Nameit Storm Star Flyverdragt

Test af Ticket 2 Heaven flyverdragt, vinterjakke og skibukser

Så er tiden kommet til testen af Ticket 2 Heaven overtøjet, som jeg sidste vinter havde Freia og Amalie til at teste.
Du kan her læser deres erfaringer og oplevelser af Ticket 2 Heaven flyverdragt, vinterjakke og skibukser.
I kan læse første del af testen lige her: Test af Ticket 2 Heaven – Del 1

 

Test af Ticket 2 Heaven flyverdragt – Freia

Test af Ticket 2 Heaven

Freia har testet Ticket 2 Heaven flyverdragt – model Othello
 

Freias mor beretter:

Man må sige at der har været brug for en flyverdragt af god kvalitet igennem sidste års snefyldte og lange vinter. Til dels har denne Ticket 2 Heaven flyverdragt opfyldt dette krav.

Vi ligger ud med udseende. Dragten er jo super flot, den har beholdt sin dybe lilla farve, selv efter 783 ture op og ned af kælke bakken og godt 5 gange i vaskemaskinen. Pels kraven er også stadig flot og fyldig.

Test af Ticket 2 HeavenTest af Ticket 2 Heaven

Ticket 2 Heaven flyverdragten efter brug igennem vinteren
 

Freia er voldsomt aktiv når først hun bliver sluppet løs på legepladsen, så denne dragt har virkelig været på prøve når vi snakker slidtage. Sidste års flyverdragt af andet mærke, var slidt igennem på knæ halvvejs inde i sæsonen. Men Ikke et eneste hul er at finde på denne Ticket 2 Heaven flyverdragt. Her er kvaliteten fuldt ud i top.

Vandtæthed, her holder den også på overkrop og numse, ingen våde bluser har der været. Til gengæld har benene, fra knæ til ankel været godt våde efter timers leg i sneen. Jeg er dog i tvivl om det kommer udefra eller om det er sneen der kravler op ad benet på vej ned af kælke bakken. Dragten har i hvert fald været fugtig indvendig og udvendig.

Min største bekymring da vi modtag dragten, var om den ville være varm nok, da jeg syntes den virkede tynd i kvaliteten. Her må jeg erkende at vi på virkelig kolde dag har haft brug for ski-undertøj for at hun kunne holde varmen. Med almindeligt tøj, har Freia desværre været kold efter lang tid i sandkasse/legehus lege.

Alligevel scorer denne flyverdragt bestemt topkarakter hos os.

 

Test af Ticket 2 Heaven vinterjakke og skibuks – Amalie

Test af Ticket 2 Heaven

Amalie har testet Ticket 2 Heaven vinterjakke og skibukser
 

Amalies mor beretter:

Sort er klart Amalies favorit farve på overtøj og rent praktisk også min. Jakken som har lidt ballon effekt forneden er en rigtig god og pæn jakke til Amalies alder, klassisk og tidsløs. Amalie har brugt jakken som primær jakke hele vinteren og har sagtens kunnet holde varmen i den både på de isende kolde dage og på de mere moderate. Enkelte dage har hun haft en ekstra trøje under men det tænker jeg, at hun havde haft uanset hvilken jakke hun havde haft på. Amalie har ikke været så meget ude i “regnvejr” og i hendes alder er det også begrænset hvor meget man roder rundt i sneen men de gange hun har fået sig en “sne vasker” har den holdt godt tæt.

Jakken har kun været vasket en enkelt gang over vinteren og den var overraskende hurtig tør – der er på ingen måde noget vi kan sætte en finger på ved denne dejlige jakke.

Test af Ticket 2 Heaven

Ski bukserne har Amalie ikke fået brugt så meget 5-10 gange i alt og jeg tror faktisk det er sidste sæson hvor vi kommer til at have skibukser til hende med mindre vi skal på ski ferie eller lignende ud i fremtiden, for så lidt som hun har brugt dem er det måske lidt omsonst.  Men som med jakken er de dejligt varme & holder sneen ude.

De er dejlig tykke i det og sidder godt og vi er vilde med de ekstra slid flader der er ved benene mm.  De er lidt store i størrelsen så man skal være meget opmærksom på ikke at købe dem større end den størrelse børnene bruger.

Det eneste der er at bemærke er nogle meget små huller forneden på benet men bukserne var også en smule til den lange side til Amalie så set i det lys er det utroligt de ikke har flere og større huller:)

Test af Ticket 2 HeavenTest af Ticket 2 Heaven

Ticket 2 Heaven vinterjakke og skibukser efter en hel vinters brug.
 

Ticket 2 Heaven har i år vundet testen “Bäst i test”, som I kan læse meget mere om lige her: “Bäst-i-test”
Bäst i test – kan man kalde det svenske svar på vores danske Tænk og test. Både Ticket 2 Heaven Othello suit og baggie suit er test vindere.

Ticket 2 Heaven overtøj til den kommende vinter kan købes på SmartKids
I kan finde alt Ticket 2 Heaven her.

 

Indlægget kan indeholde affliate links 
 
 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nameit Storm Star Flyverdragt