Ny Ticket casual kollektion

All in på Molo

Det er ikke fordi vi ikke har haft Molo til drengene før, for det har vi bestemt – men helt ærligt så har det aldrig været Molo der har fyldt mest i skabene med børnetøj herhjemme.
Bestemt ikke fordi det ikke har tiltalt mig, men i de mere end 8 år jeg har arbejdet i børnetøjsbranchen har Molo ikke været i sortimentet de steder jeg har arbejdet. Til gengæld har jeg haft adgang til stort set alle andre børnetøjsmærker :0)

Men nu er Molo kommet på SmartKids og jeg har hovedkuls forelsket mig i mærket. Ikke mindst fordi Molo også fortsætter op i str. 14 år.
Molo er SÅ meget mere end fotoprints og stjerner, og jeg er VILD med det.

 

Molo til Lucas 6 år

Molo

Molo t-shirt med flagermus – 299,75 kr. // Molo Sweatshirt med stjerne – 399,75 kr. //
Molo coatede jeans – 399,75 kr //
 

Lucas er 6 år og bruger str. 122/7 år i det meste tøj. Han har fået ovenstående 3 dele fra Molo, som jeg synes passer rigtig fint til hans alder.

T-shirten med flagermus printet fås i flere forskellige udgaver, hvor jeg har valgt den med ensfarvede ærmer. Jeg synes at den med stribede ærmer eller ærmer med stjerner synes jeg alligevel den fik et lidt for barnligt udtryk – hvis man overhovedet kan sige det om børnetøj :0)

Jeans’ne har Lucas på idag og de sidder bare virkelig godt. Ville med glæde have købt Molo jeans til ham tidligere hvis jeg havde vist de havde sådan en fantastisk pasform til ham.

Sweatshirten er i den blødeste blødeste kvalitet og jeg elsker effekten med at man har vendt stoffet på vrangen og at ærmerne har forskellige farver.

Molo til Julius 9 år

Molo

Molo camel farvede jeans – 399,75 kr. // Molo denim skjorte – 399,75 kr. //
Molo stribet t-shirt – 299,75 kr. //
 

Julius er 9 år og bruger str. 152/12 år i de fleste tøjmærker (Ohh yeah han er stor af sin alder). Og lige præcis derfor priser jeg mig jo lykkelig for at Molo laver tøjet optil str. 164/14 år.

Jeg synes der er en del i Molo’s kollektioner der passer lige til den stil jeg elsker til Julius. Han er stadig ikke selv begyndt at interessere sig for tøj eller hvad han har på – og er bestemt ikke bevist om mærker eller andet. Her kunne han ikke selv være mere ligeglad – og det er moderen jo faktisk ret glad for, for så kan jeg da stadig bestemme på det punkt :0)

Han har fået de camel farvede jeans, som jeg elsker farven på. Hverken for lyse eller for mørke, men bare helt perfekte. I det hele taget en farve som vi i alle henseender kommer til at se rigtig meget til både på voksen og børne moden. Igen må jeg rose pasformen på Molo’s jeans – de sidder fantastisk på ham.

Denimskjorten er en anden style som hitter total i min optik – vi kommer til at se meget mere denim og endnu flere denimskjorter. Denne faldt jeg for pga. den lidt anderledes vask, så selvom Julius allerede har adskillige denimskjorter så kunne denne noget andet.

Til sidst har han fået den stribede t-shirt hvor der igen er leget med at mikse ret og vrang på stoffet så striberne får en helt anden og anderledes effekt. Genialt tænkt ;0)
Samtidig elsker jeg detaljen med de farvede gule stikninger og denim lommen.

Ingen tvivl om at Molo fremover kommer til at fylde meget mere i vores klædeskabe herhjemme ;0)
Hvad synes I om Molo og hvad er jeres erfaringer med mærket?

Indlægget kan indeholde affliate links 
 
 

23 kommentarer

 • Anne Nizita Kathleen Valter via Facebook

  Syntes det er super fedt og sejt tøj, som vi har købt meget af til min den store.. Men må indrømme det er slut, det er blevet alt alt for dyrt også er kvaliteten bare for dårlig.. Bilkas er jo bedre efterhånden ;O( også syntes jeg der er alt for meget overskudsfarve i deres tøj. Så jo det ser rigtig flot ud, men overpris for dårlig kvalitet, hænger bare ikke sammen i min verden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Kjærsgaard

  Synes at tøjet er fedt, men kvaliteten svarer slet ikke til prisen. Det fnulrer og mister meget hurtigt farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Stage via Facebook

  Synes det er for dyrt i forhold til kvalitet, men jeg er vild med designet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Marie Petersen via Facebook

  Elsker deres fleece, som vi troligt køber hvert år til begge unger. Til Frederik på 6 år køber jeg en del Molo, men har ikke ligeså meget af det til Camille på 3. Synes de vilde print er pænest i de store størrelser. …generelt mener jeg dog at Molo er gode til at lave lidt for en hver smag, hvad enten man er til det vilde eller det basis i ensfarver. Så fedt at det er kommer til Smartkids! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Hougaard via Facebook

