Test - Cost:Bart pige

Björn Borg kids – Konkurrence

Konkurrencen er slut

Björn Borg kids

Find Björn Borg kids på SmartKids.dk
 

Björn Borg kids – Undertøj når det er bedst

Julius har været så heldig at få ovenstående boksershorts fra Björn Borg. Vi har før haft mærket til ham, men jeg må indrømme at prisen lidt har afskrækket mig fra at købe det hjem i store mængder. Specielt når man har en dreng der når han skal på toilettet, så skulle det helst have været for 5 min siden…… Og mon ikke mange drenge har det sådan?

Men jeg må desværre også indrømme at lige præcis når det kommer til Björn Borg kids – så findes der bare ikke noget bedre. Det er det ypperste indenfor undertøj og det holder bare. De par som Julius har haft, har uden tvivl haft en MEGET længere levetid end nogle andre mærker. Det er også nogle af de eneste boksershorts hvor elastikken ikke bliver slap.
De par Björn Borg, som Julius tidligere har haft er faktisk 2 år gamle – og han bruger dem stadig.
Selvfølgelig kan man se de er brugt, men der er seriøst INGEN af hans andre boksershorts der nogensinde har holdt i SÅ lang tid. Og det er ALLE 3 par han har – der stadig er lige fine og “faste” om man kan sige sådan. Ikke et af de par er blevet slappe i elastikken eller andet.

Det må da siges at være kvalitet?

Björn Borg kids

Nu er det ikke sådan at jeg lige synes det måske er super fedt at vise Julius frem i boksershorts, men I kan da få ovenstående billeder, som egentlig er taget fordi vi skulle tage billeder af den shorts Julius har på :0)
Lidt sej tween er man vel, med boksershorts kanten stikkende op over kanten på bukserne……..

 

Vind Björn Borg kids undertøj for 700 kr.

Hvad end man har en dreng eller en pige, så laver Björn Borg kids lækkert undertøj. På SmartKids.dk finder du et udvalg af Björn Borg kids fra str. 4 år og op.

Björn Borg kids

 

I samarbejde med Björn Borg giver jeg nu en af jer læsere mulighed for at vinde Björn Borg kids til en værdi af 700 kr. Vinderen kan frit vælge Björn Borg kids varer fra SmartKids.dk til en værdi af 700 kr.

 

Konkurrencen er slut 

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: Skrive en kommentar herunder med angivelse af hvad du synes om Björn Borg undertøj til børn og meget gerne om du har prøvet det tidligere.

Det er selvfølgelig tilladt at vinde til sit eget barn, sin nevø, sit barnebarn eller hvem det måtte være ;0)

BEMÆRK – Kommentarer skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

3: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at ?like? dette indlæg på BlogLovin

 

 

Jeg finder den heldige vindere mandag d. 27. maj  :0)

 

Præmien gælder kun til Björn Borg Kids varer fra SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer. Præmien har en værdi af 700 kr.

 

Produkterne omtalt i dette indlæg er sponsoreret. Jeg har fået et lignende produkt for at lave denne konkurrence. Indlægget er dog udelukkende et udtryk for min oprigtige mening, og annoncøren har ikke indflydelse på min vurdering og ej heller holdning.

 

170 kommentarer

 • Tanya Madsen

  Det er super kvalli og god pasform til de fleste numser. Unge som gamle:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det noget fint undertøj. Vi har ikke haft det før, men vi vil rigtig gerne vinde det 🙂
  Hilsen Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Skjøde Baes

  Hvor super fedt – både Mads Emil og Thomas ville være ldit for seje i det 🙂 Fede farver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde O

  Ser om jeg kan nå det 🙂
  Det er simpelthen så fint – ville jeg gerne give min 4 årige søn på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Juul Elley

  Har ikke købt undertøjet til mine børn, men Bjørn Borg er mandens favorit 😉
  Synes det er noget fedt undertøj i skønne farver og styles…

  linejuulelley@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Valsted

  Min søn på 10 ønsker sig dem brændende – han er vild med farverne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Brandt

