Topfede skjorter til drenge

Hummel SS14 Baby drop 2 – Sneak Peak

Åhh hvor er I bare mange der har efterlyst de næste sneak peak på den helt nye Hummel kollektion. Og det forstår jeg godt, for det er jo nærmest blevet en hel tradition at jeg laver de her indlæg til jer ;0)
Sagen er den at jeg har ligget fuldstændig vandret i forhold til opstart af nyt arbejde. Dem der har prøvet det, ved hvordan det er den første tid man starter noget nyt og selvom jeg jo egentlig er ret meget på hjemmebane og indenfor mit felt, så må jeg også bare indrømme at energien om aftenen (hvor jeg normalt blogger) har været ret begrænset.

Men jeg lover jer at det er for et godt formål og jeg er SÅ glad for mit nye arbejde hos Boozt.com :0)

 

Hummel SS14 Baby drop 2

Men selvfølgelig skal I ikke snydes, og heller ikke selvom Hummel SS14 Drop 2 faktisk lige i disse dage lander i butikkerne ;0)
Så sneak peak kan vi måske ikke ligefrem kalde det, nu jeg har været så sen om at komme ud af starthullerne. Men jeg tænker at I alligevel kan bruge den oversigt det også giver af kollektionen.

I første omgang vil jeg vise jer Baby kollektionen fra drop 2, men i de kommende dage skal jeg nok vise jer de resterende dele af kollektionen som bl.a. også indeholder Kids drop 2 og overtøj.

Billederne er taget da jeg købte kollektionen ind til mit tidligere arbejde hos Smartkids.dk og jeg ved derfor at I vil kunne finde hele kollektionen hos dem ;0)

 

I kan finde tidligere Sneak Peak’s på Hummel SS14 kollektionen her:

– Hummel SS14 Baby drop 1

Hummel SS14 Kids drop 1

Jeg tilføjer løbende flere links ;0)

 

Hummel SS14 Baby Drop 2 – Dreng

Billederne her er af de varer som leveres ud til butikkerne i slutningen af februar og som derfor netop er ved at komme på hylderne hos alle Hummels forhandlere. Baby kollektionen leveres i 2 omgange, og disse billeder er alle af varer som leveres i det andet drop. I kan forvente det i butikkerne i slutningen af februar/starten af marts.

Baby kollektionen går typisk fra str. 56-98, og er der enkelte styles som har et andet størrelses spænd og f.eks. ikke går helt ned i str. 56 eller helt op i str. 98.

Hummel SS14 Baby Drop 2Hummel SS14 Baby Drop 2Hummel SS14 Baby Drop 2Hummel SS14 Baby Drop 2Hummel SS14 Baby Drop 2

 

Hummel SS14 Baby drop 2 – Pige

Billederne her af pige kollektionen er af de varer som leveres ud til butikkerne i slutningen af februar og som derfor netop er ved at komme på hylderne hos alle Hummels forhandlere. Baby kollektionen leveres i 2 omgange, og disse billeder er alle af varer som leveres i det andet drop. I kan forvente det i butikkerne i slutningen af februar/starten af marts.

Baby kollektionen går typisk fra str. 56-98, og er der enkelte styles som har et andet størrelses spænd og f.eks. ikke går helt ned i str. 56 eller helt op i str. 98.

Hummel SS14 Baby drop 2Hummel SS14 Baby Drop 2

Alle varerne kommer hjem her i slutningen af februar og er netop nu ved at blive leveret ud til alle butikkerne.
I finder Hummel på Boozt.com – LIGE HER
I finder Hummel på SmartKids – LIGE HER
Begge steder får I fri fragt og gratis retur ;0)

 

I kan finde tidligere Sneak Peak’s på Hummel SS14 kollektionen her:

– Hummel SS14 Baby drop 1

– Hummel SS14 Kids drop 1

Jeg tilføjer løbende flere links ;0)

 

Hvad synes I om Hummel SS14 Baby drop 2 kollektionen?
Personligt elsker jeg den grå body og heldragt med printet som jeg har vist billeder af helt tæt på. Elsker den lille babyfod der er i printet 🙂

Har I spørgsmål til kollektionen, så er I som altid velkommen til at smide en kommentar herunder ;0)

 

Indlægget indeholder affiliate links

 
 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Topfede skjorter til drenge