Multifunktions- og skihjelm fra EGG

150207 – New in – WOOD WOOD og By Malene Birger

WOOD WOOD

WOOD WOOD Sweatshirt (LIGE HER) // By Malene Birger iPhone cover (LIGE HER) //
 
  

Mine seneste køb til mig selv er denne skønne WOOD WOOD sweatshirt, som måske kan sætte lidt mere spræl i de ret grå og triste dage vi befinder os i lige i øjeblikket. Jeg har opdaget at jeg er blevet lidt for “basic” i min garderobe, hvilket jeg tror hænger sammen med at jeg igen kæmper med de ekstra kg. og det er nu engang bare nemmere at gemme sig i grå og sort basic :0)
Men jeg er bare generelt glad for farver og lidt spræl, så det må jeg altså have ind i garderoben igen. Elsker f.eks. skønne Sebrina’s stil, som forøvrigt har en meget anbefalelses blog som jeg synes I skal besøge LIGE HER :0)

 

WOOD WOOD – Nyt brand på boozt

WOOD WOOD er nyt brand på Boozt, og jeg har ikke tidligere haft kendskab til mærket. Jeg køber jo ofte de mærker som vi fører hos Boozt, hvilket jo heldigvis er en hel del ;0) Men WOOD WOOD skulle prøves.
Jeg har bestilt sweatshirten i str. L, da den ikke fås i XL. Normalt vil jeg ikke bestille L i noget med mindre det er virkelig oversize, men jeg måtte altså bare prøve denne og måtte ty til at jeg kun kunne få den i max str. L.
Nu har jeg fået den hjem og prøvet den – OG DEN PASSER! Tænker at WOOD WOOD nok er lidt stort i størrelse for ellers ville jeg altså ikke have kunnet passe den.

Jeg købte for små 2 måneder siden et nyt cover til min iPhone, men det er allerede slidt og ikke specielt pænt. Det var ellers så fint lyserødt :0)
Er simpelthen nødt til at have et cover på min iPhone, for jeg har desværre en tendens til at tabe den i ny og næ…..
Det skal helst være sådan et der ikke er for glat, og så skal det gå op over kanterne foran, så det beskytter.
iPhone coverne fra By Malene Birger er lige sådan, og fås faktisk i mange forskellige farver og til flere typer telefoner.
Find dem alle sammen LIGE HER og boozt har faktisk også en masse andre iPhone covers og accessories LIGE HER.

Forskellige iPhone covers fra by Malene Birger (LIGE HER)
 
 

Indlægget indeholder affiliate links

 
 
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Multifunktions- og skihjelm fra EGG