  Ja det vil være fedt, hvis man er så heldig at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  De bedste der findes – lige noget for mine drenge !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  De bedste der findes – lige noget for min drenge !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gyda Ingolfsdottir

  Synes Björn Borg laver noget rigtig flot undertøj i flotte farver 🙂
  Håber på at vinde det til mine to piger, 8 og 3 år 🙂

  Mvh. Gyda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Mikkelsen

  Har en dreng på næsten 7 år og han elskerndejligt undertøj. Tidligere har vi svoret til Joha men Bjørn Borg har jeg kun hørt godt om, til voksne 🙂 så hvorfor skulle det være anderledes til børn? Glæder mig til at mn søn skal prøve det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Porsborg

  Har to drenge på 4 og 6 år, der vil se super seje ud i dem. Har ikke prøvet dem endnu;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Larsson

  Har ikke prøvet det til børn, men det til damer som jeg haft har varet godt 🙂 Vil gerne vinde til min datter på snart 3 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben Stokholm

  Jeg synes de ser super smarte ud! Jeg har dog ingen erfaring med dem 🙂
  Mvh Iben

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Christiansen

  Kender det ikke til børn men hvis det er lige så lækkert som til voksne er det kanon.. Og så er det jo fede farver de laver deres undertøj. Så jeg ville gerne vinde til min datter på snart 3 år..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Carina

  Om vi har prøvet det, yes! Lækkert lækkert andet er der ikke at sige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dianna steen røn

  De er i super lækker kvalitet! Min datter har 2 par, og det er altid dem hun vil have på, selv om de lige er på det mindste nu. Ville være skønt at vinde til flere par, nu når det ikke lige er de billigste på markedet, men de bedste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Andersen

  Har ikke prøvet dem- men min søn på 8 er rigtig glad for “stramme” underbukser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Steinicke

  Har ikke prøvet dem, da synes de har en hamper pris 🙁 men det ville da være fedt at kunne glæde mine drenge på 7 og 10 år, med noget rigtig godt undertøj 🙂
  mvh
  Pia Steinicke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Rasmussen

  Har aldrig prøvet mærket til børn, men min kæreste og jeg er utrolig glade for deres undertøj selv, så det ville da være fedt at prøve det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte kofoed

  Har ingen erfaring med Bjørn Borg til børnene, men tænker at det da er “sejt” især hvis man er 12 eller 9

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Abildgaard Pedersen

  Ingen af mine unger har endnu prøvet Björn Borg. De er først nået til størrelse 4 år nu. Og så vil jeg blankt indrømme at så hurtigt som de har vokset mens de var mindre, er jeg for nærig til at give så meget for for undertøj, når de alligevel havde ble på.

  Men nu har vores store pige lige smidt bleen, så ville da virkeligt gerne vinde nogle af de super seje pige boksershorts. Ser også ud til at de vil være rigtigt behagelige for hende at have på og ikke kravler op. Og så er det nogle fede farver de kommer i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker Björn Borgs farver og print – og hvis kvaliteten fra deres voksenprodukter er bibeholdt, så er det absolut et kvalitetsprodukt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Helenius

  Super fedt, at de også laver undertøj til børn – Er sikker på at det er en lige så god og lækker kvalitet, som jeg kender fra mig eget BB undertøj.
  Har dog ikke prøvet det til min søn endnu, men det er da helt sikkert noget, der skal afprøves.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • michelle dyhrberg petersen

  Jeg kender ikke det til børn – men ville vildt gerne 🙂 Deres design er vildt flotte 😉 Og jeg har kun hørt godt om kvaliteten – som forhåbentlig er ligeså god som den er i det de laver til voksne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob Skovsen

  Jeg har endnu ikke prøve Björn Borg til min søn, men er helt vilde med deres tights selv, så er sikre på, at de også er helt fantastiske til børn og håber at dette kan være en mulighed for at få dem afprøvet til min søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Hostrup

