Min uge - Uge 24 // Fredag

Get the look – Mor #2 // Ganni, By Malene Birger og Sofie Schnoor

Ganni, By Malene Birger, Sofie SchnoorGanni, By Malene Birger, Sofie SchnoorGanni, By Malene Birger, Sofie SchnoorGanni, By Malene Birger, Sofie Schnoor

Skjorte fra Ganni – På UDSALG LIGE HER // Jeans fra By Malene BirgerLIGE HER //
Sandaler fra Sofie SchnoorLIGE HER //

 

 

Ganni, By Malene Birger og Sofie Schnoor

Et outfit fra den anden dag, hvor Julius og jeg gik en tur med Walther og kameraet :0) Billederne her er fra den tur jeg skrev om i min uge gennemgang LIGE HER (jeg skal forresten nok vende tilbage og få lavet min lørdag og søndag også). Igen er det Julius der har hjulpet mig og skudt lidt billeder af mig – det er han faktisk ret god til efterhånden :0)

3 af mine egne helt personlige favoritmærker sat sammen, kan da kun blive win-win. Min garderobe indeholder mere og mere fra disse tre mærker, som alle 3 heldigvis kan købes på Boozt.com :0)

Tjek Ganni LIGE HER

Tjek By Malene Birger LIGE HER

Tjek Sofie Schnoor LIGE HER

 

Alle 3 mærker har en perfekt pasform til mig, som jo er høj (182 cm) og så er jeg faktisk en str. XL.
Jeans har jeg svært ved at finde normalt, men disse fra By Malene Birger er virkelig dejlig behagelige at have på, og der er god stretch i og en høj talje.

Skjorten fra Ganni som har det smukkeste print er lidt stor i størrelse, men er så tilgengæld også super behagelig at have på ;0)
Den er forøvrigt lige nu nedsat med 15% på UDSALG LIGE HER.

Sandalerne fra Sofie Schnoor er lige pt. mine yndlings, og jeg har dem også i sorte. De er smalle i modellen og små i størrelse. Mine er str. 41 og jeg er normalt kun en str. 39/40.

 

 

Indlægget indeholder affiliate links
 
 
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min uge - Uge 24 // Fredag