Dagens mest uheldige mor

Geniale Scrunch-bucket og Scrunch-ball

På vores netop overståede ferie til Thailand, havde vi prioriteret at have lidt kvalitetslegetøj med hjemmefra. Ofte når vi har rejst til destinationer hvor den stod på meget badning og sol, så har vi købt et eller andet billigt strandsæt eller lign. på destinationen som vi bare kunne efterlade ved hjemrejse. Men denne gang var vi så heldige at få lov at teste en række produkter som er geniale til rejsebrug.

 

Scrunch-ball

Scrunch-ballshrunch-ball

Scrunch-ball koster 79 kr og kan købes LIGE HER.
Drengene er på billederne begge i badetøj fra Småfolk 
 

Først og fremmest havde vi en genial badebold med, som er oppustelig og som nemt kunne være i vores kufferter. Den er lavet i et materiale, så den ikke bare er en helt almindelig badebold i plastik og som nemt flyver væk. Faktisk så opdagede Julius hurtigt at når han slap den og den landede i vandet, så planerede den ligesom og lagde sig fast der hvor den landede. Det lyder måske mærkeligt, men vi havde rent faktisk meget sjov ud af det da drengene syntes det var hylende morsomt.
Selvfølgelig er den fyldt med luft og blæser selvfølgelig med vinden når først den ligger stiller og bølgerne bevæger sig.

Materialet gør den også nem at drible med, og den har ligesom lidt mere vægt over sig, så den også er langt nemmere at kaste med end en almindelig badebold vil være. Scrunch-ball er ekstremt blød, så selv for helt små er den et hit.

Vores største problem var at vi faktisk kun havde én Scrunch-ball med, og den var så populær at drengene konstant sloges om den når vi havde den pustet op. Lad mig bare sige det sådan, at den var ekstremt populær :0)
Næste gang vi skal på ferie, skal vi have investeret i én mere – det er helt sikkert.

Scrunch-ball

Billede lånt af Andemors Verden
 

Den Scrunch-ball som vi havde med at teste var en stor udgave, som pt. ikke fås i sortimentet i DK.
Der findes dog en lidt mindre udgave, som stadig er i samme kvalitet, og den fås i flere forskellige farver og koster 79,95 DKK.

Den kan bl.a. købes LIGE HER

Og ellers kan du finde en liste over forhandlere LIGE HER (klik på forhandler oppe i topbaren)

 

Scrunch-bucket

shrunch-bucket

Scrunch-bucket koster 76 kr. og kan købes LIGE HER.
 

Scrunch-bucket er en lille spand som er lavet i så blødt materiale at den kan foldes sammen og dermed nemt være i kufferten. Den tåler både sollys, høj varme og kulde. Hanken er lavet med en solid snor, og så er selve håndtaget samme materiale som spanden.

Vi havde 2 spande med, så begge drenge havde en spand. Vi har lavet uendeligt mange sandslotte, hentet vand i strandkanten, fanget små krabber og meget mere med Scrunch-bucket. De har været uundværlige og ikke mindst så har de holdt til dag ud og dag ind i 14 dage at være non-stop i brug.
Det bløde materiale, har faktisk været genialt at lave sandslotte med. Det tænkte jeg nok ville være svært, men det var faktisk langt nemmere end en helt almindelig plastikspand. Vi kunne ligesom forme sandslottet, inden vi hev spanden op ;0)

Vores Scrunch-bucket spande bliver helt sikkert tro følgesvende på vores næste mange ferier med børnene.
Slut med billigt plastik, som alligevel bare går i stykker.

Scrunch-bucketShrunch-bucket fås i rigtig mange farver – bl.a. sort, rød, blå, lilla, gul, turkis, pink, grøn og orange.
De koster 79,95 DKK og kan bl.a. købes LIGE HER 
Og ellers kan du finde en liste over forhandlere LIGE HER (klik på forhandler oppe i topbaren)

Shrunch-bucket

Drengene er på billederne begge i badetøj fra Småfolk

 

Indlægget indeholder affiliate links

Produkterne har vi modtaget i gave fra Andemors Verden. Indlægget er dog udelukkende et udtryk for min oprigtige mening, og annoncøren har ikke indflydelse på min vurdering og ej heller holdning. 

 

2 kommentarer

 • Vi blev også enormt positivt overraskede over de mange fine produkter fra scrunch. Vi har aldrig taget strand legesager med i kufferten før, men vi gør det helt sikkert igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Præcis – de er også tro følgesvende på vores ferier også selvom drengene efterhånden er ved at være for store…..
   Jeg skal nok finde plads til dem i kufferten 😉
   Tak for din kommentar.

   Bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens mest uheldige mor