My Partner-in-crime

Nameit Storm Star Flyverdragt

Nameit Storm Star flyverdragt

 

Som indkøber kan jeg ikke undgå at være en anelse farvet af hvad I som forbrugere efterspørger, men andre gange kan jeg faktisk også godt undrer mig over hvorfor efterspørgslen ligger hvor den ligger.

Min fornemmeste opgave som indkøber er også at spå om fremtiden :0) Spå om hvad I rent faktisk ønsker at købe til jeres børn næste år, og faktisk kan jeg sagtens tage fejl – men jeg ser det stadig som min fornemmeste opgave og jeg elsker at høre jeres input og kommentarer ;0)

Når jeg køber ind og beslutter hvad vi skal have hjem fra hvert mærke, er det en kombination af flere ting. Hvis vi f.eks. oplever at en varer ikke sælger helt så godt som vi havde forventet og dermed købt ind til, kan det godt være at vi ikke købe det ind til sæsonen efter.

 

Må en flyverdragt godt være billig?

En ting som jeg har lagt mærke til igennem de sidste vinter sæsoner, er tendensen til at vi ikke umiddelbart tænker pris når vi køber ungernes flyverdragt. Jeg tænker at vi måske lige præcis på flyverdragter tænker at kvaliteten må hænge sammen med prisen og er en billig flyverdragt nu også lige så god.
Vi har efterhånden ret høje krav til hvad ungernes flyverdragt skal kunne og ikke mindst holde til. Og det fuldt forståeligt – jeg har det selv på præcis samme måde.

Samtidig så er en flyverdragt en ret vigtig del af vintergarderoben, og det er virkelig den del af ungernes garderobe der bruges aller mest henover vinterhalvåret. Derfor må den også gerne udseende mæssigt være lige i øjet.

Groft sagt – det er ikke på vinterovertøjet vi har allermest fokus på at spare, men fokus er tværtimod på at få den helt rette flyverdragt i hus. Dermed ikke sagt at vi ikke ønsker at spare på de lidt dyrere mærker eller mere anerkendte børnemærker f.eks. på tilbud, udsalg eller sågar brugt. For her vil vi gerne gøre et godt køb.

Men altså et mærke som Nameit, hvor vi umiddelbart forbinder det med prisbevidst børnetøj – det er ikke her vi oplever at I som kunder flår deres vinterovertøj og flyverdragter ned fra hylderne.
Men hvorfor? Er det mon korrekt hvad jeg har skrevet herover? Er det virkelig sådan vi har det?

I år har jeg valgt ikke at købe Nameit flyverdragter og heller ikke Nameit Storm Star flyverdragt ind til Smartkids – ganske enkelt pga. ovenstående. Det er ganske enkelt ikke der vi oplever efterspørgslen og heller ikke selvom Nameit Storm Star flyverdragt er Nameits topmodel.

 

Nameit Storm Star Flyverdragt

Jeg skal ærligt indrømme at jeg aldrig selv har haft Nameit overtøj til drengene. Egentlig ikke noget jeg har tænkt så meget over, men jeg er nok lidt som de fleste andre. Når jeg først har haft en god erfaring med et mærke – ja så bliver jeg ret loyal.
Det er egentlig ikke fordi at mærker nogensinde har haft den store betydning for mig. Jeg kunne faktisk ikke være mere ligeglad for at være ærlig ;0)

Men det har jeg tænkt mig at teste lidt denne vinter ;0) Jeg har nemlig sagt ja til at teste en Nameit Storm Star flyverdragt til Lucas.

Jeg er enormt nysgerrig for at finde ud af om den er ligeså god som det vi er vant til.
Prisen ligger på 999,75  kr. – og det er jo i og for sig i min optik ikke billigt billigt? Jeg er klar over at man snildt kan finde dyrere flyverdragter, men omvendt er det heller ikke det billigste jeg har oplevet.

Nameit Storm Star flyverdragt er vandtæt med et vandsøjletryk på 8.000 mm og er åndbar (4.000 g/m2/24H).
Den har tapede sømme, er vindtæt, har reflekser, er ekstra isoleret i numsen, har forstærkninger ved knæ, har aftagelig hætte, justerbar remme under fødderne og så har den YKK lynlåse.

