7-9-13 Rabat på Børnetøj

My Partner-in-crime

De sidste knap 4 år har jeg været indkøber på SmartKids.dk og købt samtlige varer ind der ligger online på sitet. Men nu har jeg fået en partner-in-crime og hvis ikke hun brænder ligeså meget for børnetøj som jeg selv gør – ja så er det måske i virkeligheden mere ;0)
Hun er mega sej og er virkelig inspirerende og god til at opdage nye seje mærker og tendenser.

 

Partner in crime

Lidt billeder fra Sarahs Instagram profil: Sarahmboern
 

Hendes navn er Sarah og ligesom jeg selv, har hun også 2 drenge – bare i lidt yngre udgaver :0)
Men bare rolig – vi skal nok huske pigetøjet når vi køber ind. Ellers har vi faktisk også den sejeste indkøbsassistent med 2 piger, som også hjælper os med indkøbene på børnetøjet. Måske en lille præsentation af vores Kids team kunne være interessant en dag?

I kan følge vores nye indkøber på instagram, hvor hun ligesom jeg uploader en masse små kvadrater hver dag af bl.a. de mange nye indkøb vi dagligt foretager os fra en lang række af de fedeste børnetøjsmærker. I kan finde hende på instagram under profilen: Sarahmboern

Jeg håber I også vil følge Sarah?

 

Indlægget kan indeholde affliate links 
 
 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7-9-13 Rabat på Børnetøj