Dagens Julius - JEFF, Cost:Bart og HOUNd

Test – Cost:Bart pige

Cost:Bart pige tøj

Malou i: Cost:Bart pige t-shirt “Shadow”// Cost:Bart pige jeans model Sydney //
 

Cost:Bart pige tøj

Med 2 drenge i huset, kan det ofte være svært for mig at teste og bedømme pigetøj :0) Derfor har min søde kollega hjulpet mig med dette indlæg, og hendes super kønne datter Malou har fået lov at være tester på pigetøj fra mærket Cost:Bart.

Malou og hendes mor beretter:

Vi har haft fornøjelsen af at teste skønne varer fra Cost:bart – nemlig Cost:Bart pige tøj. Mærket står stærkt hos mange ?tweens? og er et mærke Malou og jeg netop har lagt meget mærke til fordi det formår at være cool på den fede måde ;0)

Malou er på vej til 9 år og tøjet hun vælger skal være ?sejt?  !!! Hun var meget begejstret da hun pakkede tøjet ud fra Cost:bart. Det var lige hendes stil ? sagde hun.

Ved første øjekast ser det også rigtig flot ud og jeg er spændt på om det lever op til hendes og mine forventninger.  Malou har testet et par jeans af modellen Sydney. Det er en baggy model som har en super god pasform. De er smalle/tætsiddende nederst i benene, i livet sidder de også flot og er lige tilpas baggy ? ikke for meget og ikke for lidt. Det bliver ret hurtigt, og er stadig, Malou´s absolut favorit jeans.
Lille søster kæmper hver dag en hård kamp for at få lov til at låne dem (de passer samme str.) og det er kun lykkes få gange.. så hun er lige så vild med dem. De er derfor allerede vasket et utal af gange, men er lige cool hver gang de kommer på. De passer perfekt til hverdagen, men også til fester med en flot bluse/top og lækre sneakers.

En uge efter vi fik tøjet far Cost:bart stod skolefesten for døren og sættet hertil blev selvfølgelig et Cost:bart sæt – jeans og en rigtig lækker T-shirt. T-shirten er med lille ærme, stort motiv og tekst foran. Den er af god kvalitet 92% bomuld og 8% polyester. Den har ekstra længde så den går ned over numsen, men har læg i den ene side, som gør den kravler lidt op og få looket til at blive lidt asymetrisk. T-shirten er model Shadow.  Samme type T-shirt findes også i den model der hedder Selma. Den er bare med stort nummer ?72? trykt foran i neon orange ? vildt flot og lækker. Vi har ikke fået taget billeder af den, men den kan findes LIGE HER. Begge T-shirts finder sig rigtig godt i at blive vasket ofte og de holder faconen.

Cost:Bart pige tøj

Malou i: Cost:Bart pige strik model Sheila // Cost:Bart pige jeans model Sydney //
 

Strikken model Sheila er også en hitter. Den kræver selvfølgelig en t-shirt eller top under, men er ellers i blød og behagelig  100% bomuld.  Den grå kortærmet cardigan, model Star med sølv-nistre og hætte er også helt perfekt ? holder sig fint i vask og er i 75% bomuld 15% polyester og 10% viscose. Den har elastik forneden og lommer foran. Den sidden godt til i taljen og poser lidt.

Cost:Bart pige

Malou i : Cost:Bart pige sølv cardigan // Cost:Bart pige jeans model Sydney //
 

Alle bluser har vi testet i str.  8 år,  hvilket har passet fint. I andre mærker ville Malou bruge str. 134 cm/9 år i bluser, men da Cost:bart er et ?tween? mærke der går fra str. 8 år -16 år, er det derfor lidt større end en størrelse 128 cm/8år er i andre børnetøjsmærker.  Jeans testet i str. W21= størrelse 128 cm/8 år og de har indvendig justerbar elastik i taljen.

Både Malou og jeg giver helt klart tommelfinger op til Cost:bart :0)

I kan finde et stort udvalg i Cost:Bart tøj til både drenge og piger på SmartKids.dk

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

2 kommentarer

 • tina stig andersen

  Jeg har ikke samme oplevelse med Cost-Bart, vask og print. Min datter har både den sorte og hvide lange model som ovenstående med sølvtryk. Begge har kun været vasket ved 30 grader med vrangen ud og med Tusindfryd kulørt maskinvask og de har begge mistet hele sølvtrykket ved første vask. Jeg burde nok klage i butikken, men vi synes stadig at bluserne er fede også uden sølvtryk. Og de havde kun een i hver farve i min datters størrelse.

  Med hensyn til størrelser, så synes jeg at Cost-Bart er småt/ til meget smalle/tynde piger. Min datter normal, grænsende til buttet om maven, og jeg køber altid een til 2 størrelser op i Cost-Bart. Vi har dog kun haft overdele, aldrig bukser.

  Men på trods af ovennævnte kommentarer, så er vi vilde med Cost-Bart hjemme hos os

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Tina,

   Tak for din kommentar.

   Jeg har forhørt mig hos Malou og hendes mor igen ang. t-shirten og de fortæller altså at der ikke er så meget som bare en anelse af sølvtrykket der er falmet og at den altså har været vasket pænt mange gange hjemme hos dem. Så det kan jo være der har været en fejl i den du har modtaget? Det kan jo desværre ske. Jeg synes bestemt du skal forsøge at kontakte butikken hvor du har købt den og få en ny eller pengene retur.
   Hvis det er fordi hun ikke vil af med den, så kan jeg se at vi stadig har alle str. tilbage i den ;0)

   Jeg har ikke hørt det ang. smalle piger, men omvendt kommer det ikke super meget bagpå mig. F.eks. deres jeans er jo meget tight i de mest populære modeller.

   Det er dejligt at høre at I trods de lidt skidte erfaringer stadig er glade for Cost:Bart ;0)

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Julius - JEFF, Cost:Bart og HOUNd