Vinterstøvlerne der bare aldrig rigtig kom i brug......

Indrømmet – Tid til timeout

Billede taget af RBL Photo
 

Fredag d. 13. december 2013 (GISP Fredag d. 13 hva’) traf jeg en virkelig stor beslutning om at forlade mit drømmejob og starte et helt nyt eventyr op hos Boozt.com.
Jeg er ikke et sekund i tvivl om at min beslutning var og er den helt rigtige og for hver dag der går bliver jeg gladere og gladere for mit nye job, de nye eventyr og de mange nye mennesker jeg skal lære at kende.
Det er en udfordring uden lige og jeg E-L-S-K-E-R det :0)

Men måske er I flere der har prøvet at skifte job. Gået fra noget man var totalt på hjemmebane i, og igen søgt nye udfordringer. Det er på mange måder sundt at få rystet posen, få nye udfordringer og kaste sig ud i nye eventyr – og på sin vis er jeg jo sådan set også stadig på hjemmebane da jeg stadig laver det jeg elsker allermest.
Men det er også ekstremt energi-krævende at sætte sig ind i nye måder at gøre tingene på, en ny kultur (jeg arbejder pludselig i Sverige med 21 forskellige nationaliteter), lære nye systemer fra bunden, komme ind på livet af en masse nye mennesker etc. og derfor har jeg lige brug for at lade energierne lidt op igen.

Herinde på bloggen deler jeg ud af både det rent faglige fra mit arbejde, men i den grad også det ekstremt personlige. Efter denne her oplevelse hvor jeg pludselig fandt billeder herinde fra brugt i en helt anden sammenhæng, og følelsen af at være blevet brugt til noget jeg ikke havde indvilliget i, så har jeg i den grad også brug for at finde “mit-space” igen.

Derfor vil der de næste par uger være ret så stille herinde. Jeg er midt i min travleste periode rent arbejdsmæssigt og lige nu skal vi sikre os at alle indkøb til efterår/vinter bliver placeret og at alt går op i en højere enhed.
Jeg har derfor brug for at trække stikket fra bloggen her og fuldstændig hellige mig arbejdet og ikke mindst min familie.

I mellemtiden har jeg fået et par gæstebloggere til at holde bare en lille smule liv i den herinde, og ellers håber jeg bare at I vil have tålmodighed med mig og fortsat være her når jeg vender tilbage ;0) For tro mig, jeg vender STÆRKT tilbage!
Indlæggene vil i perioden ikke altid blive postet på bloggens Facebook som de ellers plejer, så jeg kan kun anbefale jer at følge med via BLOGLOVIN, hvor I automatisk får påmindelse om indlæggene så snart de er online ;0) Følg mig på BLOGLOVIN LIGE HER

Take Care <3

 

Indlægget indeholder affiliate links

 
 

7 kommentarer

 • God arbejdslyst -og god blogge-pause. Lyder til at det er tiltrængt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Oøj pøj med udfordringerne. Kan godt forstå at den oplevelse med billederne forskrækkede dig. Håber du får tid til familien også 😉 Mange hilsner herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla larsen

  Jeg syntes bare du er så mega sej !! Kan godt forstå at du lige har brug for at fordybe dig i alt det nye. Jeg vil personligt altid følge dig 🙂
  Du kommer med en masse spændende, lærerigt og sjovt.. såååå glæder mig til du er tilbage <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Johansen

  vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage igen!!! Og tager godt i mod gæsterne! Man skal passe på sig selv og familien, alt andet synes mange gange ikke så vigtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Steinicke

  Hej
  Selvfølgelig er det i orden. Alle skal huske sig selv. Og kan godt forstå du trænger til et pusterum, med alle de jern du har i ilden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som en velfortjent og god beslutning! Øv med den oplevelse at nogen har brugt dine billeder – kan godt forstå det har sat tanker igang og giver brug for et break. Håber du kommer tilbage med fornyet energi. KH

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterstøvlerne der bare aldrig rigtig kom i brug......