Om at vælge korrekt skostørrelse til sit barn

Jeg er så glad for min cykel…..

cykel

 

Min nye cykel fra Batavus

For første gang i 15 år har jeg fået en ny cykel, og spørg lige om det er en drøm?
Den er fra Batavus og er en Diva Plus model, som fås i flere flotte farver. Den er noget af det mest behagelige jeg nogensinde har cyklet på, og jeg tror sgu jeg elsker den :0)
Og så er den faktisk virkelig smuk også, hvis man altså kan sige at en cykel er smuk?

Her lige et par sneak peek af vidunderet, men jeg skal nok fortælle meget mere om den snart…..

 

cykel

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Batavus

2 kommentarer

 • Signe

  Hej.
  Jeg er nysgerrig mht dit valg af stelstørrelse..
  Er lige så høj som dig og vil være træt af at vælge en der er for lille…
  og hvad med cyklens vægt…. Er den meget tung?
  Sponsoreret eller ej.. er du stadig lige så begejstret her 2 mdr efter?
  vh Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Signe,

   Tusind tak for din kommentar og beklager mit sene svar her 😉

   Min cykel er med stel str. 56 og jeg er 183 cm høj. Jeg lod faktisk bare Batavus bestemme hvad de mente var bedst og de anbefalede str. 56 selvom cyklen også fås i str. 62. Jeg troede faktisk jeg skulle have 62, da jeg sjældent møder andre der er højere end mig.
   Men altså str. 56 passer faktisk super og jeg har aldrig haft en cykel hvor jeg ikke fik ondt fordi stellet ligesom var for kort.
   Højden kunne sagtens være med, men det var mere det med afstanden mellem sadel og styr der ligesom bare altid var for kort, så jeg fik ondt i ryggen. Det gør jeg ikke på den her.
   Faktisk fortalte cykelhandleren hvor jeg hentede den også at det kun er selve højden på cyklen der bliver større, afstand mellem sadel og styr er næsten det samme på alle stel størrelser 😉 Og højere skal den ihvertfald ikke være.

   Cyklen ER tung, det kan man ikke komme udenom. Men med det behov jeg har, så er jeg mere interesseret i at have en cykel der er behagelig at køre på og når først man køre på den, så mærker du ikke vægten.
   Jeg har faktisk cyklet til Holbæk på den (ca. 20 km) for at træne, trænede 1,5 time og cyklede så de ca. 20 km. hjem igen.
   Det tog mig ca. 1 time at cykle de 20 km og det har jeg ladet mig fortælle er ganske udemærket på sådan en cykel. Men jeg nød det og det er det vigtigste.

   Jeg skylder jer helt sikkert et mere fyldestgørende indlæg om cyklen og selvom den er sponsoreret har den jo kostet mig en del i skat alligevel. Derfor er jeg også glad for at jeg selv har været med til at vælge farve og model hos Batavus, for selvom noget er sponsoreret er det altså ikke gratis for sådan nogle som mig at modtage gaver som denne smukke cykel 😉

   Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål, så skal jeg nok være hurtig som lynet på tasterne med et svar 😉

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at vælge korrekt skostørrelse til sit barn