Hummel AW13 - Outerwear

Vi har været i Sommerland Sjælland – IGEN…..

Som jeg tidligere har skrevet om i bl.a. dette indlæg, så har vi i år fået sæsonkort til Sommerland Sjælland. Det betyder meget simpelt at vi kan gå og komme som vi vil, hvilket jo er helt fantastisk da vi holder sommerferie herhjemme og bor forholdsvis tæt på.
Den anden dag, tog vi således en tur derop igen og som altid var det en herlig oplevelse.

Sommerland SjællandSommerland Sjælland

Vi startede bl.a. med en tur i Vildbassen, som er en børnevenlig rutchebane, som godt kan give et lille sug i maven ;0)
Mor og far elsker selv forlystelser, så vi var selvfølgelig en tur med – men drengene kunne nu sagtens have taget en tur helt selv.
Vildbassen ligger i den del af Sommerland der hedder Mini legeland, som indeholder en masse “mini-vilde” forlystelser. Et af vores yndlingssteder i parken, for der er mange sjove ting.

I kan se en lille video af “Vildbassen” lige her:

 

 

Aktiviteter i Sommerland Sjælland

Der er løbende en masse spændende aktiviteter i Sommerland Sjælland, som man altid kan tjekke løbende på deres hjemmeside lige her: Aktivitets kalender for Sommerland Sjælland

Den dag vi var der, var der Solkampagne med Kræftens bekæmpelse, som gjorde opmærksom på hvor vigtigt det er at omgås solen med omtanke og gav gode råd om solbeskyttelse. Der var også solcreme til fri afbenyttelse, såfremt man havde glemt solcremen derhjemme ;0)

 

Nyheder i Sommerland Sjælland

Et af de steder i parken vi elsker allermest er Silver City, hvor der i år er en række nyheder.
Området er western inspireret og simpelthen et af de mest gennemførte områder i Sommerland Sjælland, hvor alle aktiviteter holder sig til temaet.

Der er ren guldfeber i området og man kan fiske efter guld hele dagen, og som en nyhed kan man nu også grave efter guld på guldbakken – men kun mellem kl. 14-16 hver dag. På Guldbakken er der gravet ægte 24 karats guldnuggets ned, og er du heldig at grave dig frem til guldet, kan du ombytte guldet til 1000,- hvis du ønsker det.

Der et antal skovle og hakker til deling til parkens gæster, og så er det ellers bare et spørgsmål om familieteamwork og knofedt. Ved indgangen til Guldbakken, står der en masse ledetråde, som man måske kan finde glæde i at benytte.

Sommerland Sjælland

Julius og Lucas kastede sig ud i projektet med stor omhu, og vi troede faktisk at de hurtigt ville give op. Men tanken om de 1000 kr., som de i så fald kunne dele – må have rykket i noget. De brugte ihvertfald længere tid end vi havde forventet på at grave derudaf.
Imens sad mor og far på græsset lige udenfor og tog en slapper ;0)

En af de andre nyheder som vi var ret vilde med var “Totempælen”.
Det er dog begrænset hvor mange der kan være med af gangen (6 personer), så der er desværre lidt kø. Men hvad gør det når det bare er hylende morsomt?

Første tur var jeg med drengene, men de mente godt de kunne klare det selv. Så i anden omgang tog de en tur selv.
Ret sejt, da specielt Julius altid har holdt sig lidt tilbage mht. forlystelser.

Det gode ved Sommerland Sjælland er at det i mine øjne faktisk er én stor legeplads – og der er noget for alle børn. Vi kan som forældre sagtens slippe dem løs og de kan med den alder de har nu (6 og 9 år) sagtens prøve ting selv – og specielt nu de har hinanden.

Og det gode ved sæsonkortene er at vi ikke behøver at tænke på om vi mon nu har nået det hele. Vi kan bare tage i Sommerland i et par hyggelige timer og stoppe mens legen er god.

Vi har stadig tilgode at tage derop en dag i det gode vejr og bruge det store badeland. Noget som drengene efterspørger og som vi nok hellere må finde tid til inden ferien er ovre ;0)

Vi sluttede som altid vores besøg af med en Candy floss….
 
Lucas havde t-shirt på fra Danefæ // Shorts fra Krutter // Sandaler fra Superfit //
Julius havde t-shirt på fra CostBart // Shorts fra JEFF (UDSOLGT) // Sandaler fra Superfit //
Alle dele er på udsalg lige nu på SmartKids.dk med 30-50% rabat (Direkte links herover)
 
 
 
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hummel AW13 - Outerwear