  Jeg kender kun kvaliteten fra de gange jeg selv har ejet BB undertøj og den er jo super god. Det til børn er rigtigt smart og krydser fingre for at vinde noget til mine børnebørn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • super lækkert undertøj, har brugt det meget til min søn, rigtig lækker kvalitet, deler med glæde og følger blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har ikke erfaring med undertøjsserien til børn, men vil meget gerne prøve dem til min søn, der netop er kommet i “underbuksealderen” 🙂
  Kh. Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Jeg har aldrig prøvet Bjørn Borg hverken til mit barn eller mig selv. Jeg hører kun godt om dem, så jeg ville ønske, at jeg blev den heldige. Min søn trænger i den grad til nogle underbukser i friske farver 🙂 Kh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Vildbrad

  Er fuldstændig vild med Björn Borg undertøj – både til børn og voksner er det kvalitet der bare varer ved. Jeg smider straks mit lod i puljen ♥♥♥

  Knus fra Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Juhl Yde

  Hej 🙂
  Jeg har ret længe fulgt dig på både FB og min favorit app Blog Lovin 🙂 🙂
  –> Mine to unger, Viktor Ray på 9 år & Silje Kajsa på 7 år har aldrig prøvet de lækre Bjorn Borg – men til gengæld er både deres far og mor stor fan – elsker den fantastiske kvalitet og det at elastikken bare holder og holder år efter år, og ikke bliver slap, ligesom hos andre Boxers 🙂 Ungerne er derimod stor fan er Hummel + Puma som er bare lidt billigere. Jeg ved med sikkerhed at der bliver kamp til stregen hvis vi skulle blive så heldig at vinde 🙂

  Rigtig godt Forår til alle – Hilsen fra Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Trøjborg

  Mærket der holder facon selv efter 2 år’s vask – og sidder bedst. Vi er 3 i familien der bruge mærket: manden, datteren og jeg. Så de mindste vil også helt sikkert blive glade for “Björn borg”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lotte wegger

  min mand kender mærket og er glad for det. vores 3 børn vil da elske det pga. farverne og mønstrene. det er ikke kedeligt. og så ved jeg jo, fra min mand, at de holder længe 🙂
  krydser fingre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Elnegaard

  Hej,
  Jeg har endnu ikke prøvet det til børn, men det er da mandens favorit-boxershorts :o)
  Men jeg ved at begge mine unger ville elske at få lækkert, nyt undertøj – især det her.

  Mange hilsner fra Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ingen erfaringer med Björn Borg undertøjet. Pigerne er endnu for små, og sønnen har aldrig gået så meget op i undertøjet. Men efter han har fået diabetes og skal have pumpen koblet til i et stik på ballen er det vigtig for ham at underbukserne sidder godt. Jeg håber vi er heldige så jeg kan forkæle ham med lidt nyt, og holdbarheden lyder jo rigtig fin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Larsen

  Jeg har ikke prøvet Björn Borg børneundertøj, men min ældste har har flere par “voksen” i xxs 🙂 Det er super kvalitet, som som holder facon og farve efter vask………….men prisen er godt nok noget afskrækkende 🙁
  Min 11-årige søn synes de er topseje, så har krydser vi fingrene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt Tolstrup

  Min store drneg på snart 6 år, vil synes det undertøj er sejt 🙂 Har aldrig købt Bjørn Borg til mine drenge, har siden str. 92 altid købt Molo undertøj som jeg i hvertfald synes er super kvalitet. Så håber vi bliver de heldige:-)
  Hej fra Britt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia Warpe Jensen

  Vi har ikke prøvet det før. Men det ser lækkert ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Kastberg

  Vi har desværre ikke prøvet det før, bl.a. fordi jeg troede de kun lavede til drenge – men det ser da ud til at være nogle pigemoddeler imellem, som min datter ville blive glad for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Hansen

  Jeg har ikke prøvet dem til vores dreng, da prisen endnu har afholdt mig fra at købe dem.
  Han er lige fyldt 5 og har en helt klar holdning til, hvad der er sejt – og, hvad der ikke er.
  Er sikker på, at han ville synes godt om disse farvestrålende tights fra Björn Borg.
  Hidtil har vi brugt dem fra name it – de har en rigtig god pasform og holder også virkelig godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har endnu ikke afprøvet bjørn borg til børn, men husets diva har også kun lige smidt bleen. Manden i huset er glad for mærket, pasformen og kvaliteten, men ikke for prisen.

