Konkurrence - Vind molo Artjeans

150212 – Get the look – Julius #2 // Vild med molo

Vild med moloVild med moloVild med molovild med molo

Sweatshirt fra molo (LIGE HER) // Jeans fra molo (LIGE HER) //
 
 

Vild med molo

Der er ingen tvivl om hvilket mærke der er mit favoritmærke til begge drengene for tiden. Det er ubestridt molo der løber med den sejr.
Jeg har altid været glad for farver i børnetøjet, sådan rent personligt, men igennem de sidste år er der sket meget i min personlige holdning og stil til drengene. Det er stadig mig der ubestridt bestemmer hvilket tøj de går i, og det ser ikke ud til at ændre sig foreløbig – hvilket jeg sætter pris på :0)
Kvaliteten på molo er heller ikke til at tage fejl af, og vi har nu været utallige sæsoner igennem med mærket og 99,9% af gangene haft virkelig gode erfaringer både hvad angår holdbarhed, udseende efter vask osv. Jeg er virkelig imponeret.

Da drengene var små, havde vi ikke så meget molo til dem og jeg husker tydeligt min forudindtaget holdning til mærket da jeg første gang skulle købe det ind. Jeg forestillede mig fotoprint i alverdens afskygninger og regnbuestriber i lange baner.
Men molo er bare SÅ meget andet end det, og lige netop derfor er det også blevet så populært herhjemme.

molo laver nemlig børnetøj med kant og kids kollektionen går ofte op i str. 14 år. Det er jeg som mor mega fan af, for min 10-årige skal altså IKKE gå i voksen mærker endnu og molo’s design er ofte så råt at det passer perfekt til min store dreng. Selvom han blot er 10 år (ja ok 10,5 år) så bruger han faktisk str. 14 år i tøj nu, så flere børnetøjsmærker har vi nu måtte vinke pænt farvel til.

Ganske enkelt derfor er jeg vild med molo <3

// Jeans fra molo – model “Amadeus” (LIGE HER) //
 

Vild med molo jeans

En af de styles vi er blevet rigtig glade for fra molo er deres jeans, og specielt model “Amadeus” som den Julius har på her.
De har en regular fit, men er lidt smallere i det nederste stykke af benet og så har de altid indvendig justerbar talje. Baglommerne er placeret lavt på denne model, sådan at den får et casual og cool look. Julius har en str. 14 år på, og den er en anelse stor i det. Men det er kun dejligt for så ved mor her at han forhåbentlig kan passe molo i et par sæsoner endnu :0)

Er I mon også ligesom jeg vild med molo? Fortæl gerne om jeres erfaringer med mærket, gode som dårlige – jeg vil meget gerne høre dem 🙂

 

I kan finde nok DK’s bedste og største udvalg af molo på boozt.com <3

 

HUSK OGSÅ MOLO KONKURRENCEN HVOR I KAN VINDE ET PAR MOLO ARTJEANS – FIND KONKURRENCEN LIGE HER.

 

Indlægget indeholder affiliate links.

3 kommentarer

 • Betina Grønbeck Pedersen via Facebook

  Her er begge drenge og deres mor vilde med molo, os selvom det er str 8 og 10/12 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er også et super lækkert mærke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Hammershøj Johansen via Facebook

  Samme her, min datter på 11 elsker det tøj, selvom veninderne så småt er ved at gå i bero mode så holder vi fast i molo, samt knægten på 9 som lige har forelsket sig i de svømmende tigre så den må vi vist eje.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence - Vind molo Artjeans