Nameit storm flyverdragtNameit Storm flyverdragt

Jeg synes faktisk den er ret flot i den her armygrønne farve og med de forholdsvis diskrete stjerne detaljer (reflekser) og få turkise detaljer. Og så er pelskraven på hætten noget af det skønneste.
Vi glæder os rigtig meget til at give den tæsk henover vinteren som Lucas nu bedst kan gøre det ;0) Og ikke mindst glæder jeg mig meget til selv at få erfaring med Nameit flyverdragter.

 

Er der nogle af jer der har erfaringer med Nameit flyverdragter – også meget gerne Nameit Storm Star flyverdragt, som I har lyst at dele?
I må også endelig gerne kommenterer om mine tanker omkring priser på flyverdragter og min lidt grove analyse af hvad vi går efter når vi skal finde flyverdragter til ungerne ;0) Er der noget om det?

 

Jeg glæder mig til at høre jeres kommentarer :0)

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

 

 

31 kommentarer

 • Katrine K

  Siden min datters første flyverdragt har det været en Freinds fra Kvickly ( dog den dyre af dem til ca600-750 kr) og vi har været meget tilfredse – det eneste minus har været at det er en relativt tung dragt og især nu hvor hun er blevet stor (6år) kan vægforskellen mærkes, så i år har vi for første gang købt et andet mærke – hvor jeg gik efer at den skulle være knapt så tung – og endte med en Reima, jeg fandt på tilbud i en lokal børnetøjsbutik 🙂

  Nu må vi se hvordan den klarer sig i forhold til den vi er vant til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Da Frederik var lille havde vi en Name it til ham og den var ganske fin. Har siden haft forskellige mærker her i blandt en fra MOL, som jeg ikke var specielt begejstret ved. Super flot var den, en letvægts en af slagsen og iøvrigt en rigtig god pasform, men de tapede sømme begyndte at falde af og det samme gjorde reflekserne. Køber ikke en fra MOLO igen på baggrund af den oplevelse. Tilgengæld ser Storm dragten fra Name it rigtig flot ud og hvis specifikationerne ellers er i orden, så har jeg ikke noget problem i at købe en “ikke mærkevare” flyverdragt. PS er iøvrigt ret vild med stjerner, så tænker at flyverdragten her, nok skulle blive et hit! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Her i huset er vi (mor) lidt af et mærkedyr, elsker molo, Hummel og småfolk.
  Sidste år havde min datter på da 4 år 2 flyverdragter – en fra molo og en fra name it. Den fra molo er det værste skod jeg nogensinde ha haft indenfor dørene, hun kunne ikke holdes varm med mindre hun også havde en fleedetrøje på, og den blev våd på kælketurene – den fra name it stod tl hvad som helst!

  I år prøver vi småfolks 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Stage via Facebook

  Jeg har brugt name it. Det var en god flyverdragt. Herhjemme er Reima favorit, men den er ret dyr. Den eneste vi har prøvet der var dårlig, den var fra føtex. Han var helt kold og den gik i stykker efter nogle uger. Sidste år havde han skibukser og skijakke fra Lidl, det var et fantastisk sæt og jeg håber de har det igen i år, det er ligeså godt som Reima og koster MEGET mindre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  hej
  De sidste par år har jeg skævet lidt til tests af flyverdragter inden jeg købte, men jeg tror oz jeg er farvet af netop net butikkernes udvalg.Jeg syntes 1000 kr eller mere er temlig meget for en flyvedragt når man har mere end et barn… men jeg vil jo også gerne have mine børn kan holde varmen.Et par vintere har jeg vært heldig at købe rema på tilbud.I år har jeg valgt ikke at kigge på test men købt en cupcake ved jeres udsalg, så jeg håber den er god.datteren elskede i hvert fald sin cupcake vinterjakke sidste år.Det glæder mig,at nogle har gode erfaringer med name it dragten, fordi den ligger i mellempris klasse.Jeg syntes der er en tendens til, at det er det dyre børnetøj der fylder mere og mere i netbutikkerne.Jeg køber selv en del små folk bluser til min søn, fordi de er fantastiske men jeg vil ikke købe de mærker hvor en bluse feks koster 350 kr.mvh mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine steinicke

  Her kigger vi meget på pris og som en anden skriver er 1000 kr ikke billigt i min optik. Med lidt forarbejde er det faktisk muligt at finde en med det rigtige vandsøjletryk, tapedesømme som er åndbar for under/omkring 500. Så hjælper det jo også at jeg har fundet en netbutik der har gode tilbud på vintertøj midt på sommeren.