  Jeg vil synes at så dyrt undertøj er spildt på små børn. Skulle jeg blive den heldige vinder, vil det derfor blive min niece på 8 der vil blive forkælet.

  Glædelig regnvejrsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettinalissa Søndergaard

  Ååååh det ville bare være det bedste at vinde 🙂

  Det er min bonussøn ynglingsmærke. Virkelig kvalitet og totalt fedt.

  Ville elske at kunne forkæle ham med noget nyt sejt undertøj.

  For han er den sejeste “lille” gut. 11 år gammel. Udviklingshæmmet, diabetes 1, astma og div. Allergier, men det er bare så lige meget, når man bliver mødt af den gladestes knægt <3 han betyder så meget for mig.
  Har været så heldig at være i hans liv siden han var 5 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Terp

  Har endnu ikke prøvet Bjørn Borg Kids, men det ser super lækkert ud og skal da prøves på et tidspunkt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrin Julius

  Junior vil helt sikkert synes det er sejt, at have de samme underbukser som farmand. 🙂 Kvaliteten af farmands er helt i toppen, de holder både formen og farven. Helt klar et top brand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Jeg har faktisk aldrig prøvet det til børn – men manden har brugt dem flittigt. Jeg synes kvaliteten er super god til prisen – de holder formen og bliver ikke “slatten”, derfor de er det foretrukne herhjemme. Anede ikke de gjorde sig i børneundertøj, det skal godt nok prøves til Bastian.

  Der er smidt et like i din retning p Bloglovin’ <3

  Kh Maria Seidelin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille ejsing pedersen

  hej 🙂 Vi har endnu ikke prøvet bjorn borg af herhjemme på junior, da han endnu er en str 3 år men hvor ville det være lækkert at have en lille start når han kommer op i str 4 år!
  Jeg har personligt selv super gode erfaringer med deres undertøj både til mig selv og til manden. Som du skriver holder elastikken, pasform ovs bare vask efter vask. Min mand har boxeshorts der er mange år gamle og ser hverken grimme eller forvasket ud, tværdigmod.

  Så det ville være fantastisk hvis lille manden kunne få den mulighed at matche resten af familien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Gram-hansen

  Jeg synes simpelthen det er så smart deres tøj og undertøj. Kvaliteten er også altid i top! Jeg synes kun der er et minus, og det er prisen. Når man har fem krudtugler, så kan der ikke stå Björn Borg på det hele i hvert fald 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette larsen

  Rigtigt chickt for enhver lille gut

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Mathiasen

  Uha hvor lækkert, dem ville min søn på 8 elske! Har ikke gør haft dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Min datter har ikke prøvet Bjørn Borg endnu,men det vil hun meget gerne,det er jo rigtig god kvalitet,har hørt gode ting om det. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Vi har ikke prøvet dem, har 3 piger som ville synes de er seje så håber og krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte F. Nielsen

  Jeg kender godt mærket, men har ikke lige prøvet underbukserne, men hvis det følger deres andre produkter, så er det kvalitet.
  Jeg er sikker på at Mikas ville føle sig sej i dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Poul Jørgensen

  Kener det ikke til børn, men bruger det selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Uha vi vil så gerne prøve til min ældste! str 122. Manden i huset er ganske tilfreds med sine herre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vita Kristensen

  Hej..
  Begge mine sønner er begejstrede for Bjørn Borg..De bliver lige begejstrede hver gang der ligger et par under juletræet..Det skal lige siges at de er 32 og 35år..Tror at mit barnebarn ville syndes at det var sejt med Bjørn Borg ligesom hans far..<3
  Venlig hilsen
  Vita Kristensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Bjerring

