Kræft - eos mod brystkræft

260813 – Julius i La Loi leggings

La Loi leggingsLa Loi Leggings

Julius i: La Loi x-ray leggings – 349,75 kr. // ForKids denim skjorte – 229,75 kr. //
 

Da jeg i starten af juli måned tog på messen Playtime i Paris, fandt jeg bl.a. dette nye seje mærke – La Loi, som laver leggings til drenge.
Da mit øje først fangede dem, så tænkte jeg piger – men Kate Law som står bag mærket var hurtig til at komme hen til os og fortælle os om baggrunden for de seje leggings, som hun faktisk havde lavet med inspiration fra sine egne drenge.

Som hun fortalte om hele hendes ide, kom jeg i tanke om Kaja fra bloggen Shopping4kids.dk, som længe havde prædiket leggings til hendes søn Mikkel. Jeg tænkte egentlig at det var fint til de små drenge, men måske ikke noget som jeg sådan lige umiddelbart ville smide Julius på 9 år i.
Under messen fandt vi flere og flere eksempler på den her tendens til drenge – og derfor var jeg heller ikke længe om at beslutte mig for at vi selvfølgelig også skulle have La Loi på SmartKids og Styledelux.
Og leggings’ne kan altså sagtens bruges til både drenge og piger ;0) De ER bare mega seje!

La Loi leggings

Overraskende nok, så har Julius taget La Loi leggings til sig – og faktisk har han haft dem på de sidste 3 dage. De er i en badetøjsagtig kvalitet, og de tørrer derfor ret hurtigt efter de er vasket.
I morges valgte han derfor at hive dem af vaskestativet og krævede at have dem på i skole.

Egentlig synes jeg det var ret sejt, men da vi kom hen på skolen i morges opdagede jeg allerede hvordan de alle sammen kiggede efter ham. Julius var ligeglad – han gik bare igennem hele skolen som ejede han det hele.
I eftermiddags fortalte han at primært de store børn havde hvisket og grint af ham – men igen han var ligeglad og ønskede sig bare flere La Loi leggings.

Jeg har ikke tænkt mig at Julius nu kun skal rende rundt i leggings, men faktisk må jeg indrømme at jeg synes han er mega sej. Sej fordi han tør skille sig ud – og sej fordi han er så tro mod sig selv og bevare sit selvværd uanset hvad andre tænker <3
Og så kan jeg faktisk godt lide at skubbe lidt til folks idealer og ideer om hvordan drenge SKAL gå klædt og hvordan drenge SKAL være ;0)

La Loi leggings

Julius er også gymnast, så jeg havde også forestillet mig at de ville være de sejeste gymnastik bukser til ham ;0) Det tænker jeg også stadig – hvor sejt kunne det ikke også være hvis sådan et helt drenge springhold gik på gulvet med skeletben :0)

La Loi fås i str. 2-10 år, og Julius har den største str. – altså str. 10 år.
De passer ham perfekt. Han er hverken tyk eller tynd, men måske mere spinkel end kraftig bygget. Normalt er han en str. 11 år i bukser. De sidder stramt, så ønsker man de er lidt mere baggy, skal man tage dem en str. større end normalt.

La Loi leggings

 

La Loi leggings – Her kan de købes

La Loi leggings

Find et udvalg af La Loi leggings på SmartKids og Styledelux
 

Du finder et udvalg af La Loi leggings på SmartKids og Styledelux. De findes i mange forskellige farver og mønstre, men koster alle 349,75 kr.

Hvad siger I? Er det bare super sejt eller er leggings til drenge bare et no-go for jer?

 

Indlægget kan indeholde affliate links

 

87 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kræft - eos mod brystkræft