Hummel SS14 online hos Boozt - Spar 10%

bObles orm og fisk som skrivebordsstol

bObles orm

Første gang jeg besøgte bObles på deres kontor i København, var jeg dybt imponeret over hvordan de ansatte selv brugte bObles produkterne. Faktisk sad alle medarbejdere på bObles når de arbejdede og i mødelokalet hvor vi sad rundt om et stort bord blev jeg også selv mødt af et bObles dyr at sidde på.
Selvom mine egne drenge på dengang 8 og 6 år, havde bObles og stadig brugte disse flittigt, så havde jeg aldrig set dem som en stol eller lignende.

 

bObles orm og fisk som skrivebordsstol

Herhjemme har vi ret små børneværelser på ca. 7-8 kvm hver, så indretningen af drengenes værelser er ofte med grundlag i de mest pladsbesparende løsninger. Begge drenge har skriveborde på deres værelser, som vi har prioriteret efter de er startet i skole. Desværre fylder sådan en skrivebordsstol også bare virkelig meget, og ofte er den faktisk slet ikke i brug.

Derfor har vi de sidste måneder eksperimenteret lidt med en bObles orm og fisk som skrivebordsstol til Julius. Julius er høj (ca. 150 cm) og derfor var en bObles orm desværre ikke høj nok som stol, så vi måtte forlænge med en bObles fisk også.

bObles orm

Fordelene ved at bruge en bObles orm som skrivebordsstol er mange, og først og fremmest er det for os enormt pladsbesparende. Drengene bruger også både orm og fisk som legetøj og derfor står det ikke bare og tager plads ved skrivebordet som en almindelig stol ville gøre det.
En anden fordel er, at når Julius sidder ved bordet på sin bObles orm og fisk, så sidder han helt perfekt med ret ryg. Ofte har han ellers tendens til at falde sammen når han sidder og koncentrere sig om noget.

I den ene ende af ormen er der en runding, som også gør at Julius er nødt til at bruge sin motorik for at holde balancen. Lidt ligesom når man sidder på sådan en oppustelig bold. Hvis han ønsker at sidde mere stabilt, så er der i den anden ende af ormen en helt plan flade som gør “stolen” helt stabil.

bObles orm

En anden ting som vi har oplevet at bObles ormen bliver brugt til, er når drengene har legekammerater så er den enormt praktisk som ekstra stol. Ofte er det den som drengene slæber ind på vores kontor, når de sidder her og spiller computer eller iPad. Den er nemmere lige at bærer rundt end en almindelig stol.

bObles ormen fås i flere forskellige farver og koster 899 kr.
bObles fisken på 12 cm fås ligeledes i flere farver og koster 349 kr.

bObles kan købes direkte på deres hjemmeside LIGE HER

bObles ormVi har modtaget både bObles orm og bObles fisk til Julius for at skrive om vores brug af disse. Indlægget er dog udelukkende et udtryk for min oprigtige mening, og annoncøren har ikke indflydelse på min vurdering og ej heller holdning eller brug af produkterne.

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hummel SS14 online hos Boozt - Spar 10%