Mine ekstra kilo......

Test af MURU tipi solsejl

Muru tipi solsejl

Der er kommet et nyt solsejl på markedet som kan bruges til både barnevogn og klapvogn. Det kommer fra et firma der kalder sig MURU og som er grundlagt af de to søstre med finske rødder, Sirkku og Vappu Singer. MURU er baseret i København og i Hamborg. ?muru?, hvilket på finsk betyder ?krumme?- noget lillebitte som kalder på beskyttelse og omsorg. Det var det kælenavn de to søstre fik af deres bedstemor som kaldte dem “muru” fra de var helt små børn.

MURU designer ting med funktionalitet til de små, og som også tiltaler de voksne.
Der lægges vægt på godt design og nøje udvalgte materialer hvor solsejlet ?TIPI? er deres første produkt mens nye produkter allerede er i støbeskeen.

Jeg har i samarbejde med MURU fået en læser til at teste det nye solsejl og her kan I læse hvad hendes oplevelser er med det ;0)

 

Test af MURU tipi solsejl

Muru tipi solsejl

Pakken med solsejlet kom med posten og jeg åbnede den med stor entusiasme. Ud kom solsejlet og fremvist til kæresten blev det, med spørgsmålet, er den ikke fin? Hans svar var, øh, baby hængekøje?! Solsejlet blev monteret for at se hvordan den fungerede. Det var overraskende nemt og logisk at montere korrekt.

Den første solskinsdag kom og vi var hurtige til at finde solsejlet frem, til stor glæde for lillepigen som nu kunne følge med i omgivelserne, uden at blive generet af solen.

Solsejlet er blevet brugt på både barnevogn og klapvogn, her er vores erfaring at solsejlet fungerer bedst på barnevognen, da sejlet lukker meget tæt om klapvognens sæde og nærmest umuliggør, at barnet kan følge med i omgivelserne.

MURU tipi solsejl

Solsejlets stortest fandt sted i Aalborg Zoologisk have, en lørdag med højt solskin og 28 grader. Desværre startede turen med at plastik-låsen knækkede, men solsejlet KUNNE ikke undværes denne dag, så vi valgte at binde stropperne til styret på barnevognen. Solsejlet var guld værd, da lillepigen kunne ligge i skygge og have hendes ben blottet, uden at blive skoldet. Hun virket dejlig tilpas med at kunne få luft som hun selv ønskede. Hvis vi ikke havde haft solsejlet, kunne hun ikke ligge med blottede ben, ret længe af gangen.

MURU tipi solsejl

Alt i alt, så er vi blevet rigtig glade for solsejlet og vil absolut ikke kunne undvære den til sommerens mange solskinsdage. Dog er plastik-låsen i alt for dårlig kvalitet, hvilket er trist, da produktet ellers er rigtig flot og velfungerende.

 

MURU’s kommentarer til testen

Det med spændet er irriterende og det er vi kede af. Vi har ikke selv været ud for at spændet gik i stykker og vi har heller ikke hørt fra andre, at det skulle være sket. Men vi tager det til os og prøver at forbedre det i vores næste produktion af sejl.

Jeg er glad for at testeren forstod pointen i brugen af sejlet : ?da lillepigen kunne ligge i skygge og have hendes ben blottet, uden at blive skoldet.? Dette er nemlig ikke mulig med andre typer solbeskyttelse til barnevognen.

Med hensyn til brug af sejlet til klapvogne har vi gode erfaringer ? i hvert fald med de typer, som vi afprøvede vores prototype på. På Babymessen fik vi også lov til at afprøve mange forskellige barnevogne. Der er også mange måder at fastgøre sejlet på.

 

Hvor kan Muru tipi solsejl købes

Du kan købe solsejlet direkte på MURU’s egen hjemmeside og et sejl koster 275 kr. og kommer i flere forskellige farver og mønstrer. Du finder alle “TIPI” solsejl her: MURU tipi solsejl

 

Hvad siger I til solsejlet og ikke mindst prisen? Er det noget I kunne se en ide i og ville I betale 275 kr. for denne type solsejl?

 

Follow me on Bloglovin? ? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

4 kommentarer

 • Kan se en idé i det når baby står udenfor og sover til middag, fx i dagpleje mm kunne det være praktisk, men ville aldrig selv have brugt en sådan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, men vil man købe et solsejl bare til brug når barnet skal sove? Og sætter man det så ikke som oftest i skyggen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Christiansen

  Jeg syndets at det er grimt, og vil ikke købe det, desværrer syndets jeg at det er et problem at jeg ikke kan have øjenkontakt med mit barn, som jo er så vigtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja lige præcis det med øjenkontakten er også det jeg primært har tænkt på. Men det er rart at høre hvad jer som fortsat bruger barnevogn tænker ;0) Det er jo alligevel noget tid siden mine egne drenge er blevet transporteret i en sådan ;0)
   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine ekstra kilo......