90'er trend - Hypercolour t-shirt is back

Dagens Julius – D-xel cap

D-xel capD-xel capD-xel capD-xel capD-xel capD-xel capD-xel cap

Julius i: D-xel cap (fås i flere farver) // D-xel t-shirt (fås i flere farver) //
D-xel shorts/knickers (kommer snart igen i alle str.) //
 

Super sej og street med D-xel cap

Her får i resten af outfitten med Julius og den seje nye D-xel cap, som jeg viste et lille sneak peak af i går.

Jeg kan godt mærke at Julius’ tøjstil – eller nærmere min tøjstil til ham, for han har ingen interesse som sådan i det endnu – har ændret sig igennem det sidste år. Jeg vil nu betegne ham som udelukkende tween, da han faktisk ikke passer det gængse børnetøj mere. Pånær selvfølgelig lige mærker som Hummel og Kulör der går optil str. 12-14 år.

Han er blevet meget mere sej i sin tøjstil, og det mere barnlige motiver er bare slet ikke passende til ham mere.

Jeg lægger stadig utrolig høj vægt på at han er et barn (han er trods alt kun 8 år – snart 9), og tøjet skal være behageligt og ikke have et for voksent signal. Vi er blevet glad for en del af tween mærkerne efterhånden og D-xel er ét af dem.

D-xel laver tøj til både drenge og piger i str. 8-16 år. De er gode til at rykke på de nyeste tendenser og har ofte ekspress kollektioner. Caps er jo noget der lige nu er ret hot indenfor voksen moden, og den tendens har D-xel altså allerede fanget, som det eneste tween mærke ;0)
Derudover er prisen fantastisk. Det er nok et af de eneste tweens mærker hvor drengene også stadig kan få prisbevist tøj og samtidig se smarte ud og følge de nyeste tendenser.
Til pigerne findes der en del mærker der kun laver tøj til pigerne, hvor prisen stadig er fornuftig – mens drengene nærmest kun har D-xel i dette segment.

Men det betyder ikke, at det er dårlig kvalitet. Vi har faktisk lige så gode erfaringer med D-xel som flere af de andre mærker hvor prisen lige har et nyk opad.

Måske spotter I også at Julius igen har fået lidt militærprint i garderoben. Men denne her t-shirt med lomme i militærprint synes jeg altså også var ret fin. Marineblå og militærprint går da faktisk ret fint sammen ;0)

Hvad synes I om Julius’ outfit?
Er det bare mig, eller er det ikke lidt sejt med cap?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

90'er trend - Hypercolour t-shirt is back