Ugens favorit - Mor #1 // Liebeskind Berlin

Vores historie – Bonusinfo // Hvorfor?

Min føljeton her på bloggen er efterhånden blevet ret populær, og for hver gang jeg poster et nyt indlæg så kan jeg se hvordan interessen for vores historie / min historie stiger herinde. Af hjertet tak for det.
I skal vide at det betyder mere end I aner, at I har lyst at følge med i hvad der lige nu ligner min livshistorie. TAK – virkelig <3

Men jeg vil faktisk gerne røbe en lille smule om hvorfor jeg ønsker at udbasunere mit liv på den måde, hvorfor vælger jeg egentlig lige at fortælle alt så hudløst ærligt herinde. For det er der faktisk flere grunde til ;0)

Vores historie - Bonusinfo

 

Vores historie – bonusinfo?

Hvis I følger mig på Instagram, så har I set ovenstående billede blive postet inde på min profil @boernetoejsindkoeberen
Til billedet postede jeg denne tekst:

 

Sagen er den, at jeg efter mit jobskifte for snart 1,5 år siden, har oplevet en mindre hetz mod først min arbejdsplads, men senere hen også direkte imod min person. Lad mig først og fremmest pointere at det på ingen måde har noget med min tidligere arbejdsgiver at gøre. Jeg elskede mit tidligere job og jeg forlod det i god ro og orden, og med tårer i øjnene. Den dag i dag, kan jeg kun tænke tilbage på en god tid der og de har en helt særlig plads i mit hjerte.

Men der var åbenbart andre der mente at mit jobskifte medførte en stor trussel for dem, så samtidig med at jeg de sidste 1,5 år har kæmpet for at bygge noget op hos min nye arbejdsgiver, så har der i kulissen hersket denne hetz mod min arbejdsplads som kun har ekskaleret måned for måned. Til sidst ekskalerede den så meget at den gik hen og var møntet direkte og personligt mod mig.

Tredjeparter har ønsket at skabe en mistillid hos mine samarbejdspartnere, således at nogle af mine tætteste og næreste relationer har haft svært ved at skelne rigtigt og forkert.
Så kan man måske sige hvor tæt er den relation så, hvis de rent faktisk kan begynde at tvivle på dig? Men ja, hvis du dag ud og dag ind bliver tudet ørene fulde med hvor skidt et firma eller en person er, ja så kan selv din bedste ven måske blive i tvivl?
Jeg vil faktisk gå så langt som at kalde det jeg har været udsat for, for “voksenmobning”.

Jeg har altid lært: “Keep your friends close and your enemies even closer”
Noget der har hængt ved i min karriere helt fra jeg nærmest startede den på McDonald’s er at man her meget tidlige i optræningsforløbet får af vide at vi ikke udtaler os om vores konkurrenter – og bestemt ikke negativt.

Jeg har ikke lyst til at komme nærmere ind på hvad der har været sagt og gjort, men jeg kan bare sige så meget at det på et tidspunkt gik mig så meget på personligt at jeg simpelthen overvejede selv at synke ned på selv samme niveau.
Og det er nok det der irreterer mig allermest. At jeg har været så presset at jeg har været på nippet til at gå på kompromis med min egen person og hvad jeg selv føler jeg står for.

Måske har du lagt mærke til at bloggen ikke har været så aktiv som den førhen var? Og her har du grunden, samt det fact at jeg bare er en bedre blogger når jeg har det godt og har overskud ;0) Derfor afspejler bloggen også primært det gode i livet og det perfekte billede om man så kan sige.

Sagen er den, at da jeg for 2 måneder siden postede ovenstående billede og tekst, der var jeg på vej op igen. I dag er jeg stærkere end jeg nogensinde har været – også i min karriere. Jeg er blevet trådt på i en grad som jeg ikke kan sætte ord på, men det gode er at når man bliver trådt på og man rejser sig igen – så er man stærkere end nogensinde.
Jeg har det stærkeste netværk og bagland man kan tænke sig, både på privatfronten men i den grad også på min arbejdsplads. Aldrig har jeg været ansat et sted hvor jeg har oplevet SÅ meget opbakning som jeg gør hos boozt.com.

Vores historie - bonusinfo

 

 

Livets op- og nedture

Når alt det her så er sagt, så er en blog som min ofte en afspejling af alt det perfekte i livet.
Jeg er i en periode af mit liv lige nu, hvor alt bare kører på skinner.