  Jeg er mor til Mathias på 17 år som udelukkende bruger Bjørn Borg og jeg er vildt begejstret for kvaliteten. De holder pasformen, elastikken er perfekt og generer ikke og de er i en god bomulds kvalitet. Lillebror Oliver på 11 år har også en del par og også her er kvaliteten super. Han synes de er seje og han spørger altid om hvor de er, hvis der ikke lige er nogle rene i skuffen. Farverne og mønstrene er seje. Jeg vasker undertøj på 60 grader med forvask eller på 90 grader. Det har disse par kunne holde til uden problemer. Begge drenge spiller fodbold på elite plan og selv under træning er der ingen problemer med generende sømme eller elastikker. Oliver kunne rigtig godt tænke sig nogle flere par, så vi håber at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Vil elske af prøve boxer shors til oliver har ikke prøve dem før,men har hørt rigtig meget gost om

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona E. Kohls

  Jeg har aldrig prøvet Bjørn Borg til min søn. Det er kun min mand der har prøvet mærket til sig selv. Jeg er ved at finde ud af hvilket mærke der er bedst til min søn og det ville være så fedt at prøve Bjørn borg og se om det var noget for os..:-)) Så det ville være helt fantastisk at vinde..:-)

  Mvh Mona og Gustav 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Vi har aldrig prøvet Björn Borg, men vil sige at vi tydeligt kan se forskel på underbukser i netto-kvalitet og så Grunt som vi har en del af til min dreng. Det holder bare bedre. Så ville elske at vinde nogle lækre underbukser til min dreng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Leder netop efter nye boksershorts til min dreng på snart 6 år.
  Har ingen erfaringer med Bjørn borg, men leder netop efter go kvalitet, så det ville være fantastisk at vinder:-)
  Mvh Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger R.

  Super præmie – har aldrig prøvet mærket til børn, men har selv flere trusser god kvalitet, så går ud fra at kvaliteten er lige sådan til børn 😉

  God dag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille Parsgaard

  Åh hvor jeg dog lo højt… ‘helst skulle have været det for 5 mins siden’ JO, det er et evigt drenge problem… OMG!

  Det lyder til at være undertøj af rigtigt lækkert kvalitet, jeg har aldrig prøvet det, eller nærmet mig det. Synes lidt jeg sætter grænsen når mine børns undertøj er prismæssigt på højde med mit eget. Flotte farver og intet at udsætte på det overhovedet ellers 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lisbeth jørgensen

  Mine 4 dejlige børn kan altid bruge nyt og lækkert undertøj :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det ville være skønt til mit barnebarn:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Mathiassen

  Bjørn Borg er super cool. Vi har dog aldrig brugt prøvet undertøjet til vores søn på 8 år. Vi ville elske at vinde, så de kunne blive afprøvet. Rigtig god dag til alle på bloggen 🙂
  Nadja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg har ikke selv erfaring med Bjørn Borg til børn… men min nevø, kan helt sikkert forklare dig, hvorfor alle drenge og piger bør eje netop det undertøj.

  Håber JEG vinder, så jeg kan lukke munden på den lille gavtyv ;-D

  Følger på bloglovin’ og har klikket på hjertet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en lækker konkurrence! 🙂 Så er helt klart med.

  Jeg har altid været glad for Bjørn Borg! Har haft masser af Bjørn borg trusser. De er så dejlige at have på! Lidt øv at man ikke kan vinde dem i voksen størrelse også 😉
  Men jeg har en niece på snart 9 år, der elsker mønstrede trusser, så er helt sikker på, at Bjørn Borg undertøj ville være perfekt til hende! Hun har også tit kigget på Bjørn borg undertøj i butikkerne men min søster (mor til niecen) synes det er alt for dyrt… Så det ville være super fedt hvis jeg vandt så min niece kan få noget 🙂

  Og jeg følger dig på bloglovin nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene grove

  Jeg har ikke erfaringer med Bjørn Borg til børn. Men har kender voksen udgaven og det har altid været super god kvalitet og pasform.
  Kunne være fedt at prøve børne udg. Er sikker på min datter ville elske det 🙂
  Følger både på Fb og Bloglovin og der er liket 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken Elgaard Hansen