  Det er desværre for dyrt til min pengepung. Ville ønske jeg havde råd til det. Mine børn har lidt Molo-tøj, men det er noget vi har fået foræret, eller arvet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv Quist Bossow

  Vi har også lidt molo tilbage i klædeskabet. Synes mest at set passer til mindre børn, da stylesene til større børn ikke er så pæne (synes vi)
  Og så er der jo et par kæmpe fejl ved tøjet hvis du spørger mig. Det bliver meget hurtigt fnulret i stoffet, og så falmer farverne allerede efter 9-10 vaske… Også selvom det bliver vasket med vrangen ud, og ikke bliver tørretumblet. Og det synes jeg er for dårligt, når man giver så mange penge for det.
  Når det så er sagt, synes vi dog at de har noget af det fedeste og sejeste prints til børn under 6 år.
  Og deres vinterovertøj er HELT suverænt!

  Vi er dog mere til Hummel og Danefæ herhjemme. Det holder farverne, og der får noget tid, før det starter med at fnulre.

  Tak for en skøn blog =)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og jeg vasker i Neutral og uden skyllemiddel og vi har “blødt” vand..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molo er ikke mit farvorti mærke, syntes det er for dyrt i forhold til hvordan det der ud efter en par vaske og jeg vender altid vrangen ud af tøjet..
  Jeg køber meget Hummel og Ubang/snakketøj det er mærker man næsten kan vaske til ukendelighed uden at farver forandre sig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette HG via Facebook

  Et af mine favorit mærker! Om tøjet mister farve og bliver fnulret, afhænger af måden det bliver vasket på og hårdheden i ens vand, om det er meget kalket etc. Det problem har vi ikke. Deres vinterjakker Og flyverdragter er topklasse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Sandorff Nordentoft via Facebook

  Har aldrig været vild med Molo. Ikke pga kvalitet men pga deres prints. Det er alt for meget og alt for voldsomt til min smag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie Maharaj via Facebook

  Jeg synes hurtigt det ser slidt ud. Vi prøvede lidt forskelligt, da Emma var mindre og stort set det hele endte med at skulle smides ud. Kvaliteten var ikke god, så der kom huller i og syninger gik. Vi var meget overrasket over det. Bryder mig ikke om deres print, men dem uden er meget søde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Børglum via Facebook

  Syntes molo er super fint og lækkert og har nogle flotte print og smarte cowboybukser. Men det holder bare ikke i vask. Syntes det er ærgerligt at købe feks deres ting med print og så efter 3-4 vaske ligner det en BILKA trøje, med tabt farve og det “velkendte vaske fnuller” og cowboybukserne er absolut ikke særlig slid stærke. Vi har købt flyverdragten så den glæder jeg mig til at prøve på min søn i hans børnehave, om den er vandtæt og slidstærk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Hammershøj Johansen via Facebook

  Her er det et meget brugt mærke! Dog er det mest når vi har skulle ønske tøj det er blevet købt! Men siden ungerne var små har vi haft det i huset og det går i arv, eller bliver solgt på brugt biksen! Hvis man husker at vende vrangen ud så holder det max i farverne! Men Jonas og Louise er der nu aldersmæssigt hvor noget ikke lige passer deres stil! Jeg er nu ikke altid enig, men er detkøbt så skal det bruges! Deres huer er vild fede! Og deres bamse trøjer/fleece bliver købt hver år i stedet for forårs jakker. Kvalitet er i top!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Vi elsker Molo, jeg har haft en del til Joshua og har også noget til Josephine. Det der bare er træls er, at farverne godt kan blive hurtigt forvasket. Jeg syntes dog et er blevet bedre med de sidste ting jeg har købt.

  Det er lækkert blødt, dejlige farver og anderledes – elsker det 🙂 Nu venter vi bare på noget baby på smartkids også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min store har en del Molo som jeg har købt brugt ved den samme sælger. Men bryder mig ikk om mærket! Syns det er for dyrt og bliver grimt meget hurtigt. Og syns deres print er dystre og grimme. Vi er mest til Småfolk og Ida T hos os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Gøgsig Gyldengren via Facebook

  Er vild med Molo som overtøj men ik deres alm tøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes at det er mega fedt at Molo har udviklet sig til også at lave Tweens tøj – så mine unger på 10 og snart 8 også kan være med <3 Super godt gået af Molo 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Sorensen via Facebook

  Jeg og min datter er vilde med Molo, hendes ynglings bluse er Molo og så har hun et par bombebukser hun bare elsker. Jeg syntes kvaliteten på molo er helt i top, de holder facon og farve godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • synes meget af deres tøj med print hurtigt bliver grimt og så minder det for meget om nattøj så absolut ikke en favorit her hjemme men det uden alt det print er fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gyda

  Vi elsker Molo herhjemme ! God kvalitet, god pasform, sjove farver og print 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi elsker molo og har masser af det herhjemme 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nini Jørgensen via Facebook

  Herhjemme elsker vi molo… De laver så mange super fede prints, helt klart mit ynglings mærke til min prinsesse på 2 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny Ticket casual kollektion