  sidste år havde mellembarnet en minymo købt MEGET billigt som blev slidt helt op, men den klarede en lang hård vinter i skoven, har bla klaret en gåtur på 6 km i silende regn hvor alle andre børn havde regntøj ovenpå flyverdragter men var gennemblødte, Julie havde kun flyverdragt på og det eneste hun skulle skifte var strømperne efter at have trådt på en meget våd dørmåtte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ursula Torp Torres via Facebook

  købte af forskellige årsager Gul molo dragt til min ene søn. Det skulle bare være den i følge ham og han vandt. Ventede dog til den kom på udsalg til 700,- og det bedste er at han også i år kan bruge den. og den ser stadig ny ud. ingen problemer med vand eller kulde. min anden søn havde arvet en hummel. Hummel vil nu ikke være mit valg en anden gang…. blev våd og kold om det skyldes 2 sæsoner ved jeg ikke….. Minymo har vi brugt nogle år i træk og været tilfreds. Har desuden også jakke og overtræksbuks ofte fra H og M som jeg også vil vælge igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna Spiegelhauer

  Jeg tror du har meget ret i det du skriver Pernille. Dog synes jeg ikke, at en flyverdragt til 1000 kr. er billig. Der tænker jeg mere på dem man kan få til mellem 300-500 kr. Jeg har altid sværget til Reima, da jeg har gode erfaringer med dem. De kan holde mine børn tørre og varme, samtidig med at den holder til lidt af hvert. I år har Sarah en Reima og Mikkel har fået en Lego. Så er jeg spændt på om Mikkels lever op til mine forventninger.
  Jeg har jo arbejdet som pædagog i en børnehave og ser mange flyverdragter og jeg synes altså sjældent, at de billige dragter holder ret godt. Børnene fryser og de bliver hurtigt våde igennem. Man er meget ude i børnehaven og så er det altså ikke særligt sjovt, når man fryser efter 10 min.
  Mærker jeg har lagt mærke til som gode er Reima, Lego, Hummel og Hulabalu. Hulabalu overvejede jeg selv kraftigt, da det er billigt og nogle flotte dragter. Samtidig holdt de børnene både varme og tørre vinteren igennem.
  Men flyverdragter med to lynlåse er noget knald. Ungerne kan ikke selv lukke dem…
  Puha det blev langt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Møland via Facebook

  Flyverdragten fra Friends (Coop/Kvickly) vandt “bedst i test” sidste år og de kan fås til 4-600,- Tit kan man finde sidste års model på Coops webshop til nedsatte priser – købte selv en fin, ensfarvet rød model til 200,- som prinsessen bare venter på at tage i brug. På den måde kan man få råd til at have flere, så man ikke behøver at vaske/tørre hver anden dag. Derudover køber jeg brugt, arver fra min søsters 3 skønne børn – og så er vi 3 kolleger med tøsepiger fra ½-3 år, så vi lader også tøjet cirkulere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Adamsen via Facebook

  købte sidste år 1 til hvert barn i sportigan og de var super gode og blev ikke slidt, mener jeg gav 250,- pr stk. og så vil jeg hellere købe dem end de dyre mærker som er flottere for så kan jeg hvis nødvendigt købe en ekstra hvis de skulle blive slidt til hullemaskiner – så nu går jeg og venter på at de kommer i butikken igen 🙂 nu er den store så blevt 6 år så han får “kun” en jakke og 2 par skibukser da han nu går i skole – og skulle det blive nødvendigt køber jeg en ekstra jakke senere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Søhus Pedersen

  Jeg har desværre ikke super gode erfaringer med Name its flyverdragter. Vi havde en sidste år, som jeg købte som dragt nr 2 i børnehaven. Den var OK i tørt koldt vejr, men ret dårlig i sne og sjap. Jeg synes VIRKELIG at pris og kvalitet hænger sammen. kunne aldrig selv finde på at købe flyverdrgter fra Bl.a. Bilka, Color Kids eller lign. Her er det Molo, Hummel og Småfolk vi har bedst erfaring med. Har dog i år satset på ESL og Danefæ-det er jeg spændt på at prøve. God vinter!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Vedel via Facebook

  foretrækker Miniature dog på udsalg, hvis det kan lade sig gøre, synes det er den bedste flyverdragt, vi har prøvet også ift. nogle af de andre dyrere mrk. som Reima og Didrikson, som vi også har prøvet men gået bort fra igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Henriksen

