Indrømmet - Tid til timeout

Fødselsdagsfest og gaveideer

fotobirthday2

Først og fremmest hej derude. Jeg ved ikke, om I kender mig og min blog, men jeg har lovet søde Pernille at babysitte bloggen her lidt, mens hun har travlt ude i den virkelige verden 🙂 Jeg hedder Louise, er 33 år, uddannet journalist og arbejder i dag med kommunikation og PR på et bureau i København og er mor til Paven – der netop er fyldt 3 år.

Af samme årsag så vores stue ud som ovenvist for et par timer siden her til morgen. Vi har nemlig haft alle de store børn fra vuggestuen til boller og saftevand i anledning af min datters fødselsdag. Det var meget low-key: bare hjemmebagte grovboller med rosiner, lidt agurke og gullerods-stave og mælk og saftevand. Men hun har simpelthen glædet sig så meget til at vise dem alle alt sit legetøj og de lyserøde balloner. Min datter har ramt prinsesse-stadiet big time og ALT hvad indeholder farven lyserød, flæser, glimmer, pailletter, sløjfer og den slags bliver pt. foretrukket over alt andet. Jeg har tidligere skrevet lidt om netop det med prinsesser og lyserød, da jeg – ærlig talt – har det meget ambivalent med det. Men det er jo omvendt hendes dag. Og hun skal naturligvis have lov at få overload på lyserød.

Tavlen som kan skimtes i højre hjørne fik hun i fødselsdagsgave. Den er fra Ikea og jeg har skrevet om den her. Hun er enormt glad for den og den har på alle måder vist sig at være et kæmpe hit! Så hermed er tippet givet videre, hvis I er andre derude, der leder efter gode gaver til børn omkring den alder.

Det er lidt sjovt med den her slags arrangementer. Man okser rundt for at gøre det nogenlunde pænt og festligt og rydder op i legetøjet og dækker bord, for at der skal virke indbydende, når det store indryk kommer. Men efter bare 12 minutter så der sådan her ud:

fotobirthday4fotonyAk ja. Og det er endda kun lejlighedens ene rum 😉 Det vigtigste er dog, at alle børnene hygger sig og det gjorde de! Om lidt skal hun begynde i børnehave og derfor var det samtidig en kærkommen mulighed for at samle alle de små venner og veninder til et lille afsluttende home-party, haha. Jeg tror, de nyder dens slags arrangementer endnu mere, end vi faktisk gør.

Tipien var hendes fødselsdagsgave sidste år, da hun blev 2 år. Den leger hun stadig meget i – jeg har skrevet om den her. Endnu et godt ønske at give videre. Nu vil jeg lave mig en kop tiltrængt kaffe. Puhaaa. Godt jeg ikke har 7 unger til dagligt 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indrømmet - Tid til timeout