6. dec. - Vind Auping hovedpuder

7. dec. – Vind Batavus cykel til 6599 kr.

Batavus

Idag kan du vinde denne flotte cykel fra Batavus til en værdi på 6599 kr.
 
 

Længe har jeg drømt om en ny cykel, og jeg har overvejet og tænkt meget over hvilken det skulle være. Mit valg er faldet på en Batavus model Diva Plus, som jeg dog endnu ikke helt har besluttet mig for farven på endnu 🙂 Men jeg er slet ikke i tvivl om modellen.
Jeg synes Batavus laver de smukkeste cykler – tjek bare deres hjemmeside: www.batavus.dk

Idag har jeg været så heldig at få lov til at udlodde en af de smukke Diva Plus cykler til en heldig læser her på bloggen i vores store blog julekalender, som er lavet i samarbejde med TheinsiderMiss JeanettLortemorFarudenfilter og Guldlog.

Vind Batavus Diva Plus cykel

Du har nu chancen for at vinde en Batavus Diva Plus, limited edition, cykel – som vist på billedet – til en værdi af 6.599 kr.

Elegant, trendy og sej!  Diva?en er ideel til bybrug: Kraftige dæk samt flot og praktisk frontlad sikrer, at du kan læsse din cykel med masser af bagage, ligesom styrlåsen sikrer, at du kan parkere din cykel med stabilt forhjul, selv med meget læs på. Dobbelt-støttebenet er også fantastisk, når du parkerer, og har du f.eks også en barnestol monteret, kan du meget nemmere få junior sikkert ind og ud af stolen. 7 gear og 2 x rullebremser sikrer dig den tekniske køreglæde, og du vil sidde lækkert med godt overblik i trafikken.

At cyklen er praktisk, udelukker ikke at den er smuk: Den dybe matte mørkegrønne farve er ultra-cool, og de små, elegante pink kontraster sikrer det feminine touch. Ingen tvivl om, at du vil blive set på denne cykel; en ægte Diva!

 

For at deltage, skal du klikke ind på bloggens Facebook side og finde opslaget om konkurrencen øverst på siden
– her står der yderligere instruktioner om hvordan du deltager.

 

Konkurrencen foregår altså idag på Facebook, hvor I finder Batavus LIGE HER og bloggens FB, hvor du deltager LIGE HER.

 

Vinderen trækkes på onsdag d. 10. dec. kl. 21.00 :0)

Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer. 

 

 

Husk også disse konkurrencer. De kan alle nåes endnu ;0)

D. 7. dec. – Vind Evomove Nomi højstol til en værdi af 2.796 kr. hos Mikkel på Farudenfilter.dk – LIGE HER

D. 8. dec. – Vind Georg Jensen Damask til en værdi af 2.600 kr. hos Jeanett på Missjeanett.dk – LIGE HER 

D. 9. dec. – Vind Auping hovedpuder til en værdi af 1.100 kr. hos Rikke på TheInsider.dk – LIGE HER

D. 10. dec. – Vind Batavus cykel til en værdi på 6.599 kr. her på bloggen – LIGE HER

Kalenderlågerne er nemlig åbne i 4 dage før vinderne findes. 

 

 

22 kommentarer

 • mona

  Vil være den perfekte fødselsdags gave til mig selv her den 14.12 krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Irene Povlsen

  Sikken overdådighed – En glæde til krop, sind og sjæl. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Thisted- Widtfeldt

  IG min ryg vil blive glad hvis jeg vandt sådan rullende skønhed. Jeg har cyklet meget på mountainbike og virkelig givet den gas. Idag kan jeg ikke det mere pga kroniske smerter, og vores datter ELSKER at cykle ture, madpakken med og smurt også ud i det blå. Det sker ikke tit vi kommer afsted da den cykel jeg har nu er en City cykel på meget tynde hjul og sidder en del foroverbøjet . Så at kunne sidde ret op og bare trille derud af , kan lige se det for mig. Så vil jeg blive SÅ glad da jeg samtidig kan se for mig en pige med julelys i øjnene og madpakken hurtigt smurt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina fredenskjold

  Jeg ville supergerne vinde…Bor lidt udenfor byen og den ville være en grande hjælp——Glædelig december

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seline T

  krydser alle mine fingere for at ønske at jeg vinder denne cykel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Min trofaste jernhest er ved at måtte lade livet, den har holdt længe ud, men trænger efterhånden virkelig til en efterfølger. Derfor kunne det jo være alt for lækkert hvis denne her blev min! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg står og mangler en ny cykel så det kunne være rigtigt lækkert at vinde denne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe pedersen

  Lukker øjnene og krydser alle mine fingere for at ønske at jeg vinder denne cykel ., nøøøøøj hvor vil jeg virkelig af hele mit hjerte virkelig ønske at vinde

  Vh dorthe pedersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tania desiree andersen

  når man så’n flytter tilbage til københavn efter et års fravær ville en ny cykel da virkelig være på sin plads 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  lækker cykel, har ikke nogen PT men det ville gøre min hverdag meget nemmere da vi skal fra Nørrebro til Østerbro for at aflevere Magnus i Vuggestuen, så det ville spare en masse tid på en cykel, + at jeg vil kunne komme ned i vægt og dermed også få et sundere liv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Brandi

  Den er så fin 🙂 Hvis jeg vandt skal min datter have den. Hun cykler 11 km hverdag, for at komme på universitetet.
  Og hendes cykel er frygtelig gammel og slidt !!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Dyrbjerg Larsen

  Jeg bruger min cykel hver dag og ønsker mig i høj grad en ny, rigtig god og solid en af slagsen. Denne model er lige ønsket men ikke hvad der er penge til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw den er så fin! Elsker at cykle rundt i København. Synes der er noget frihed over at cykle. Da jeg for en del år siden boede i Paris havde jeg ikke cykel – fordi jeg ikke turde, at cykle i den lidt heftige trafik i de franske gader. Derefter har jeg altid sat pris på de danske cykelstier (en ting som jeg før min pariser tid tog for givet). Jeg vil elske, at cykle ud i det blå på denne skønhed ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Madsen

  jeg er begyndt at aflevere min datter i vuggestue, ville gerne have den mulighed at vi kan cykle derover. Men har ingen “dame cykel” hvor børnesædet kan monteres. Så det vil være et kæmpe stort ønske at vinde denne smukke og brugbare cykel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan grønnebæk

  Skal dagligt cykle på arbejde, da jeg aldrig har fået taget kørekort og kunne godt brug en ny og god cykel i stedet for den gamle slidte. Mit største ønske (som ikke ellers kan opfyldes) kunne med meget held, måske blive muligt : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Andresen

  Yes. Fed gevinst. Cykler hver dag. Til/fra arbejde og rundt og hente/aflevere unger. Min er skrottet og låner pt min mors fra 90’erne. Den er VIRKELIG tung 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sonja zattlander

  min cykel er lige blevet stjålet:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kate hummel

   Min cykel blev stjålet på stationen sidste år og har ikke haft råd til at købe en ny

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina johansen

  Wow lige den cykel man altid går og kigger på og drømmer om. Men ender altid med den fra brugsen fordi en af ungwrne skal have ny cykel også. Og her kommer de første række. Men den er for feeeeeed

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6. dec. - Vind Auping hovedpuder