1. dec. - Vind molo børnetøj for 2500 kr.

021214 – Dagens Lucas i molo

T-shirt fra molo299,95 kr. 239,00 kr. (LIGE HER) //
Bukser fra molo – 279,95 kr. (UDSOLGT, men fås i grå LIGE HER)
 
 

Vild med molo børnetøj

Der skal ikke herske den mindste tvivl om at jeg er ovenordentlig glad for molo til drengene. De er efterhånden nået en alder, hvor det børnetøj jeg ellers var super glad for til dem – det er de ligesom vokset fra.
Men molo, det rammer bare lige i deres øjenhøjde samtidig med at det har den kant og den rummelighed i børnetøj som jeg vægter så højt når jeg selv vælger ud hvad mine egne drenge skal gå i.

Man kan jo sige at jeg grundet mit arbejde, har adgang til det meste. Men jeg sværger alligevel igen og igen til de samme mærker – mon I kender det?

Julius er 10 år, men bruger altså str. 14 år i tøj nu og det betyder altså farvel til rigtig mange børnetøjsmærker – også dem jeg egentlig ikke har lyst til at sige farvel til endnu. molo har str. 14 år med i deres kids kollektion, og det er så tilpas stort i str. at jeg tror Julius vil kunne passe molo de næste par år også.

Lucas er 7 år, og bruger meget alderssvarende str. 8 år i tøj – enkelte dele i str. 9 år.

Jeg elsker detaljerne i molo børnetøj. Det kan både være farverigt og samtidig også nedtonet. Men bedst af alt, så har mærker så fantastisk en kant i alle deres styles. Der er altid kræset for hver enkelt lille detaljer i tøjet og samtidig har jeg ikke oplevet bedre kvalitet fra nogle andre børnetøjsmærker.

 

Vind molo børnetøj for 2500 kr.

Husk at du netop nu kan vinde molo børnetøj til en værdi på 2500 kr.
Første låge i vores store blog julekalender, som jeg her i december måned kører i fælleskab med FarudenfilterLortemorTheinsiderMiss Jeanett, og Guldlog

Se hvordan du deltager her: 1. dec. – Vind molo børnetøj for 2500 kr.

 

2. dec. – Dagens låge 

I dag kan jeg også anbefale at man kigger forbi Trine på bloggen Lortemor.dk :0)
Hun udlodder nemlig dagens præmie i årets store blog julekalender, som i dag er de skønneste børnemøbler fra Flexa Play.

 

Find de aktuelle konkurrencer i den store blog julekalender som jeg i samarbejde med har stablet på benene. De kan alle nåes endnu ;0)

D. 4. dec. kl. 21.00 – Vind molo børnetøj for 2.500 kr. her på bloggen – LIGE HER

D. 5. dec. kl. 20.00 – Vind Flexa Play børnemøbler til en værdi af 1.896 kr. hos Trine fra Lortemor.dkLIGE HER

Kalenderlågerne er nemlig åbne i 4 dage før vinderne findes. 

 
 
Fraklip – HA HA :0)
Ja det er ikke altid lige nemt at tage billeder
 
 

Indlægget indeholder affiliate links

1 kommentar

  • Den er jo så fed den bluse dér – det ville da ikke gøre noget hvis de fandt på at lave den til voksne kvinder også, vel? 😉 Jeg er helt vild med at ‘malerpletterne’ kun er oppe ved halsen og så bliver færre og færre ned af.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. dec. - Vind molo børnetøj for 2500 kr.