150614 - Dagens Lucas i Ticket

160614 – Julius – Old school or no school

D-xelD-xel

T-shirt fra D-xel // Jeans fra HOUNd – model “Pipe” // Sandaler fra Primigi //
Find alle mærker på Boozt.com inden længe ;0)
 

Pyha hvor dagene bare flyver afsted for tiden. Weekenden var fantastisk, og dagen idag er afsluttet med en lang cykeltur for mig og drengene. Lige nu ligger de begge to ude i et telt i haven, som de skal prøve at sove i for første gang i nat.
De hygger sig helt vildt derude, hvor Julius ligger og læser højt for Lucas. Hvor er sommeraftener dog bare det skønneste.

Lige nu hungrer jeg ikke rigtig efter at rejse væk i ferien, og vi har faktisk absolut intet planlagt i vores 3 ugers ferie. Hvis bare vejret fortsætter sådan her, så har jeg absolut intet imod at blive hjemme.
Men hvis ikke, så må vi satse på at vi kan springe på en eller anden afbudsrejse ligesom tusindvis af andre sikkert håber på.
Og så igen, så har vi jo altså lige været på den skønneste ferie i Marts, så vi overlever jo helt sikkert nok uden rejse :0)

Hvad med jer? Har I planlagt ferie?
Hvor skal I hen?

Læs alt jeg tidligere har skrevet om mærkerne:
D-xel ?? LIGE HER
HOUNd ?? LIGE HER
Primigi ?? LIGE HER
 

Tøjet Julius har på er forresten fra nogle af vores favoritmærker; D-xel – HOUNd og Primigi. Alle mærker kan I finde på Boozt.com fra i næste måned ;0)
Jeg glæder mig som et lille barn til mine egne indkøb begynder at dukke op, og vi kan præsentere det fedeste udvalg af børnetøj og -sko samt tøj til tweens.
Men ligenu kan I allerede finde en masse fede ting på det store udsalg, hvor I kan spare helt optil 50% på alle forårets styles – dvs. helt højaktuelle produkter.
Find set store udsalg LIGE HER.

 

NB: Og hvis du undrer dig over titlen på dagens indlæg, så tjek Julius’ t-shirt ;0) D-xel har altid de sjoveste tekster på deres t-shirts ;0)

 

Indlægget indeholder affiliate links 
 
 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

150614 - Dagens Lucas i Ticket