Februar - Kom bare an!

Multifunktions- og skihjelm fra EGG

Skihjelm fra EGG

Lucas med sin EGG hjelm i brug på vores skiferie.
EGG hjelm (LIGE HER) // Tommy Skin (LIGE HER) // Mohawk add-on (LIGE HER) //
Winterkit (LIGE HER) // Horns add-on (LIGE HER) // 
 
 

Multifunktions- og skihjelm fra EGG

På vores skiferie, vi netop har været på havde vi stor glæde af drengenes EGG hjelme, som de normalt bruger som cykelhjelme. EGG laver de sejeste multifunktionshjelme, som jeg tidligere har skrevet om her  og her.
Hjelmene er nemlig også godkendt som skihjelm og vi havde derfor medbragt dem på skiferien.

Drengene har da vi fik EGG hjelmene selv valgt design, i form af hvilket “skin” de skulle have på og hvilke “add-on”.

Skihjelm fra EGGSkihjelm fra EGG

Julius med sin EGG hjelm i brug på vores skiferie.
EGG hjelm (LIGE HER) // Dante Skin (LIGE HER) // Mohawk add-on (LIGE HER) //
Winterkit (LIGE HER) //  

 

EGG winterkit

Vi ville egentlig have købt nyt skin til dem begge inden skiferien, men dem vi havde kig på var desværre udsolgt. Til gengæld købte vi EGG winterkit til dem begge, som er indbyggede ørevarmere og en clips til at sætte bagpå hjelmen så skibrillerne sidder fast. Det kostede 149 kr. og specielt “clipsen” havde vi stor glæde af.
Julius kunne desværre ikke passe sin hjelm med ørevarmene i, så dem droppede vi hurtigt i hans hjelm. Han er lige på grænsen af at hjelmen er for lille til ham nu, men jeg har hørt rygter om at EGG arbejder på en hjelm i større str. Så den kan ikke komme hurtigt nok, hvis du spørger mig ;0)

Lucas derimod havde de første dage stor glæde af ørevarmerne, da det sneede – specielt første dag og derfor var lidt koldt på toppen af pisten hvor de var på skiskole. De sidste dage vi var på ski, var det høj solskin og vi tog dem derfor ud.
De sættes nemt og uden besvær i selve hjelmen, og når de sidder i så behøver barnet ikke hue under hjelmen. Det er da smart!

Jeg må slå et stort slag for multifunktionaliteten i EGG hjelmene, og muligheden for at skifte udseende på hjelmene uden at det er den helt store udskrivning. Et nyt “skin” koster f.eks. 149 kr. og et “add-on” 99 kr.
Leder I efter ny cykelhjelm til jeres barn, så er EGG så klart et anbefalelsesværdigt valg. Og de helt små passer dem også, da den findes i flere forskellige størrelser.
Det hele kan købes LIGE HER.

 

Vi har i sin tid modtaget drengenes EGG hjelme for at kunne teste dem, vi har dog selv købt winterkit og flere add-ons. Indlægget her er udelukkende et udtryk for min oprigtige mening, og vi har haft hjelmene i over 1 år, hvor drengene dagligt har brugt dem. EGG har ikke indflydelse på min vurdering og ej heller holdning til produktet.  

 

Indlægget indeholder affiliate links

1 kommentar

 • Rikke

  Hjelmene er virkelig smarte, men personligt ville jeg nok foretrække en “rigtig” skihjelm. For øvrigt fraråder eksperterne, at man bruger hue under hjelmen, da det ofte vil forringe skihjelmens beskyttende effekt. Moderne skihjelme er udstyret med stof som er isolerende således, man ikke fryser ørerne ❄️❄️

  Har set mange, som bruger en halsdisse, som trækkes op over ørerne – in case of.

  Tak for en fin blog – Hilsen Rikke
  PS: Vi bor i Geneve, så her står den på ski i højsæsonen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Februar - Kom bare an!