Danefæ tilbud - Rabatkode med 30%

Dagens Lucas – Hummel + Freds World

Hummel og Freds World shortsHummel og Freds World

Lucas i: Freds World by Green cotton shorts (gave)// Hummel t-shirt //
 

Håber I har nydt den ekstra lille fridag vi fik i dag? Ja hvis I da ellers fik det?
Herhjemme var vi så heldige at have fri alle 4 idag, og det er gået med legeaftaler for begge drengene + en lille smule arbejde for mor (hjemmefra). I hverdagene synes vi det er svært med legeaftaler, da vi ofte først er hjemme ved 16-16.30 tiden :0(
Så det er bare med at udnytte sådan en ekstra fridag til at få lidt legeaftaler.

Kl. 16 endte vi hos nogle venner til lidt eftermiddags hygge på terrassen i det gode vejr, hvilket impulsivt endte med aftensmad på grillen også. ELSKER bare sådan nogle impulsive indskydelser og NYDER vejret som bare indbyder til endnu mere samvær og hygge.

Og så var det jo også Fars dag idag :0) Men ligesom Mors dag, så er det altså ikke noget vi sådan lige går så meget op i herhjemme. Vil langt hellere finde glæde og overraske hinanden i hverdagene end gøre det en dag hvor nogle har bestemt at vi skal ;0)

Yndlingsshorts fra Freds World

Billederne af Lucas herover er faktisk taget for noget tid siden, men jeg elsker bare når jeg får fanget de øjeblikke hvor han bare stråler af glæde. Det sker desværre ikke for tit, men her er det altså noget så simpelt som en ballon der gør trikket.

Shorts’ne han har på er fra Freds World by Green Cotton, og de er simpelthen så fantastiske. Specielt her i varmen.
I husker måske da jeg skrev om vores 5 yndlingsitems fra deres SS13 kollektion?
Vi valgte bl.a. disse shorts i grå med stjerne på, men også en næsten identisk model i både grøn og blå. Og jeg må simpelthen indrømme at de bare er så lækre for Lucas at have på. Jeg forstår slet ikke at der ikke findes meget mere i lignende shorts til børn. Shorts der bare er bløde og behagelige.

Har endda forsøgt at finde nogle lignende til Julius, men det er ikke rigtig lykkedes. Så er det enten i syntetisk materiale eller for tyk en bomuldskvalitet. Kunne sagtens have brugt sådan nogle shorts til Julius også selvom han er oppe i str. 10-12 år i tøj.

T-shirten er fra Hummel – og også skrevet om tidligere :0) Bl.a. her og her

 

Hvad har I lavet idag?
Har I fejret Fars dag?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danefæ tilbud - Rabatkode med 30%