Konkurrence - Vind Sebra skrivebord værdi: 899,75 kr.

Food Face – Leg med maden

Food FaceFood Face

 

Food Face tallerken

Herhjemme er Lucas på 6 år en rigtig kræsenpind. Vi har egentlig aldrig haft sådan specielt fokus på hans kræsenhed og heller aldrig tilbudt ham alt muligt andet end det vi andre får. Selvom han er ret tynd og meget spinkel, så har jeg altid forsøgt at undgå at have fokus på hans kræsenhed. Men han er bare ikke meget for at spise – primært aftensmad.
Det er de varme retter som han ikke rigtig gider, mens hvis vi spiser rugbrød eller andre kolde retter til aften, så spiser han som regel helt som han skal. Måske er I også plaget af kræsenheden hos jeres børn?
Et er ganske sikkert, han sulter ikke – men det kan alligevel være pænt frustrerende med et barn der nægter at spise uanset hvad og stemningen bliver lynhurtigt ret trykket ved middagsbordet, som jo egentlig skulle være en hyggelig stund.

En ting som jeg dog har lagt mærke til, er at han typisk spiser virkelig meget og hygger sig med det, når han er hos sin Mormor. Mormor er virkelig god til børn (tidligere dagplejemor) og tager ham bare som han er. Typisk så arrangerer hun hans tallerken på sjove måde, sådan at det f.eks. forestiller et ansigt.

Derfor så havde jeg købt disse tallerkener, som han fik i julegave. De er i porcelæn og har et ansigt malet direkte på tallerkenen. man kan så arrangere maden så det ligner skæg, hår og lignende på ansigtet. Lucas synes det er helt genialt – og det gør mor også, for nu er det lidt sjovere ved middagstid end tidligere ;0)

Så har I også en lille kræsenpind derhjemme, så er tippet hermed giver videre ;0)

De kan købes hos SmartKids.dk og fås i både et drenge og et pige ansigt. De koster 149,75 kr. LIGE HER

Food Face

Food Face Tallerken, dreng – 149,75 kr. LIGE HER // Food Face Tallerken, pige – 149,75 kr. LIGE HER //
 
 
 

Indlægget kan indeholde affiliate links

 
 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence - Vind Sebra skrivebord værdi: 899,75 kr.