Min uge - Uge 24 // Torsdag

Min uge – Uge 24 // Fredag

Læs om min torsdag LIGE HER

 

Endelig blev det fredag, men jeg har en lang fredag forude – så weekenden har lange udsigter…..

 

Min uge – Uge 24 // Fredag

 

Kl. 6.30 – Vækkeuret ringer og jeg er rent faktisk vågnet ganske kort tid inden.
Selvom jeg prøver at lade værre så tjekker jeg lige min iPhone inden jeg bevæger mig ud af sengen. Jeg falder over en artikel der er blevet delt på Facebook, om at dele sine børn på de sociale medier. Normalt magter jeg simpelthen ikke de her artikler og scroller bare videre. Det er utroligt hvor dårlige forældre vores generation er i følge disse…..
Alligevel får jeg læst den her artikel – ved egentlig ikke hvorfor, for den gør mig kun i dårligt humør og straks begynder jeg at tænke på om jeg skal lave et modsvar. Jeg tænker faktisk meget over denne artikel igennem dagen. Synes den er virkelig træls.

Mit eget valg om at dele mine egne børn og vores liv på de sociale medier er MEGET bevidst og man skal ikke være et sekund i tvivl om at jeg ikke ville dele noget jeg ville synes var for tæt på. Ligesom jeg ikke ville dele ting eller billeder af mine børn som ville udstille dem.
Faktisk kender jeg ikke nogle bloggere der ikke er yderst bevidste om hvad de deler.

Jeg er fuldt bevidst om at billeder af drengene og andet her på bloggen, kan blive misbrugt – det har vi faktisk været udsat for. Jeg er også bevidst om at det kan føre til mobning via de sociale medier, men jeg mener bare ikke at man skal stoppe fordi andre ikke kan finde ud af at opfører sig ordentligt.
I virkeligheden er det reelle problem faktisk at folk ikke lærer deres børn hvordan man opfører sig på de sociale medier og det dermed kan fører til misbrug af andres billeder og mobberi. Jeg mener på ingen måde problemet ligger i at vi er mange der deler vores børn på de sociale medier.

Det er lidt lige som terrorisme, hvis først vi begynder at begrænse os pga. frygten – jamen har de så ikke vundet dem der er helt galt på den?
Måske bliver jeg klogere ;0)

 

Kl. 6.50 – Jeg vækker drengene og laver morgenmad til dem.
Vi sidder sammen lidt ved bordet og Lucas fortæller at han altså bare ikke vil i SFO idag. Det er træls når han har det sådan, men heldigvis sker det ikke så tit mere og ofte får han alligevel en god dag. Idag er han dog helt nedtrykt over at skulle i SFO, så jeg beslutter at høre min mor om hun evt. vil hente ham fra skole.
Det vil hun rigtig gerne og Lucas er glad.

 

Kl. 8.00 – Jeg har afleveret drengene i skole og kører nu mod MalmøNormalt møder jeg tidligere når jeg er på kontoret, men jeg havde virkelig brug for at være lidt sammen med drengene. Samtidig bliver det en lang dag, da vi har sommerfest med Boozt i aften, så jeg bliver længere i den anden ende ;0)

Det er ren luksus email mæssigt at jeg har 2 kontordage i denne uge, så jeg kan komme i bund med alle mails og de fleste opgaver jeg har liggende.

 

Kl. 9.30 – Jeg parkerer bilen i Malmø og går resten af vejen op til kontoret.
Vi er mange på kontoret idag pga. festen i aften, og der er en god stemning (det er der egentlig altid).

Jeg kaster mig over dagens første opgaver, som er et par mærke jeg skal i dialog omkring fremtidig forhandling af mærkerne på boozt.com
Det er en spændende periode med planlægning af endnu en ny sæson, og hvor vi igen tilføjer nogle af de bedste mærker til vores brand-portefølje.

Derudover har jeg som altid en del mails i min mailbox, og mit håb er at nå til bunds inden dagen er omme.

 

Uge 24 - Fredag

 

Kl. 12.00 – Jeg går til frokost med 3 gode og skønne kollegaer. Vejret er fantastisk og vi får en plads lige midt i solen på en skøn restaurant.
Den svenske tradition med at spise varm frokost kan jeg altså godt vænne mig til – specielt når den er i så godt selskab.

Efter frokosten går vi en tur igennem Malmø og tilbage på kontoret.

 

Kl. 18.00 – Sommerfest med hele Boozt i Malmø. Egentlig ville jeg gerne have festet igennem med mine kollegaer, men flere af dem er alligevel ikke helt med på ideen og jeg har svært ved at komme hjem da jeg jo ikke lige bor i nærheden.
I morgen har jeg også fået tilmeldt mig et event med bloggen, hvor vi skal i Zoo kl. 10. Så jeg prioritere familien og er bare med under spisning.

 

Kl. 22.00 – Jeg forlader festen og mine kollegaer og vender snuden hjemad.

Uge 24 - FredagKl. 23.15 – Jeg lander hjemme i indkørslen og drengene kommer mig i møde. De har holdt filmaften med Kasper og set Jurassic Park, som de længe har ville se. Problemet er at den måske er lige skræmmende nok til dem, men de har hygget sig og er mega stolte over at de har set den “forbudte” film :0)
Jeg får sagt godnat og de bliver lagt i seng. De sover altid sammen i weekenderne og i dag bliver de lagt i seng på Julius’ værelse.

Jeg er ikke meget værd og falder nærmest i søvn på sofaen, så jeg hopper hurtigt i seng selv.

 

Kl. 01.45 – Begge drengene møder op i soveværelset og er bange fordi de har haft mareridt om dinosaurer :0) De diskutere lidt om hvem der kom først, da de ved at kun den ene kan ligge oppe hos os og den anden må ligge på en madras på gulvet.
Madrassen vi har i soveværelset ligger dog allerede inde på Julius’ værelse, så jeg beslutter at putte dem igen derinde.
Det lykkedes og de falder hurtigt i søvn igen.
De forklarer selv at det altså bestemt IKKE var pga. Jurassic Park filmen og at den vil de altså gerne se igen i morgen :0)

 

Læs også om min mandag LIGE HER, min tirsdag LIGE HERmin onsdag LIGE HER og min torsdag LIGE HER.

 

Fortsættelse følger med: Min uge ? Uge 24 // Lørdag
 
 
 
Indlægget indeholder affiliate links
 
 
 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min uge - Uge 24 // Torsdag