  Hej Pernille har kun rigtig god erfaring med deres undertøj, mon ikke min Jacob på 10år ville være smart i dem<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lica Johansen

  Vi har endnu ikke afprøvet Bjørn Borg til mindstemanden, men farmand sværger til mærket og går aldrig i andet, så kan ikke forestille mig andet end, at kvaliteten også er i top til ungerne. Og jeg er stensikker på, at min søn ville synes, det var SÅ sejt at have de samme boxershorts som far! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Herhjemme er det kun manden der har Björn Borg boxershorts, men er sikker på at min søn ville synes det var ret sejt hvis han også fik nogle 😉
  Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Har ikke prøvet det, men min søster har til sin søn, og hun fortæller, at det er rigtig god kvalitet og prisen værd, så det vil vi mægtig gerne prøve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karin christensen

  Jeg har aldrig prøvet Bjørn Borg til Angelina, faktisk så køber jeg sjældent undertøj der ikke er et sæt da jeg har sådan en skør ide om at alt det bare skal passe sammen ;o)
  Men syntes dem med hjerter er vildt søde og det ser ud til at være meget ala Molos som sidder super godt på Angelinas mås 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Andersen

  Vidste slet ikke det fandtes til børn, men kan se på min mands at det er super kvalitet. Så dejlig præmie til min søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Mine unger har aldirg haft Bjørn Borg undertøj, men det ser rigtig flot ud og jeg er sikker på at de gerne vil prøve det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Bang

  fede farver og design, samt super pasform og kvalitet. Har en flok unger der ville blive super glade hvis vi vandt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg vidste faktisk ikke at Björn Borg også lavede undertøj til børn, men det ser flot ud. Og jeg tror også at mine store dreng Christian vil gå med dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena T. Mikkelsen

  Uhh… Det ville jeg elske at vinde til min kærestes dejlige drenge. Ikke fordi jeg personligt har nogen erfaring med mærket, men jeg ved bare, at det er Bjørn Borg mine modebevidste nevøer altid går i – moderne eller ej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Kjærsgaard

  Min teenagedatter på 17 har haft en del Bjørn Borg, som altid har været i super god kvalitet. Kunne godt tænke mig at vinde det til lillesøster på 4 år, så hun også kan få noget fint undertøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette borne

  har ikke prøvet det da jeg synes det er lidt hampert i pris, men hvis kvaliteten er så det kan holde er det nok ikke dyrere end så meget andet, har en lang smal dreng der tit klager over at underbukserne ¨klumper¨ved hofterne så maske disse ville side bedre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Nygaard

  Min datter på 8 har 2 par som desværre er blevet for små. hun har været meget glad for dem da de passede perfekt og var behagelige at have på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Kjærgård

  Det tror jeg mit barnebarn ville blive begejstret for dreng str. 8 år MVH:Hanne Kjærgård

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne B. Jensen

  Det ser så lækkert ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Hede

  Vi kender kun til voksen-delen og er utrolig glade for disse. Derfor ville det være dejligt at kunne glæde prinsessen på knapt 4 med at få lidt ekstra lækkert undertøj også :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea Lungholt

  Min lillebror elsker Bjørn borg og kunne rigtig godt tænke sig nogle boxershorts

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cristina Frederiksen

  Jeg har ikke prøvet Bjørn Borg undertøj før, men har meget blandende erfaringer med andet børneundertøj (næsten alt bliver lynhurtigt slasket og ubehageligt at have på), så jeg ville elske at vinde denne her præmie, og kunne give min søn lækkert kvalitetsundertøj på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bech-Nielsen

  Min datter har haft et par enkelte trusser, og de har holdt super, og hun har været glad for dem. Men kunne rigtig godt tænke mig at afprøve boxer til min dreng, da han har nået en alder, hvor han går op i, hvad han har på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Jensen

  Det vil Frederik på 8 og Gustav på 5 helt sikkert blive helt vilde med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene a

