140522 - Dagens Lucas i Ticket, KOIN og Hummel

Hvordan kan man forebygge lus

Lus

Krible Krable shampoo fra Cool-Kidz – Find forhandler HER
 

For 14 dage siden, startede vores uge sådan her. Shit hvor jeg bare hader lus, og det får mig seriøst til at gå total i selvsving. Faktisk ville jeg ønske at der var en måde man måske kunne undgå de bæster helt på. De er jo konstant i ungernes SFO, så jeg synes faktisk selv jeg er ret god til at kæmme dem ofte og flere gange i ugen. Alligevel har vi altså haft dem nogle gange nu.

 

Kan man forebygge lus?

Da jeg skrev indlægget for 14 dage siden, kontaktede Cool-Kidz mig efterfølgende. De ville høre om vi ikke havde lyst til at teste deres Krible Krable shampoo og da jeg i forvejen kendte lidt til deres produkter – så takkede vi selvfølgelig pænt ja tak.
Krible Krable shampoo er med tea tree olie, der er kendt for sin antibakterielle og forebyggende effekt, med at holde de dumme lus på afstand. Den skal bruges 1 til 2 gange om ugen evt. i kombination med anden shampoo. Krible Krable shampoo fra Cool-Kidz koster 139 kr. for 250 ml.

Faktisk husker jeg at første gang Julius havde lus, der fik vi en tea tree shampoo fra min mor. Den havde hun stående da hun tidligere arbejdede i en SFO, så hun vaskede jævnligt sit hår i den for at undgå lus i sit eget hår.
Så tea tree er vist et gam melt husråd for at forebygge lus.

Er der andre af jer der har prøvet Krible Krable shampoo eller lign. for at undgå utøjet i ungernes hår?

Vi har brugt Krible Krable shampoo nu i de sidste 14 dage – og fortsætter bestemt med det. Om vi helt kan undgå lusene, må tiden jo vise ;0)
Du kan finde forhandlere LIGE HER.

Krible Krable shampoo’en har vi modtaget til test fra Cool-Kidz. Indlægget er dog udelukkende et udtryk for min oprigtige mening, og annoncøren har ikke indflydelse på min vurdering og ej heller holdning. 

 

10 kommentarer

 • Maria Suzette Vergmann via Facebook

  den bedste forebyggelse er at tjekke dagligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Jensen Lund via Facebook

  Vi har ikke haft Lus i over 2 år nu købte en flaske i Matas og den holder mange år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linicin prevent spray virker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke Trine Røjkjær via Facebook

  Vi har i flere år brugt en fra frisøren en børneserie , spm også er luse hæmmende , bruger den ca 2 gange i ugen , den bruge vi konsekvent i huesæsonen vinter efterår, bruger den ikke om sommeren , går gerne i gang når de første luse sedler kommer op , kids ( http://www.hairworld.dk/shop/ImagePopup.asp?Title=KIDS+Shampoo&Image=/images/Kids%20shampoo-p.jpg&ProtectMessage= tøsen får igen om vinteren . Sprayet sit hår med spray derfra om morgen inden skole , og nu har vi 7-9-13 været lusefri de sidste 3 år på trods af mange sedler ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Schønberg Alminde via Facebook

  Vasker med Aloe Jojoba shampoo og balsam – har siden vi startede med det ikke haft problemer med lus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at høre om det virker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virker det Heidi Jensen Lund? Og hvor køber man det tea tree man selv kan blande i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Dobel

  Jeg har siden mine piger var helt små brugt original sprout leave in conditioner. Vi har aldrig haft lus (det indeholder rosmarin)og kan mærke en betydelig effekt ifht. at redde håret ud. Det er dyrt men holder VIRKELIGT længe. Ingen parabener. Skifter aldrig til andet – sorry

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Jensen Lund via Facebook

  Jeg kommer tree tea olie i alt vores hår shampoo også de voksnes

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria graversen

  Hader også lus – har nu gennem et par år købt tea tree shampoo til min datter og kan så være foruden lus 🙂 bruger hun ikke shampooen i en periode kan jeg være sikker på at hun får de små kræ med hjem fra skolen eller sfoén 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

140522 - Dagens Lucas i Ticket, KOIN og Hummel