Konkurrence - EGG Helmets endelig på Boozt

Purely Professional Face Care

Det skal slet ikke være nogen hemmelighed, at jeg er rigtig glad for Purely Professionals produkter som er en fast del i bl.a. min egen hår rutine og også det mærke jeg sværger til når det kommer til plejeprodukter til drengene.

Du kan læse mere om min hår rutine lige her, og hvilke produkter jeg bruger til drengene lige her og lige her.

Nu er Purely Professional så også kommet med en ansigts pleje serie, som jeg har været så heldig at få lov at teste.

 

Purely Professional Face Care

Der er kommet 3 nye produkter i Purely Professional Face Care; serum, dagcreme og natcreme.

Purely Professional face care

Purely Professional serum

Først og fremmest bruger jeg hver morgen som det første Purely Professional serum. Den er meget flydende, men et “pump” er nok til hele ansigtet. Den er ekstremt drøj i brug, og man skal bare lige vænne sig til at man ikke kan tage den ud på én finger. Den er så flydende at man er nød til at tage den ud på min. 2 fingrer for at smøre den direkte i ansigtet.

Purely skriver selv om deres serum:

PURELY PROFESSIONAL SERUM ER FORMULERET MED FOKUS PÅ GENOPBYGNING AF HUDENS KOLLAGEN OG ELASTIN. SERUMMET, DER ER SILIKONEFRIT, INDEHOLDER HØJKONCENTREREDE AKTIVE INGREDIENSER ? ET ANTI- AGING PEPTID OG HYALURONSYRE. DISSE STIMULERER REGENERERINGEN AF HUDENS KOLLAGENLAG OG BINDER FUGT, SÅ HUDEN GENVINDER SIN FASTHED OG GLØD.

Purely Professional serum kommer i 30 ml og koster 575 kr. LIGE HER

 

Purely Professional Face care

 

Purely Professional Day

Purely Professional Day cremen bruger jeg efter serum’en er trukket ind i huden. Den er modsat serum’en ret tyk og kraftig i konsistensen, men er forholdsvis nem at smøre ud og trænger faktisk også hurtigt ind i huden.

Jeg har længe haft let efter en dagcreme som gav min hud den rette fugtighed uden at gøre den fedtet og besværliggøre resten af min rutine med at få lagt make-up. Det gør Purely Professional, og jeg er ret imponeret over hvor nemt det er at få min makeup efterfølgende til at sidde pænt på huden.
Ofte har jeg med andre dagcreme oplevet at de gav mig så meget fugt at min hud var helt fedtet efterfølgende eller at de modsat gav mig for lidt fugt og at jeg i løbet af dagen så blev så tør i huden at jeg måtte tilføje mere creme ovenpå min make-up.
Purely Professional er jeg virkelig imponeret af, og allerede nu er jeg sikker på de bliver en del af min faste rutine ligesom deres hårprodukter er det.
Faktisk synes jeg kombinationen af Serum + Day giver min hud en glød som jeg ikke har oplevet længe, selvom jeg har prøvet adskillige andre dagcremer.

Nedenstående billeder er taget med min iphone uden filter, og jeg ved godt det er ekstremt svært at vurderer sådan noget på billeder, men jeg føler selv at min hud stråler og i virkeligheden så er det vel det det hele drejer sig om.

Purely skriver selv om Day:

PURELY PROFESSIONAL DAY FUGTER OG PLEJER DIN HUD, SAMTIDIG MED AT DEN BESKYTTER MOD SOLLYS OG SKADELIGE OXIDATIVE PROCESSER. DAY HAR EN BRED UVA OG UVB (SPF 15) BESKYTTELSE. PÅFØRES OM MORGENEN EFTER PURELY PROFESSIONAL SERUM.

PURELY PROFESSIONAL DAY ER FORMULERET MED ET MINIMUM AF INGREDIENSER MED FOKUS PÅ DE VÆSENTLIGSTE INDHOLDSSTOFFER, FOR AT GIVE DET MAKSIMALE RESULTAT FOR DIN HUD. DAY ER DESIGNET TIL AT BESKYTTE DIN HUD MOD SKADELIG UV-EKSPONERING SÅ VEL SOM SKADELIGE OXIDERENDE PROCESSER OG SAMTIDIG HOLDE DEN FUGTET DAGEN IGENNEM.

Purely Professional Day kommer i 50 ml og koster 465 kr. LIGE HER

Purely Professional Face care

Purely Professional Night

Sidst men ikke mindst, så bruger jeg om aftenen efter jeg har renset min hud, Purely Professional Night. Den er ligesom Day ret tyk i konsistensen og faktisk måske nok tykkere og mere kraftig end Day.
Den er også den sværeste at smøre ud på huden, og den er ekstremt drøj. Et “pump” er igen nok til at få smurt hele ansigtet.

Jeg har før brugt nat creme i forskellige mærker og typer. Senest har jeg forsøgt mig med sådan en fugtsyre peeling, som jeg faktisk 1-2 gange i ugen stadig bruger. Purely Professional Night, tror jeg også skal have en del af skylden for at min hud nu kan holde sig tilpas fugtet hele dagen igennem.