  Name it holder !!! Vi har brugt name it flyverdragten i 4 år og har aldrig været utilfreds. Desuden er de syet hos samme firma der lavet politi uniformer og brandmand uniformer.
  De har også vundet flere test. Og i vores name it i Ringsted, der bliver de revet væk. Vi købte vores datters i sidste uge og det var den sidste i den farve. Og stativet var næsten tømt.
  Synes det er nogle imponerende specifikationer dragterne har, og så er de gennemtestet på skovbørnehave børn.
  Jeg anbefaler dem stærkt til alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Langgaard via Facebook

  Jeg har ikke en eneste gang i 7 sæsoner oplevet at købe en flyverdragt som kunne holde mine børn tørre! Jeg har prøvet alt fra Reima til H&M og hver eneste sæson ender jeg med at købe en ekstra i Kvickly til 100-200 kr. og den ender altid med at blive favoritten!! Så ufattelig nok kan jeg kun klappe i hænderne af Friends flyverdragter, da de trods alt holder lidt af sneen ude 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Herhjemme har vi de sidste år haft fairtails flyverdragter og de er både varme og vandtætte. Designmæssigt kunne jeg godt ønske mig mere men når normalprisen er 499 og 250 på bud så vejer det tungere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Als

  Jeg har med stor succes købt Kvicklys flyverdragter (nameIt) de sidste 3 år (ynglet er nu 6½år) og i efterårsferien kan den købes til ½pris hvert år 😉
  Det er værd at huske 🙂
  Tidligere har jeg haft: Reima (købt brugt str 86), den var fin og kunne nemt sælges videre. Mikk-Line str 98 den var dæleme træls. foret i benene faldt under ud, så vand fra den våde sne trængte helt op til lårene og SÅ bliver man altså kold. LEGO str 104 købt brugt og ganske tilfreds med den, dog var den en smule tynd i det, så det var med uldtrøje OG uldent undertøj, men det var nu ellers ok 🙂
  I år bliver det nok NameIt igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine K

   Kvicklys flyverdragter hedder Freinds og ikke namit – men vi har også været glade for dem, dog er de noget tunge når man når op i de større størrelser.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninni

  Jeg syntes generelt, at der er blevet mere mærke-snobberi i dagens Danmark ;-)… Jeg ved ikke om børnene skal signalere forældrenes økonomiske formåen?!?!? Jeg er med alderen nok heller ikke blevet bedre, men køber som regel sidste års model i vintertøj (Reima, TTH, LEGO osv) og sparer 50%. Derved får mine unger lækkert overtøj til en ret god pris, som også kan sælges bagefter ;-).
  Jeg har intet imod at købe Name It tøj til mine unger – holder mig dog til det kendte med overtøjet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi lærte hurtigt at det skulle være Reima og Ecco tex støvler – den bedste combi til vores søn. Dog har jeg også været positiv overrasket over Molo – hvilket også er de mærker der vinder på jobbet i vuggestuen mht at holde varmen og bevægelsesfrihed. Synes Hummel er fed men den falder på stivhed;0) Name it ville falde på ringe vandtæthed og åndbarhed kontra andre mærker – også selv om det er forbedret i år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er begyndt at tænke meget mere over “baggrunden” af mine pigers overtøj, så sidste år købte jeg Green Cotton flyverdragter, og de er fantastiske og det samme gælder for deres regntøj. Her behøver jeg slet ikke at overveje, om der er nogle farlige phtalater eller anden grim kemi i, da de er økologiske og GOTS certificerede, og det betyder meget i vores familie. Så her giver jeg hellere lidt mere, for et fair og miljøvenligt produkt. Vi er også store fan af genbrug, så har købt meget overtøj brugt og lillesøster arver fra storesøster nu, det synes jeg, er sund fornuft 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine børn har haft didriksons de sidste par år, de har bare været SÅ gode, og det får de også i år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg køber altid Ecco tex støvler (plejer at finde sidste års model til ca 450,-) og color kids flyverdragt til ca 300.- (de er næsten altid på tilbud i august), og det fungerer perfekt herhjemme… Mine børn skal have det BEDSTE, men det er ikke nødvendigvis det DYRESTE…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Nordentoft

