Ferie med den bedste kickstart

Tv2 på Tour med bObles

For nogle uger siden var jeg inviteret til et arrangement hos bObles i forbindelse med lancering af den gule ælling og deres samarbejde med Tv2 på Tour.

Tv2 på Tour med bOblesTv2 på Tour med bObles

bObles ælling i den gule føretrøje

I forbindelse med TV2 på Tour har den rappe bObles Ælling fået den gule førertrøje på og lanceres nu i tre nye størrelser; lille, almindelig og stor til fordel for Børneulykkesfonden. Ælling, som kommer i limited edition, er fuld af tumlerier og er med til at give børn en masse sjove og motoriske oplevelser både under og efter touren. bObles gule Ællinger kan købes nu på bobles.dk og forhandlere rundt i landet.

bObles lille gule Ælling måler H21 x L36x B12 cm. Vejl. pris: 349,-

bObles gule Ælling måler H21 x L36 x B24 cm. Vejl. pris: 599,-

bObles store gule Ælling måler H42 x L70 x B24 cm. Vejl. pris: 1899,-

Tv2 på Tour med bOblesTv2 på tour med bObles

Tv2 på Tour med bObles

bObles og Børneulykkesfonden leger med, når cykelløbet, TV2 på Tour, sætter i gang d. 5.-27. juli. Touren, som tager fra by til by i det danske sommerlandskab, er for hele familien og kører sideløbende med Tour de France.

De første arrangementer er allerede løbet af stablen, men her kan du stadig nå at møde Tv2 på Tour og bObles:

Bogense 13.-15. juli

Haderslev 16.-18. juli

Grindsted 19.-20. juli

Øster Hurup 21.-22. juli

Hvide Sande 23.-24. juli

Sæby 25.-27. juli

 

bObles har en stand i hver by, hvor hele familien kan lege frit med tumlemøbler, eller tage turen rundt på den motorisk udfordrende forhindringsbane. Der vil også afholdes bObles race, hvor alle fartglade børn kan give den gas på bObles Tumlebræt og drøne afsted på banen. Her kan alle gøre sig klar, parat, start til at hoppe i førertrøjen og cykle afsted.

Hver dag byder på en masse bevægelsesaktiviteter og en skøn konkurrence, hvor du kan vinde en stor bObles Ælling til en værdi af 1899 kr.
Så er du i nærheden af en af de nævnte byer, så vil jeg klart anbefale jer at tage afsted. Vi nåede desværre ikke arrangementet i Holbæk, som har været afholdt – da vi allerede havde lovet drengene af vi skulle på Vig festival.

Du kan læse mere om TV2 på Tour på bobles.dk og tilmelde dig og din familie gratis på paatour.tv2.dk.

 

 

Deltag i cykelløb med dine børn

Tv2 på Tour har i hver by også 3 cykelløb man kan tilmelde sig. Det er gratis at deltage for børn mellem 3 og 12 og der følger et startnummer og en goodiebag med når man stiller til start. For junior koster det 100 kr. at deltage. De voksne skal betale lidt mere ? i alt 275 kr. ? samtidigt er du med til at støtte Børneulykkesfonden i deres forbyggende arbejde omkring børns sikkerhed.

Kids 3-12 år

Børneløbet bliver afholdt på en sikker lukket rute. Forældrene skal løbe/cykle med de yngste i alderen 3 ? 4 år. Rutelængden vil variere efter alder så der bedst muligt sikrer at alle får en god oplevelse. Efter løbet vil der blive trukket lod på løbenumrene om en masse spændende præmier. Husk sikkerhed frem for alt og alle deltagere skal cykle med godkendt cykelhjelm. Det handler ikke om at vinde ? det handler om at være med.

Junior 13-16 år

Juniorløbet bliver afholdt på den helt store scene ? ruten og vejen spærres simpelthen af, så de unge junior ryttere kan udfolde deres indre cykelrytter uden at skulle tænke på røde lys eller modkørende biler. Ruten er den samme som seniorrytternes. Der vil efter løbet være præmier til de hurtigste.

Senior 17-90 år

TV 2 på Tour afholder Danmarks mest seriøse motionsløb for glade amatører. motionister, og voksne der bare gerne vil vise cyklen frem på den store scene. Ruten spærres fuldstændig af så du kun skal fokusere på at trampe i pedalerne og der er digital tidstagning så du ved præcis hvor du ligger. Efter løbet vil der være præmier til de hurtigste.

 

Tjek om der er en by nær dig inde på TV2 på Tour, og for nærmere oplysninger og tilmelding.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie med den bedste kickstart