Hummel AW14 Gymnastik

CIFF Kids – Noget om at gå på toilet i Kbh.

Min første arbejdsdag efter ferien var i går – mandag d. 4. aug. Og hvad er bedre efter 3 ugers ferie end at starte op med Copenhagen Fashion Week, og fuldt booket kalender på CIFF Kids?
Ja vi kan jo ligeså godt komme igang ik’ ;0)

Men men, om alting er så havde jeg en fantastisk kickstart på modeugen igår. Specielt 2 ting vil jeg fremhæve:

 

1: Bedste stand på CIFF kids

Et af de steder jeg plejer at elske at hænge ud under messen er ubestridt på Hust & Claire’s stand. De disker altid op med de lækreste små tapas agtige retter. Og se lige ovenstående billeder fra min dag i går?
Ej men hvad giver I mig – Marcipan sushi <3

Ubestridt min yndlingsstand – også på denne CIFF Kids :0)

Og se hvem der også hang ud hos Hust & Claire ;0)

Hvis I kommer på CIFF kids de kommende dage, så gør lige jer selv den tjeneste at besøge Hust & Claire (sig forøvrigt lige hej, såfremt jeg er der – LÆS: Stor sandsynlighed)
Hust & Claire er forøvrigt meget snart af finde på Boozt.com LIGE HER <3 Udover deres fantastiske menu under messen, så laver de faktisk også det fineste børnetøj <3

 

2: Toiletter i Kbh – #Forhøjtildethersted

En anden ting som snart er ved at være lidt en tendens for mig, er de københavnske toiletter. De gode restauranter, har det med at ligge i nogle fantastiske ældre lignende lokaler – som på alle måder er utrolig charmerende (misforstå mig ikke). Men halleluja hvor jeg altid lige føler mine 183 cm bliver en udfordring så snart jeg besøger deres toiletter :0) (som forøvrigt ofte er placeret i kælderen)
Tjek mit hashtag #forhøjtildethersted på Instagram :0)
Der viser sig en tendens……..

 

Yes – det var min første status rapport på CIFF kids ;0) Tænker I alligevel allerede HAR fået nok af fine styles postet hos alle mine søde medbloggere <3
Så håber I vil tage godt imod min ellers lidt anderledes status på CIFF kids :0)

Er der ellers noget I gerne vil vide om, eller se fra CIFF kids, så giv mig endelig et pip i kommentarfeltet ;0) HUSK også at følg mig på Instagram i disse dage (@boernetoejsindkoeberen)

 

Indlægget indeholder affiliate links

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hummel AW14 Gymnastik