Vinderen af Hummel konkurrencen

Vores historie – Del 2 // Det første kys, en masse øl og mange fester

Fortsættelse af: Vores historie – Del 1 // Kærlighed ved første cheeseburger

 Vores historie - Del 2Billeder fra 1997 – Jeg er 17 år og Hr. mand 20 år
 
 

Vores Historie – Del 2 // Det første kys

Kasper (ja det hedder Hr. mand faktisk) er kommet hjem fra USA, hvor han har bosat sig på ubestemt tid. Men når man ikke er amerikansk statsborger, så kan man altså ikke bare bosætte sig i USA og hans arbejdstilladelse (green card) er udløbet. Derfor er han nødt til at være hjemme i DK i 3 måneder før han igen kan få et nyt green card, som giver ham lov til at bo og arbejde i USA igen.
Det er i de 3 måneder vi lærer hinanden at kende.

Han ender med at tage arbejde på den McDonalds hvor jeg arbejder, og det betyder en masse fælles venner og fester hver torsdag, fredag, lørdag :0)
Og der bliver i den grad festet igennem i den periode.

Efter vores første møde er grundstenen lagt, og vi har en helt speciel kemi lige fra starten af. Men jeg er ikke typen der bare sådan lige overgiver mig, så selvom jeg er enormt vild med ham så er der bare et eller andet der holder igen.

Jeg er ikke typen der bare hovedkuls kaster mig ud i et forhold, og det gør jeg bestemt heller ikke med Kasper. Der er ingen tvivl om at vi har noget sammen, for vi ender altid sammen til festerne og sågar tager vi også hjem sammen. Han giver mig en tryghed uden lige og så alligevel ikke. Vi er ikke rigtig kærester og det første kys bliver til flere og flere, men der sker ikke rigtig noget som udvikler vores forhold i en mere seriøs retning.

 

Flytter hjemmefra

I marts 1997 bliver jeg 18 år, og jeg flytter hjemmefra i samme forbindelse. Mine forældre var forberedt, for jeg havde altid sagt at når jeg blev 18 år så flyttede jeg hjemmefra. Jeg er sidst fødte ud af 3 børn, hvor min søster og bror er 10 og 11 år ældre end mig.
Siden jeg var ganske ung var jeg enormt selvstændig og tog forskellige jobs i en meget tidlig alder, for at tjene mine egne penge. Jeg brændte for at stå på egne ben, og da vi også boede langt væk fra handelsskolen hvor jeg læste og mit job på McD, så virkede det hele bare meget nemmere ved at flytte hjemmefra.

Jeg finder en lejlighed i Holbæk, som jeg kan dele med en. Det bliver sådan at jeg spørger mine kollegaer på McD om der mon er en der kunne tænke sig det ene værelse og det ender med at jeg flytter sammen med en pige som jeg på det tidspunkt ikke kender specielt godt. Livet er dejlig ukompliceret på en måde, og pigen jeg flytter sammen med ender med at blive en af mine aller bedste veninder. Vi bor sammen i mange år og hun er tit min klippe igennem de mange sindsyge ting vi oplever og bliver udsat for i løbet af årene. Jeg tror faktisk den dag i dag at vores styrke var at vi ikke var super gode veninder i forvejen, og vores venskab nærmest først lige begyndt.

Når jeg tænker tilbage på det i dag, så tænker jeg at mine børn fandme godt nok ALDRIG får lov at flytte hjemmefra i den alder. For hold op hvor var vi naive og godtroende i alt hvad vi gjorde. Omvendt ville jeg slet ikke have kunnet klare det alene, så at flytte sammen med en veninde var helt perfekt.

Marts og april måned går med masser af projekter omkring det at flytte hjemmefra, og forholdet til Kasper er stadig ikke sådan rigtig tilstede og så alligevel.
Vi er stort set sammen i alle weekenderne og til alle festerne, men mest af alt er vi nok bare enormt gode venner. Så selvom det virker til at vi begge gerne vil hinanden så udvikler vores forhold sig bare ikke rigtig.
Jeg ved ikke helt om det er fordi han ikke vil mig eller hvad det lige er og hver weekend håber jeg på at få et tegn fra ham. Også selvom jeg faktisk heller ikke gør den helt store indsats for at give ham det samme tegn om at jeg faktisk vil ham………..

 

Fortsættelse følger………

 

4 kommentarer

 • Karin Toft Nielsen via Facebook

  Skønne billeder Pernille ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tja faderskabet til ungerne dine er vel aldrig blevet betvivlet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk! Højt hår og “Bali-sølv” om håndleddet. 🙂

  Jeg tænker også ofte, at mine piger ikke skal have lov til alt det, som mine forældre gav lov til! Det var jo et held, at jeg overlevede min ungdom! Eller var det…?! Håber jeg giver mine børn samme “frihed under ansvar” rammer, som jeg selv fik, for konklusionen må trods alt være, at det styrker. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Hummel konkurrencen