  Det ser virkelig fedt ud. Er sikker på mine to drenge vil elske dem..
  Børnene her hjemme har ikke tidligere brugt Bjørn borg, men far er rigtig glad for hans 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Hansen

  Vores 2 store teenagedrenge bruger faktisk ikke andet, men de vil ikke dele med lillebror, så det kunne da være dejligt at vinde nogle til ham, så han også kan mærke denne luksus af de smarte farverige underbukser, som holder både farver og facon efter M A N G E vaske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamilla Jørgensen

  Vi har aldrig prøvet mærket, men tit kigget på deres boxer shorts og sønnen har flere gange snakket om hvor fede de er, men jeg synes at de er ret dyre. Men er de så gode som du skriver er det jo pengene værd 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • connie

  Her hjemme er det kun manden der har været så heldig at prøve dem men synes også det er dem han iftes bruget det må jo være fordi de er gode… 🙂 Men har 2 drenge der helt sikkert også ville få hye ynglings underbukser hvis vi er så heldig…. 🙂 vh connie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Holm svenstrup

  Her i huset er de voksne meget glade for Björn Borg og det ville være super at prøve det til mine børn også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anli

  Vi har ikke prøvet endnu.. Synes de er rigtigt fede..:) Ville ønske jeg havde dem til mine børn..:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Sommer

  Min datter har to par hipsters, og de er bare det bedste undertøj, hun har. Sidder rigtig godt og lækker kvalitet. Man kan slet ikke se, at de er vasket igen og igen. Krydser fingre for at vinde denne skønne præmie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Foged Jensen

  Min søn på 20 år bruger altid Bjørn Borgs undertøj, men jeg kender ikke det til børn. Jeg har et barnebarn Elias på 7 år som er helt vild med “sejt” tøj, så jeg er sikker på han vil blive glad hvis jeg vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten ingemann

  Har ikke tidligere prøvet det, men kan godt lide at der er mange shorts til piger, da jeg har bedst erfaring med dette til mine piger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Seloy

  Liker & følger & <3'er 😉

  Ville være fin gave til GudSønnike på 11 år. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Andersen

  Super flotte i designet til pigerne – dem vil min datter Frida på snart 4 år da elske at gå med..
  Vil helt sikkert prøve at købe Bjørn Borg næste gang der mangler undertøj!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Merete Skovgaard Pedersen

  at det er god kvalitet og vild sejt mærke 😉 ville være til mine drenge hvis jeg vandt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna Heinesen

  De ser super lækre ud, dog har vi ikke selv prøvet dem endnu. Ville være dejligt at få lov at vinde til min dreng der lige er blevet blefri 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitten Domino

  Jeg har ikke prøvet deres undertøj til børn, men både min mand og jeg har været super glade for det.
  Så det er da helt klart være en præmie der falder i god smag her 🙂

  Forsat god 2. pinse dag

  mange hilsner fra Bitten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hervør Toftegaard

  Har hørt rigtig meget godt om BB til børn, men har endnu ikke selv prøvet det til min dreng. Det ville være super, hvis dette var min chance at prøve dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • monika meldgaard

  elsker Bjørn Borgs’ farverige undertøj. Med 4 børn i huset kunne det være skønt at vinde denne præmie 😉 jeg følger over facebook og bloglovin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Wahlers

  Min datter på 12 er rigtig glad for undertøjet fra Bjørn Borg. Hun ville elske at vi kunne købe en masse nyt og lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nini Jørgensen

  Vi har kun prøvet Bjørn borg undertøj til os forældre, da vores datter ikke er helt stor nok endnu, men så snart hunner stor nok skal vi da helt sikkert have det super lækre undertøj til hende… Så hvis jeg skulle være så heldig at vinde har hun nogen hun kan bruge så snart hun bliver stor nok 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Har aldrig haft det til min søn, men har overvejet det mange gange. Det er så cool 🙂
  Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Peters Puhlmann

