Vinderen af HJORTH konkurrencen

Little Pieces – Test

Little Pieces

Freya i: Mintgrønne højtaljede jeans – 249,95 kr. // Gul top – 59,75 kr. (TILBUD) //
Hårelastik – 79,75 kr. // Alt fra Little Pieces

 

Igen har jeg fået hjælp til at teste noget pigetøj, som vi jo desværre ikke har en chance for her i huset :0)
Mærket jeg denne gang har fået hjælp til er Little Pieces. Måske kender I Pieces? Dog er det ikke direkte at sammenligne med voksen mærket Pieces pånær at der selvfølgelig kan drages enkelte paraleller.
Little Pieces er et selvstændigt mærke under Bestseller og har således deres egne designere der har fokus på at tøjet bliver så børnevenligt som muligt.

Little Pieces er tøj til piger fra str. 98/3 år og op til str. 152/12 år – Dog kører størrelserne i dobbelt størrelser og hedder således  98-104, 110-116, 122-128, 134-140 og 146-152. Derudover laver Little Pieces en masse fede accessories og også en anelse sko og støvler.

Denne gang har jeg fået min fantastiske kollega og hendes dejlige datter Freya på 8 år til at hjælpe mig.

 

Freya tester Little Pieces

Little Pieces

Freya i: Mintgrønne højtaljede jeans – 249,95 kr. // Gul top – 59,75 kr. (TILBUD) //
Hårelastik – 79,75 kr. // Alt fra Little Pieces

 

Freyas mor beretter:

Vi blev rigtig glade da vi fik lov til at teste Little Pieces ? Freya er på vej til 8 år og synes især Little Pieces er fedt fordi det er det samme mærke som ?det til voksne? –  bare til børn. Priserne er også rigtig fornuftige, så det synes mor i hvert fald om :0)
Vi har kun før haft prøvet undertøj fra Little Pieces ? og det har virkelig været fint. Hos smartkids.dk har vi købt det som 2-pack.  Så vi nu er spændt og klar til at prøve de mange fine testvarer.

Little Pieces

Freya i: Grå jeans i leo-print – 199,95 kr. // Gul top – 59,75 kr. (TILBUD) //
Cap/Kasket i leo-print – 79,75 kr. // Alt fra Little Pieces
 

Freya forelskede sig med det samme i de grå jeans med leopard print. De er i 98% bomuldskvalitet + 2% elastan. De har justerbar elastik i taljen og er SÅ fine. Det er en model der sidder til hele vejen. Det samme gælder de høje lyse jeans (som faktisk er mintgrønne). Forskellen er at den model er en smule mere højtaljet og med lynlås bagpå. Freya har brugt dem rigtig meget, med en lang T-shirt til eller kjole ud over.
Toppen er i 100% bomuld og i den skønneste gule farve og har en tynd blondekant øverst som gør at vi har brugt den til ALT. Under en bluse ser det fint ud når man ser blondestroppen.  Freya har faktisk haft den top på konstant ;0) Farven er så fantastisk flot gul og giver en god kontrast til rigtig meget.

Little Pieces

Freya i: Kjole i neon gult leo-print – 149,95 kr. // Hårelastik – 79,75 kr. // Alt fra Little Pieces

Kjolen blev med det samme udvalgt til skolefesten. Den er meget enkel i modellen, men med en rigtig fin detalje ved skulderen. Super flot i farven med neon grønt/gult dyreprint og i en blød bomuldskvalitet med 8% lycra. Freya har brugt kjolen meget mere end hun normalt plejer at bruge kjoler. Hun er for det meste til nederdele.

Freya i: Grå nederdel i leoprint – 179,95 kr. // Gul top – 59,75 kr. (TILBUD) // Alt fra Little Pieces

Hun er meget speciel med sit tøj og det SKAL være behageligt for hende. Finder hun det mindste der kradser eller genere ryger det hurtigt af igen?men denne her kjole er virkelig brugt flittigt. Både med leggings til og over jeans og bukser som en tunika.

Alle bluser og bukser er i størrelsen 7/8 år. Little Pieces dækker altid 2 størrelser. Ud fra vores erfaring vil jeg anbefale at vælge efter den første størrelse dvs. 7/8 år svarer til en 7 år.

Little Pieces

Freya i:  Gul top – 59,75 kr. (TILBUD) //
Cap/Kasket i leo-print – 79,75 kr. //
 

Prikken over I´et har uden tvivl været kasketten med leopardprint?. Den er båret på alle måder og til ALT. Hun ELSKER den.

Hårelastikken fra Little Pieces vil jeg specielt gerne fremhæve, den sidder SUPER i håret og giver hestehalen en utrolig flot fylde. Den er nem at sætte i håret for elastikken strammes som man normalt sætter en hestehale og herefter kører man ?ringen? rundt om.  Freya´s hår er glat og ikke verdens tykkeste så den har virkelig pyntet i hendes hår. Jeg har allerede købt flere af de mange skønne tilbehørs ting som Little Pieces laver ? de er SÅ gode.

Vi er meget positive over Little Pieces og vil gerne give mærket  vores varmeste anbefaling :0)

 

Del erfaringer med Little Pieces

Er der andre af jer læsere der har erfaringer med Little Pieces?
Kan I nikke genkendende til Freya og hendes mors beretning herover?

I må også meget gerne smide en kommentar hvis I ikke har erfaringer med mærket, men bare gerne vil fortælle mig hvad I synes om det efter at have læst dette indlæg ;0)

Del meget gerne jeres erfaringer med mærket herunder.

 

5 kommentarer

 • Katrine Kastberg

  Kender ikke mærket – men det ser flot ud og lyder som om det er rart at have på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Kastberg

   og den “hårelastik” tror jeg jeg bliver nødt til at anskaffe til datteren 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorrit Egelund Gulbæk

  Vores Jasmin på 11 har rigtig meget Little pieces, både T-shirts, kjoler, undertøj osv, dog ingen bukser. Det er lækker kvalitet til ok billige penge, det holder formen i vask.. Hun er dog mest til de neutrale farver. Men både hun og jeg er vilde med tøjet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Det er hurtigt blevet et favoritmærke herhjemme. Superfede prints og god pasform, og så holder det altså bare flot i vask og brug 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Herhjemme har vi ikke så meget derfra, men det vi har er FEDT!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af HJORTH konkurrencen