Dagens feriebarn 4: Limited by Nameit

SwimFin – Bedste svømmebælte til børn

SwimFin

SwimFin fra Andemors Verden, kan købes hos LirumLarumLeg LIGE HER // Badetøj fra Småfolk

 

Da vi var i Thailand, havde Lucas denne geniale SwimFin med som vi lige nåede at modtage inden afrejse fra søde Andemors Verden.
Og ligesom de andre produkter fra Andemors Verden som vi havde med, så var vi ovenud begejstret for SwimFin også.

Lucas lærte sidste år i Egypten at snorkle, men som I måske kan huske på nogle af billederne derfra, så snorklede han med både badevinger og også nogle gange badering :0) Denne gang i Thailand brugte han de første dage hans SwimFin når han snorklede og faktisk hjalp den ham så meget at han til sidst snorklede helt uden.
SwimFin gør at barnet ligger helt korrekt i vandet og vigtigst af alt har armene fri samt under vandet. Han havde fuld bevægelsesfrihed i vandet når han brugte SwimFin. Samtidig syntes han selv at han var mega sej når han svømmede rundt og var en vaskeægte haj.
Lidt sjovt så det altså også ud, som han lå der og bare snorkel og hajfinne stak op over vandet.

SwimFinSwimFin

SwimFin fra Andemors Verden, kan købes hos LirumLarumLeg LIGE HER // Badetøj fra Hummel
 

Men også selvom han ikke snorklede så var SwimFin genial, og meget bedre end den traditionelle badering og badevinger. Han fandt også ud af at den var god til når han ville ligge stille i vandet på ryggen. Når han lå på ryggen, så kunne han flyde ligesom mor – den holdt ham helt naturligt oppe.
Et par gange fik jeg spændt den forkert på ham, dvs. hajfinnen sad ikke rigtig i forhold til at han jo altså var en haj når han lå i vandet :0) Det var utrolig vigtigt for ham at spidsen pegede den rigtige vej.
Fantastisk som man kan kombinere børns fantasi og leg med noget så praktisk som at hjælpe dem med at lære at svømme. Jeg har udelukkende positivt at sige om SwimFin – det slår med mange længder alle de svømme hjælpemidler vi har haft igennem tiderne – og det er faktisk ikke så lidt.

 

Her kan SwimFin købes

SwimFin bliver spændt på med elastiske remme med velcrolukning. Den kan justeres præcis så den passer barnet og er på ingen måde ubehagelig for dem at have på. Den fås i rigtig mange forskellige farver og prisen ligger på 275 kr. hos LirumLarumLeg LIGE HER

SwimFin

 

SwimFin har vi modtaget i gave fra Andemors Verden. Indlægget er dog udelukkende et udtryk for min oprigtige mening, og annoncøren har ikke indflydelse på min vurdering og ej heller holdning. 

 
Indlægget indeholder affiliate links
 

4 kommentarer

 • Jo, SwimFins er et genialt redskab, når man skal lære børn at svømme og når de skal vænnes til vandet. Vi har brugt dem i en årrække i vores undervisning, på trods af at vi før har været modstandere af at bruge svømmebælter og badevinger, der snarere forstyrrer vandfølingen end stimulerer den. Hajfinnerne er geniale og kan bruges på mange stadier af svømmeundervisningen og ikke mindst til privat brug. Det er bare nemmere at have børnene på badeferie, når der er flydemidler med – og hajfinnen kan bruges uden at forstyrre svømmelærerens arbejde 😉

  Vi er netop begyndt at sælge hajfinnerne og har i øjeblikket tilbud på grå og orange hajfinner til 170 kr. på http://www.shop.svoemmelaereren.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla V. Lauritzen via Facebook

  Vores datter elsker sin SwimFin i sort. Og den er et kæmpe hit i svømmehallen. Hos http://www.andemors-verden.dk kan der findes forhandlere. Andemor er også brandhouse for mange andre fede ting til vand og strandleg. Kan klart anbefale produkter fra Quut og Funkit, de er geniale!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som mega haj skrækslagen så sys jeg ik at det er fedt at den ser så ægte ud og slet ik at den kan fås i grå. Kan godt se det sjove og fede i den men nøj jeg ville være træt af at ligge på strand med børn som lignede hajer. Fik i nogen kommentarer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Vikkelsø via Facebook

  Ja den er GENIAL. Jeg har i flere år brugt dem til vores to mellemste drenge. Udover at de har elsket at lege hajer, har de nydt den frihed det giver ikke at have noget på armene. Varme anbefalinger herfra (y)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens feriebarn 4: Limited by Nameit