Purely Professional skriver selv om Night:

PURELY PROFESSIONAL NIGHT HJÆLPER MED AT BESKYTTE DIN HUD MOD ALDERSBETINGEDE ÆNDRINGER I HUDENS MOLEKYLÆRE STRUKTUR. NIGHT MEDVIRKER TIL AT HÆMME NEDBRYDNINGEN AF ELASTEN OG COLLAGEN OG ER RIG PÅ ANTIOXIDANTER.

PURELY PROFESSIONAL NIGHT ER FORMULERET MED ET MINIMUM AF INGREDIENSER MED FOKUS PÅ DE VÆSENTLIGSTE INDHOLDSSTOFFER, FOR AT GIVE DET MAKSIMALE RESULTAT FOR DIN HUD. NIGHT ER DESIGNET TIL AT HJÆLPE MED AT BESKYTTE DIN HUD MOD ALDERSRELATEREDE FORANDRINGER I HUDENS MOLEKYLÆRE STRUKTUR. MOLEKYLÆRE ÆNDRINGER, DER OPSTÅR OVER TID, NÅR HUDEN UDSÆTTES FOR UV-LYS OG MILJØMÆSSIGE PÅVIRKNINGER, FØRER TIL NEDBRYDNINGEN AF ??ELASTEN OG KOLLAGEN I HUDEN. PURELY PROFESSIONAL NIGHT INDEHOLDER ET MEGET BIOAKTIVT OG SÆRDELES RAFFINERET TANGEKSTRAKT, FUCOIDAN, DER MEDVIRKER TIL AT FORHINDRE DISSE PROCESSER. FOR YDERLIGERE FOREBYGGELSE OG FUGT INDEHOLDER NIGHT ANTIOXIDERENDE E VITAMIN, HYBENOLIE, SHEA BUTTER OG SQUARLENE UDVUNDET AF OLIVENOLIE.

Purely Professional Night kommer i 50 ml. og koster 495 kr. LIGE HER

Purely Professional Face Care

Min vurdering af Purely Professional Face Care

Som sagt er jeg igen blevet virkelig imponeret over Purely Professional, og jeg har nu endelig fundet den rutine indenfor min hudpleje som gør det mest optimale for min hud. Må jo også indrømme at med mine 35 år, så er der begyndt at komme diverse “træk” frem i mit ansigt som kræver en helt anden pleje end jeg hidtil har været vant til :0)

Priserne er i den dyre ende, men med det resultat jeg har fået af at bruge Purely Professional Face Care, så betaler jeg gerne det ekstra.
Og så ved jeg godt det er en kliche, men serien er virkelig drøj i brug. Jeg glæder mig til at se hvor længe de 3 cremer vil holde, men jeg forudser at det er længe. Pt. har jeg brugt dem i lige omkring 1 måned og man kan stadig ikke se at der er forsvundet noget betydeligt i flaskerne.

Jeg fik alle 3 produkter tilsendt for at kunne teste dem for Purely Professional, og jeg var ærligt en anelse skeptisk. For selvom jeg er ovenud glad for deres hårprodukter, så var det jo ikke ensbetydende med at de ville kunne lave lige så lækre produkter til ansigtet.
Men jeg er afhængig nu, og det er nogle gange ulempen ved at få lov at teste en masse lækre produkter ;0)

 

Har I en fast hudpleje rutine og hvilke produkter sværger I til?

 

Jeg har modtaget produkterne fra Purely Professional til test og for at give dem min vurdering af deres produkter. Indlægget er dog udelukkende et udtryk for min oprigtige mening, og Purely Professional har ikke indflydelse på min vurdering og ej heller holdning.

 

 

4 kommentarer

 • Birgitte

  Jeg kunne godt tænke mig at høre, om du stadig er glad for Purely Professional produkterne?
  Jeg har det samme problem som du beskriver – enten giver cremen for meget fugt og efterlader huden fedtet og besværlig eller også giver den for lidt og huden tørrer ud i løbet af dagen.
  Din hud ser super fin ud på billederne – hvad gør du med makeup efter dagcremen?

  Vh
  Birgitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Birgitte,

   Ja det er jeg i den grad og bruger det stadig fast. Jeg er ikke altid helt så god til at huske natcremen, men serum og dagcreme bruger jeg hver evig eneste dag.

   Jeg synes faktisk nu jeg ser billederne fra det her ældre indlæg, at min hud faktisk er endnu pænere idag. Jeg bruger som regel både concealer, foundation og pudder til daglig. Jeg er ret glad for mærket Benefit, som stort set hele min grund makeup er fra.
   Skriv gerne igen hvis du vil vide navnene på det jeg bruger 😉

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birgitte

   Hej Pernille.

   Tusind tak for svar – jeg bliver nødt til at prøve Purely Professional af, kan jeg høre. 🙂
   Jeg vil rigtig gerne høre, hvilke specifikke produkter du bruger – og også gerne hvordan du gør. 🙂
   Jeg er kronisk nysgerrig på, hvad og hvordan andre gør med deres makeup for vi gør jo tit bare det, vi er vant til – men måske var det smartere at gøre noget andet.
   Efterhånden som min hud – og jeg – bliver ældre, må jeg jo også erkende, at jeg bliver nødt til at gøre noget anderledes men det kan være lidt svært at finde ud af hvad der virker, synes jeg.

   Kh
   Birgitte

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninni

  Jeg har brugt Clinique i en del år efterhånden – vel 10 eller mere

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence - EGG Helmets endelig på Boozt