Første skoledag

180813 – Dagens Lucas – Knast by Krutter bukser

Knast by Krutter bukserKnast by Krutter bukserKnast by Krutter bukserKnast by Krutter bukser

Lucas i: Bukser fra Knast by Krutter379,75 kr. 151,75 kr. //
T-shirt fra Petrol – UDSOLGT, men der er andre fede Petrol ting her. // Sko fra Hummel – 499,75 kr. //
 

VUPTI – så fløj den weekend bare forbi……
Jeg har seriøst ikke nået en brøkdel af det jeg havde forestillet mig, og bloggen har også måtte lide. Hverdagen og det virkelige liv har simpelthen overtaget – og hvis det nu ikke var fordi det var på den uheldige måde, ja så havde det såmænd også været helt ok jo.

Men i går brændte vores opvaskemaskine af, og for at det ikke skal være løgn så har jeg (føles det) brugt hele søndagen på at købe en ny….. DAMN hvor irreterende altså!

Men nu er den indkøbt og vi er så lige de 6.000 kr. fattigere – ÆV!!!

 

Knast by Krutter bukser

Nå men i går nåede vi da lige at hapse et par billeder af Lucas i de fedeste Knast by Krutter bukser. Måske I husker at jeg skrev om deres shorts lige her.
Knast by Krutter er til de lidt større børn, og arbejder mere i lidt skæve snit end retro som Krutter er ret kendt for. Jeg – og Lucas – er blevet ret vild med deres bukser og shorts som virkelig har en fedt snit og som er yderst behagelige at have på.

Mælkedrengestrib er jo altid godt, og Lucas har nu denne buks både som shorts og som lang model. De er fra SS13 kollektionen og ligenu på tilbud.

T-shirten er fra Petrol, som virkelig også laver de fedeste ting og nogle super cool t-shirts til drenge. Sådan lidt SuperDry agtigt og lige denne t-shirt er faktisk med v-hals.

Lucas sko er fra den helt nye Hummel AW13 kollektion og er i ribstop nylon og ruskind. Elsker den navy blå farve kombineret med orange. De koster 499,75 kr. på SmartKids.dk

 

Håber I andre har haft en fantastisk weekend, som ikke har været præget af kedelige overraskelser som dumme opvaskemaskiner der brænder sammen……!!!

 

Indlægget kan indeholde affliatelinks

 

 

 

3 kommentarer

  • Line Maria

    Superfede bukser, var lige inde og tjekke om de var på smartkids i min søns størrelse (2 år), men desværre ikke.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Bisgård Sørensen

    Uha, snak ikke om opvaskemaskiner der går i stykker! Vi går egentlig bare, og venter på, at det sker for vores. Det kan simpelthen ikke passe, at den kan blive ved 😀 Lur mig, om det ikke bliver i en weekend, eller på en helligdag at sammebruddet sker 😉

    Fede bukser 🙂

    Mvh Rikke

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Her troede vi faktisk det var køleskabet der stod for skud, så nu håber jeg bare at det holder ;0)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første skoledag