Status på det der træning og vægttab #1

Vind et par Green Comfort sandaler

Konkurrencen er slut

Vinderne blev: 

Trine Steinicke & Lisa Laycock

Green Comfort sandalerGreen Comfort sandaler

Green Comfort sandaler – 599 kr. (LIGE HER) //
T-shirt og shorts er fra Freds World by Green Cotton (LIGE HER)
 
 

Sandaler fra Green Comfort

Vi var så heldige at få lov at teste Green Comfort sandaler her under vores ferie i Thailand, så både Julius og Lucas havde sandaler fra mærket.
Det er første gang vi prøver Green Comfort, og jeg har tidligere her på bloggen skrevet om netop det med at finde sandaler til smalle børnefødder og om sandaler til børn med store fødder. Begge dele kan være lidt af en udfordring og lige netop det med fodtøjet har jeg altid vægtet virkelig højt når drengene skulle have nye sko, sandaler eller vinterstøvler. Her skal det bare være i orden og passe perfekt på deres fødder.

Så derfor var vi også spændte på at afprøve Green Comfort sandaler til dem begge.
Da jeg selv for 1 års tid siden første gang blev introduceret for mærket, kendte jeg det faktisk ikke. De havde primært beskæftiget sig med komfortabelt damefodtøj og nu bevægede de sig altså ind på børnesko markedet, hvorfor jeg sjovt nok blev bekendt med dem ;0)
Tanken om at det komfortable blev transformerat over i børnefodtøj, faldt jeg straks for. For fodtøj til børn skal bare alt andet lige være behageligt og komfortabelt.

Det helt unikke ved Green Comfort er en stødabsorberende indlægssål, som alle deres modeller har hvadend det er en sandal, sko eller støvle. Sålen får fodens små og store muskler aktiveret, hver gang du bevæger dig og du bibeholder din styrke i alle bevægeappratets muskler.

 

Green Comfort sandalerGreen Comfort sandaler

Det var ikke noget problem at finde sandaler til Lucas, som faldt for den sorte model med grønne detaljer. Mht. størrelse så fik vi faktisk bestilt dem for store i første omgang og Lucas måtte gå en str. ned i forhold til hvad vi ellers plejer i andre mærker. Men det har måske også noget at gøre med at hans fod er virkelig smal og selve modellen som vi valgte er meget åben.

Det var straks værre mht. at finde et par til Julius, som faktisk endte i en dame-sandal da han nu er oppe i str. 37-38. Egentlig syntes moderen måske de var lidt for damede, men drengen elskede dem :0)
Vi fik en model som er helt sort, men har små røde detaljer. Julius var heldigvis ligeglad, men jeg er helt med på at det måske ikke er alle drenge på 9 år der synes det er fedt :0)
Mit håb er at Green Comfort også fremover vil overveje at tilføje de store størrelser i børnesandaler. For selvom sandaler er “grimme” til så store børnefødder, ja så kan vi altså bare ikke undvære dem herhjemme og jeg tænker at sådan er I måske også andre der har det?

Drengene havde faktisk også andre sandaler med på ferien, men ofte foretrak de dem fra Green Comfort. Og det må jo være et tegn på at de var rare for dem at have på.

 

Vind et par Green Comfort sandaler

I samarbejde med Green Comfort har jeg fået lov at udlodde 1 par valgfrie Green Comfort sandaler fra Boozt.com til 2 heldige læsere her på bloggen.
Så nu har du chancen for at vinde 1 par sandaler til dit eget barn, barnebarn, niece, fætter – ja mulighederne er mange og alle kan selvfølgelig deltage ;0)

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

KONKURRENCEN ER SLUT

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: Skrive en kommentar herunder med link til hvilket par Green Comfort sandaler du ønsker hvis du vandt. Du finder alle Green Comfort sandaler der kan vælges imellem lige her: Green Comfort på Boozt.com

Det er vigtigt at I kopierer link ind i kommentaren.
Det er selvfølgelig tilladt at vinde til sit eget barn, sin nevø, sit barnebarn eller hvem det måtte være ;0)

 

3: Er du tilmeldt BlogLovin? vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at ?like? dette indlæg på BlogLovin?

 

Jeg finder de to heldige vindere onsdag d. 14. maj  :0)

Præmien gælder et par valgfrie Green Comfort sandaler og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer. Der findes 2 vindere.

 

Indlægget indeholder affiliate links

 

87 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på det der træning og vægttab #1