Konkurrence - LEGO Batman 3 til PS3

Jul på bloggen – Blog julekalenderen 2014

Sidste år var jeg så heldig at teame op med en række super søde og fantastiske bloggere om en fælles julekalender. Det blev taget så godt imod at vi igen i år har forberedt den fedeste blog julekalender til jer endnu engang.

 

Blog Julekalenderen 2014

 

Blog Julekalenderen 2014

Det bliver et brag af en julekalender vi kan præsenterer jer for, og vi glæder os ubeskriveligt til at komme igang med at forkæle alle jer læsere.
Præmierne kommer fra mærkerne herover og jeg kan godt love at der er noget for enhver smag. Der er ialt præmier til en værdi på over 60.000 kr.!!!

Vi er 6 bloggere som i år har teamet op, og måske kender du de andre bloggere – måske ikke? Vi er nemlig meget forskellige – og så alligevel ikke :0) Fælles for os alle er at vi alle har børn, men det er dog ikke nødvendigvis det der kendetegner vores blog mest.
Lad mig præsenterer jer for de 5 andre bloggere:

 

MissJeanett.dk

Blog julekalenderen

Jeanett var også med i blog julekalenderen sidste år, og er stadig en af de bloggere jeg også personligt følger. På mange måder ser jeg lidt mig selv i Jeanett som jeg var engang (er jo lige en tand ældre…..) og vi har mange fælles holdninger til en lang række ting og så har vi ofte samme smag :0)

Hun er mor til lille B, men hendes blog er meget mere en modeblog end noget andet. Dog vil jeg kalde den en modeblog med meget fylde i form af ofte gennemtænkte og nærgående indlæg. Kombinationen elsker jeg, for det kan hurtigt blive alt for overfladisk – og det gør det bestemt ikke hos Jeanett.

Jeanett deltager i det nye program bloggerliv, hvor man kan møde en række bloggere i et dokumentarprogram som hver søndag lanceres på siden: Bloggerliv.dk
Har I mon set programmet?

Følgende indlæg, synes jeg I skal tjekke ud på MissJeanett.dk: Det perfekte familieliv? og Kroppen siden februar 2014
Det sidste indlæg er bare så befriende at læse. At andre også må kæmpe for at komme i form efter graviditet og fødsel. YOU ROCK Jeanett :0)

 

Theinsider.dk

Rikke er ny i gamet med Julekalender i dette team, men hendes blog Theinsider.dk – har jeg fulgt lige fra hun startede.
Jeg er stadig død misundelig på hendes blognavn :0) Ville ønske jeg selv havde være mere genial da jeg startede op, og overvejer stadig et navneskifte :0)

Rikke er virkelig en sej pige, og så er hun helt igennem smuk. Hun skriver ikke så voldsomt meget om hendes datter “BUM BUM” på bloggen, men mest om mode og rigtig meget om dagligdags ting med dybde. Rikke var ude for et voldsomt trafikuheld, hvor hun har måtte kæmpe sig tilbage til en almindelig dagligdag. Det første indlæg jeg stødte på hos Rikke var dette: When life hits you…

 

Guldlog.dk

Guldlog er en god gammel genganger fra blog julekalenderen sidste år, og Louise som står bag er en af de sejeste, kønneste og dygtigste piger jeg kender.
Paven, som er Louises datter byder også en gang imellem ind på bloggen, som ellers er en god blanding af både mode, børn, morskab og mere dybdegående indlæg.

Tjek disse indlæg ud på hendes blog: Ewil Twins og så har Louise indført fredagslinks, tjek det seneste indlæg med Fredagslinks ud her: Fredagslinks – 6

 

Lortemor.dk

Indrømmet, jeg har ikke altid været ubetinget fan af  bloggen Lortemor.dk, men ikke desto mindre så har Trine på rekordtid bygget bloggen op med en trofast følgeskare. Jeg har løbende fulgt bloggen, men det sidste år er det blevet til mere og mere.
Trine blogger om livet som mor når det ikke er helt så nemt som man forestillede sig, og på det seneste når det hele begynder at flaske sig.

Jeg E-L-S-K-E-R den nye udvikling der er sket på Lortemor.dk
I bund og grund vokser en blog jo med den der har den, den der skriver og den der kommer igennem forskellige faser i livet.

Og så er Trine bare fantastisk god til at sætte ord på hvad der også kan være rigtig rigtig svært når man bliver en familie. Der hvor alle vi andre bare er gode til at skrive om alt det gode og få alt til at se så fantastisk (måske FOR fantastisk) ud.
Tjek disse indlæg ud: Jeg synes moderskabet koster dyrt og Bolig Kælling.

Trine er også en af de bloggere man kan følge i programmet bloggerliv. Find det på hjemmesiden bloggerliv.dk, hvor man kan se afsnittene direkte.

Farudenfilter.dk

Sidst, men bestemt ikke mindst har vi den eneste hane i flokken :0) Mikkel har den sejeste farblog: farudenfilter.dk
Han er far til lille Vilja, og siger (skriver) rigtig meget fuck og fucking på sin blog :0)
Mikkel er bundærlig og siger tingene som de er, uden at pakke noget ind. Jeg elsker at følge hans blog og få en fars vinkel råt for usødet.

Indlæg jeg på det seneste der har fået min opmærksomhed på Mikkel’s blog: En lort ad gangen.. og Ulv i fåreklæder

Heads Up for at Mikkel er den sejeste far-blogger og for at give os et indblik i deres tankegang :0)

 

Håber I vil følge med herinde og også hos de andre bloggere. Det bliver et brag af en julekalender :0)

 

 

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence - LEGO Batman 3 til PS3