Dagens Julius - D-xel cap

090613 – Dagens citat

Dagens citat

 

Jeg har fået øjnene op for Pinterest efter en god kollega anbefalede det. Har selvfølgelig hørt om det, men aldrig tænkt at det var noget for mig. Men hold nu op, jeg er jo blevet helt hooked på det – og sikke med inspiration man kan finde derinde.
Er I på pinterest?

Lortedag

I går var en lorte dag. En dag som egentlig var planlagt ned til mindste detalje og som skulle have været en fantastisk dag. Problemet var bare at jeg havde “glemt” at forberede Lucas på dagens gang :0( Og det har han bare ekstremt behov for lige nu, med en masse forandringer i dagligdagen.
Sådan kan det være med et ekstremt sensitivt barn – og jeg ved det jo. Så jeg kan kun bebrejde mig selv……

Kender I det?

Fandt dette citat på Pinterest, som hjalp mig til at se lidt mere positivt på det hele.
For selvom dagen i grove træk indeholdt flest dårlige ting, så var der bestemt også mange gode oplevelse.
Og det er nok meget typisk mig, jeg ser og fokuserer mest på de gode ting og oplevelser :0)

Håber I også har haft en dejlig weekend?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Julius - D-xel cap