Jeg har et fedt job, god løn, råd til rejser flere gange årligt, godt parforhold og flasher ofte ungerne i deres bedste outfit. Alt er en kæmpe illusion og det hele bliver meget hurtigt enormt overfladisk.

Ugentligt får jeg mails fra jer læsere omkring hvordan I får et job som mit, hvordan I skifter karrierer, drømmer om at arbejde med børnetøj og sågar hvordan I får jeres egen blog eller børnetøjsbutik.
Og det er ikke fordi jeg ikke gerne vil hjælpe jer alle sammen til at få præcis hvad jeg har eller hjælper jer med at nå frem til det der gør jer glade. Men ved I hvad? Jeg har gud hjælpe mig også været de hårde perioder igennem. Og det mere end én gang, og jeg ved også at de helt sikkert vil komme igen.
Men jeg har kæmpet mig dertil hvor jeg er idag, og jeg tør godt at sige at det har krævet blod, sved og rigtig mange tårer på vejen.

Jeg er enormt bange for at bloggen her, giver jer et kunstigt billede af hvordan livet er.
Og lige netop derfor, og fordi jeg pludselig havde nærmest opkast-i-munden-fornemmelser over hvor overfladisk det hele var, så fik jeg lyst til at dele livets op og nedture med jer. Jeg fik lyst til at lave min føljeton om vores historie, så I kan se at jeg også blot er et menneske. Et menneske med følelser præcis som alle andre og som helt tilfældigt brænder enormt meget for det jeg laver. Et menneske som har oplevet de knubs livet også kan give – og som rent faktisk har kæmpet for at nå hertil.
Jeg fik lyst til at dele vores historie, så I kan se at jeg er meget mere end hende der bare anbefaler det fedeste børnetøj 😉

Og ikke mindst så har jeg lyst til at vise dem der sidder bag skærmen og mener de kan pille mig eller min arbejdsgiver ned ved at skabe rygter om os til deres egen fordel, at de rent faktisk rammer et andet menneske og ikke bare en tilfældig ting. Jeg vil altid rejse mig efter et fald og derefter være endnu stærkere end nogensinde før!
Karma is a bitch

 

Tusind tak af hele mit hjerte fordi I læser med og ikke mindst fordi I har taget så godt imod føljeton’en <3
Det betyder mere end I aner <3

 

Vores historie – Del 11, satser jeg på går online på søndag ;0) Læs de tidligere afsnit LIGE HER
GOD WEEKEND

Indlægget indeholder affiliate links.

8 kommentarer

 • Hvor er det virkelig uhyggeligt at læse Pernille! Jeg bliver meget ked af det på dine vegne, på blogosfærens vegne – ja på menneskehedens vegne! Pinlig opførsel fra nogle (forhåbentlig få – men én er en for mange) mennesker. Så sejt, at du giver retur i god stil, og ikke synker ned på mudderkastningsniveau.

  Det er jo desværre “faren” eller “risikoen” ved blogs, at nogle tager alt for pålydende (forstå mig ret – det skal det også). Men naturligvis er der en masse detaljer i ens liv, som man ikke dagligt hælder ud af. Med rette.

  Ønsker dig den stærkeste medvind!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Det gør mig så ondt at høre hvad du har Været igemmen.
  Og må sig jeg er dybt rystet over det, hvor er det sørgeligt at nogle mennesker kan opføre sig så da!
  Er glad for at høre du på toppen igen, og ja livet gør en stærkere når man er kommet på den anden side igen, det må jeg også huske mig selv på!!

  Alle gode tanker til dig og dine…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ærligt og godt skrevet. Det gør mig ondt at høre hvad du har været udsat for, det har du simpelthen ikke fortjent. Alt det bedste til dig fremover.
  Knus fra Bettina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • utroligt hvordan voksne mennesker kan opføre sig nogle gange. Jeg sender dig masser af positive tanker herfra. Jeg elsker din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  misundelse er en grim ting. Sejt, du tager til genmæle på denne måde, men sørme trist det er kommet, så langt at det er nødvendigt. Kram til dig fra en der følger din blog i ny og næ.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda J

  Godt gået

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tænk sig, at folk kan synke så lavt.. Stakkels dig, at du har skullet udsættes for det! Tusind tak for, at du deler med os og ikke mindst giver et større indblik i Jeres liv med din livshistorie-føljeton og dermed lige præcis viser, at du er et menneske ligesom alle os andre <3

  (Btw: dine føljeton-indlæg kunne saaaaagtens være længere – og hyppigere! 😉 )..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens favorit - Mor #1 // Liebeskind Berlin