13. dec. - Vind LeoWulff taske

Go Cook – Få børnene med i køkkenet

Go Cook

 

Jeg har aldrig været den bedste til at have børnene med i køkkenet, og har faktisk altid ærgret mig lidt over det selvom jeg alligevel ikke har fået gjort noget ved det. Når dagen først går sin daglige gang, ja så er det bare svært at bryde de dårlige vaner.

Køkkendet er MIT sted og med travle dage, så skal det ofte gå lidt hurtigt. Overskuddet til at lade ungerne eksperimenterer har bare ikke været der.

Men nogle gange så er det som om at de tilbud jeg får her igennem bloggen de bare er skabt til os, og det var den her opgave også som vi blev kontaktet om.
Det gik ud på at vi skulle teste Go Cook app’en som lige præcis opfordrer til at have børnene med i køkkenet.
Og jeg kan ligeså godt sige det med det samme, vi er blevet ekstremt glade for den App allerede.

 

Go Cook – Få børnene med i køkkenet

Missionen for projekt GoCook er, at vi vil skabe den første generation af børn og unge, der er bedre til at lave mad end deres forældre!

Kokkeskole app?en GoCook er til iPad og smartphone og man finde mere end 250 trin-for-trin opskrifter, et stort redskabs- og råvareleksikon med mere end 500 opslag og en kokkeskole med mange små metode-film med tips.
App’en er nem og overskuelig, ligesom drengene herhjemme nærmest selv har kunne læse fremgangsmåden og dermed lave retterne helt selv.
Til at starte med, så fik drengene lov at sidde med app’en og bladrer rundt i de mange opskrifter for at finde en ret de gerne ville lave.
Lucas valgte opskriften med klassiske burgere, som han ihærdigt kastede sig over :0)
 Go CookGo Cook
Jeg var med ham i køkkenet og hjalp ham hen ad vejen, men han var meget opsat på at det altså var ham der lavede aftensmad idag!
Hertil skal siges at Lucas virkelig normalt er en kræsenpind ud over det sædvanlige. Jeg tror ikke at jeg en eneste gang har lavet aftensmad uden han har en eller anden form for brok over dele af den ret jeg har stået og kokkereret.
Jeg har før oplevet at når han selv har været med under madlavningen, så er det noget helt andet. Men her var selve oplevelsen også at han jo selv have valgt præcis hvad vi skulle have.
Han var simpelthen så stolt da han kunne præsenterer resultatet for os alle sammen og serverede hans klassiske burger for os.

Go CookGo Cook

Resultatet af Lucas’ anstrengelser i køkkenet med Go Cook App’en hvor han lavede klassisk burger
 
 

Sådan virker Go Cook App

App’en kan downloades til iPad og smartphones (både til Android og Apple). Man kan også tilgå den via hjemmesiden LIGE HER.
Vi bruger App’en til at finde inspiration også, da den indeholder over 250 trin for trin opskrifter hvor der hele tiden kommer flere.

Når først man har valgt den ret man vil lave, så guider Go Cook App’en dig igennem hele processen trin for trin. Hen ad vejen kan man også se små videoer med vejledninger i hvordan man gør tingene.
Efterhånden som man når trinnene igennem, kan man markerer om man er færdig med dette trin hvor app’en så automatisk går videre til næste trin.

Lucas har 100% kontrol over en iPad, så han overtager ret hurtigt styringen. Dog har han stadig lidt udfordringer i at læse, men det i sig selv er også en øvelse så han forsøger ihærdigt at læse instruktionerne selv :0)

Vi er blevet så glade for Go Cook app’en at vi idag har siddet og planlagt næste uges aftensmad, og bl.a. brugt Go Cook app’en til at finde opskrifter.
Både Julius og Lucas har fået lov at vælge en opskrift hver som de gerne vil lave.

Lucas har valgt den klassiske burger igen :0)
Julius har valgt at lave frikadeller med mangosalat og cremede kartofler.

Hvis I lige som mig heller ikke er dem der har nemmest ved at have børnene med i køkkenet, så vil jeg i den grad anbefale jer at smutte forbi Go Cook på deres hjemmeside LIGE HER, hvor du også kan finde links til download af Go Cook app’en.

Indlægget er lavet i samarbejde med Coop, som står bag Go Cook.
Indlægget er dog udelukkende et udtryk for min oprigtige mening, og annoncøren har ikke indflydelse på min vurdering og ej heller holdning.  

1 kommentar

  • sarah skytte

    Fedt, den må prøves. Jeg har tit min datter med i køkkenet og jeg elsker vores stunder der. Hun er lige startet i 0 klasse så kan ikke læse en opskrift så har savnet noget med billeder 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13. dec. - Vind LeoWulff taske