  Min søn på 4 har haft name it storm dragt eller skilt fra starten. Det holder lige så godt som de andre, og bliver virkelig tæsket igennem af både vaskemaskinen og tørretumbler i tide og utide. Lillesøster på 2 havde storm dragt til test sidste år, og både vi og dagplejen var fuldt tilfredse. Kun godt om name Its overtøj – og så til overkommelige penge. 700 har dragten kostet i år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er sikker på, at du har ret i din analyse. En flyverdragt er en investering, der gerne skal holde hele vinteren, og det kan blive ekstra dyrt, hvis man tager en chance og ender med noget billigt skrammel.
  Vi har nu i øvrigt haft en Storm flyverdragt for et par år siden, og det er en af de dragter, der har holdt allerbedst. Og jeg mener også, at jeg fik et par hundrede for den, da jeg solgte den videre som brugt.
  Så jeg kan bestemt anbefale den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De sidste par år har vi haft mærker som Hummel og Pomp de Lux som jeg selv synes var lækre – men som også har fungeret rigtig godt. De har været købt brugte på Den Blå Avis og Trendsales, da jeg af princip synes tæt ved 1000 kr er for meget at bruge på et stykke tøj. I år er vi på spanden økonomisk, men jeg var heldig at finde en efter min mening ganske pæn model i Kvickly til 399 kr – så i år får vi testet en såkaldt “billig model”….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså herhjemme hænger det ikke altis sammen, MOLO flyverdragten gik i stykker efter tre uger, og name it holdt hele sæsonnen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe m

  Jeg har været lidt skeptisk (det er første gang vi skal have en flyverdragt til sønnen – på 16mdr) han går i natur dagpleje – de er ude hver dag.
  Så her skal overtøjet bare være iorden. Jeg har ingen erfaringer med flyverdragter, så jeg kiggede på åndbarhed og vandsøjletryk, den der så bedst ud på papiret var småfolks. Der var begge tal højere end på alle andre. Har heller ikke kunne finde dårlige erfaringer med dem.
  Jeg synes ikke deres model er super flot i år (kunne bedre li den sidste år) valget faldt alligevel på småfolk.
  Udseende kommer i anden række.
  Jeg håber at tallene for vandsøjletryk og åndbarhed lever op til forventningerne, og at dragten holder ham tør og varm hele vinteren. 🙂
  Jeg har været “bange” for at få en plastisk pose som ikke er åndbar nok, da han er en meget varm dreng.

  Vi krydser fingre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie G

  Er enig mht alle de ovenstående ting…. Jeg er personlig ret loyal overfor de flyverdragtersmærker jeg kan stå inden for… Desværre ville jeg aldrig turde købe name it pga jeg køber på udsalg året før… Og så ville jeg simpelthen ik ku sælge den igen hvis det ik var en af mærke mærkerne… Jeg sværger til molo fx… Og det kan jeg sælge året efter hvis jeg regner str forkert og til 1000kr er prisen jo ca det samme… For mig er det også vigtigt at mår jeg giver relativt meget for et produkt så skal det holde HELE sæsonen …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Kjeldmand Døssing via Facebook

  Har ærgret mig hver eneste gang jeg har forsøgt at spare på flyverdragten/skisættet – det har ikke fungeret. Vender hver gang tilbage til Didriksson som er fantastisk – ihvertfald til vores børn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Frandsen via Facebook

  Pris og kvalitet behøver bestemt ikke at hænge sammen, har købt dyre mærker som bestemt ikke lever op til det forventede, og billige mærker som var helt fantastiske. Selvfølgelig også omvendt.. Synes så heller ikke at denne flyverdragt med en pris på over 900kr hører til hvad jeg vil kalde billig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Merete Skovgaard Pedersen

  her hjemme må jeg ærlig indrømme vi ikke går op i at købe de dyre flyvedragter, det vi ser på er hvor godt de holder, til børn som er rigtig meget ude og som er aktive.
  vi har haft købt ved Bilka de var okay, men må indrømme de sidste 3 år ihvertfald har vi købt flyverdragt ved name it, når der har været udsalg, så vi har fået dem til nærmest billigere end hvad man kan købe dem i bilka for. bhv. har rost flyverdragterne drengene, holder sig tørre og varme, og de kan godt holde flere sæsoner hos os.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Partner-in-crime