Hotel Centara Kata Beach - Thailand

WOW cup – Spildfri drikkekop

WOW cup

Det sker at jeg bliver kontaktet af firmaer som ønsker at sende mig og drengene produkter som vi kan teste. Jeg siger kun ja tak såfremt det er noget jeg kan identificere med bloggen og noget som jeg reelt ville overveje til drengene eller mig selv uden vi havde modtaget det. Jeg skriver også kun om de ting som vi virkelig ender med at blive glade for, og jeg ville således aldrig nævne noget herinde som jeg ikke havde noget godt at sige om.
Har man ikke noget godt at sige, så er min holdning at man slet ikke skal åbne munden ;0)

Da firmaet bag den nye WOW cup blev jeg også virkelig stolt og beæret. Det viste sig nemlig at de havde lavet en rundspørge omkring hvilke børne relaterede blogs folk læste og her var børnetøjsindkøberen.dk i blandt. Tænk sig engang – det syntes jeg faktisk var ret cool. Så tusind tak til jer der har anbefalet bloggen videre <3 Det varmer mit hjerte, så tusind tusind tak.

 

WOW cup – Ny spildfri drikkekop

Først tænkte jeg at det jo måske ikke lige var mine egne drenge der havde allermest brug for en spildfri drikkekop. Jeg mener de er jo altså 9 og snart 7 år gamle, og en spildfri kop forbinder jeg måske med noget mindre børn.
Men firmaet bag WOW cup, fik alligevel overtalt mig og sagde at WOW cup også var til børn i den alder.

Jow jow, vel er vi da på ture hvor drengene ofte har noget at drikke med, men det er ikke noget en simpel vandflaske ikke kan klare ;0)

Jeg er dog nødt til at indrømme at kopperne er blevet et stort hit herhjemme, og drengene synes de er de mest fantastiske i hele verden at drikke af. Lucas kom straks i tanke om at han engang havde spildt sin milkshake i bilen og mente at nu kunne vi uden problemer have drikkelse med i bilen igen :0) Og det havde han jo faktisk ret i.
De synes også det er mega sjovt at drille folk der er på besøg, som ikke lige ved at den er spildfri. Så vælter de den eller vender den på hovedet, så folk reagerer ved at blive forskrækkede fordi de forventer at der kommer væske ud :0)

De er virkelig stolte over deres WOW Cup, og vi er virkelig blevet glade for dem herhjemme, og derfor synes jeg naturligt også at de fortjener at blive nævnt herinde.

Til Sommer tænker jeg at vores WOW cup bliver et kæmpe hit at have med ud i haven og på ture, da der jo heller ikke kan komme dyr og insekter ned i koppen.
Måske vi endda er nødt til at købe et par kopper mere inden længe, så vi også har en kop til de børn der kommer på besøg.

WOW cup

Når børnene skal drikke af WOW cup, så skal de drikke af den som var det en helt almindelig kop. Det eneste der adskiller sig er, at de skal suge lidt forsigtigt – lidt som når man suger af et sugerør.

WOW cup kan hurtigt og enkelt skilles ad, ved først at skrue låget af koppen og dernæst trykke den bløde forsegling ud (den man kan se på det øverste billede hvor Julius illustrere koppen). Alle dele af koppen tåler at komme i opvaskemaskinen.

I kan finde forhandlere af WOW cup LIGE HER – den koster 99 kr.
WOW Cup Danmark har også deres egen Facebook side LIGE HER.

 

1 kommentar

  • Nanna

    WOW, hvor smart. Den vil jeg da overveje til ungerne 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hotel Centara Kata Beach - Thailand