  Jeg synes det er vildt flot og smart, og kunne meget vel være noget for mine de 2 store drenge (ud af en flok på 4 drenge) på 9 og 11år som bestemt ikke er ligeglad med hvordan tøjet sidder og ser ud mere. Lige pt har vi faktisk bøvl med at finde boxershorts til dem som sidder godt, holder farven og stadig er skide smarte.
  Vi har prøvet alverdens mærker indenfor boxershorts til dem, men de fleste sidder enten for stramt omkring skridtet eller mister hurtigt den flotte farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja Peters Puhlmann

   Hov glemte lige at skrive at vi aldrig har prøvet Bjørn Borg til børn 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tatjana Vestergaard Jensen

  Vi har købt flere par BB tights til min kærestes ældste datter. Hun har haft dem i en del år efterhånden og de holder godt. Skulle jeg være heldig at vinde, går gevinsten dog til vores fælles datter:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Hansen

  Synes det er super fede underdrenge til de seje drenge ;0) herhjemme er det kun far som har disse da jeg synes de er ret dyre, men det vil være super fedt at være den heldige og begge mine drenge ville se super seje ud i dem.
  Mvh christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Viborg Pedersen

  Har aldrig prøvet dem til børnene, men ved at min mand er rigtig glad for dem han har. Her er det også prisen der har holdt os væk, men det kunne være fedt at få lov til at teste om de er pengene værd. Designet er jo super fedt og holder de i længden var det jo værd at overveje til fremtidig undertøjs-indkøb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Det er bare lækker og flot farve! Har kun købte voksne model og det holder godt også efter flere vask. Min søn vil elske dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Vi er yderst tilfredse med faderens BB undertøj, så har længe overvejet at købe det til junior også 🙂

  Mvh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Nysom

  Vi kender kun mærket af omtale, så det ville være fedt at få lov selv at prøve det til prinsessen herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie Kjeller Larsen

  Jeg kender kvaliteten fra min mands boxer, men ellers ikke 🙂 Er vild med farverne og mønstrene! De er super cool! Er helt sikker på min store knægt ville synes de er seje! 🙂

  mvh.

  annesofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Alle mine 3 drenge på 8, 11 og 16 har BB boxers, de to små fik sidste nye for et års tid siden og de er stadig rigtig flotte både i farver og facon, ærgerligt at de vokser ud af dem, for de kan uden tvivl holde længe endnu. Og ja det gælder for alle de par de har. Sååå krydser alt hvad jeg kan og håber på at vinde nye til dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorrit Egelund Gulbæk

  Herhjemme er det Jasmin på 11 der bruger bjørn borg, hun elsker det og det gør jeg nu også for det er super kvalitet. Synes bare at de er lidt små i str, men det er ikke noget der gør noget, når bare man ved det. Jasmin bliver 12 her den 6 juni og der står også bjørn borg på ønske listen 🙂 Så det kunne være super fedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe pedersen

  Min ældste og mellemste fik Bjørn borg i julegave !! ( måske ikke deres bedste julegave ;-). ) men jeg er også vil imponeret af kvaliteten og de tager dem på så snart de er vasket .. Så de må jo være super behagelige at have på
  Og rigtig gid pinse til dig og dine drenge 🙂

  Vh Dorthe

  Et lille tillægs spørgsmål :::::::::: har du overvejet at tage GRO med i sortimentet !!!!!???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Latifa

  Nøj en fantastisk konkurrence 🙂 Jeg har aldrig prøvet mærket til min søn, nok prisen der skræmmer lidt 🙂 Men nu ville jeg da uden tvivl prøve produktet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender dem til både mig selv og manden, og det er bare noget af det bedste undertøj! Prisen følger heldigvis kvaliteten hele vejen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lækkert. kender det kun fra manden og der holder det hele vejen, noget af det bedste. min største bliver 4 næste gang så det ville jo passe perfekt der 🙂 vi krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Latifa

  Dem har vi aldrig købt før, primært synes jeg det er dyrt at give 150 kr for et par. Men nu hvor du snakker godt om dem, bliver jeg da næsten nød til at købe et par og prøve dem ad til min søn 🙂
  Super fed konkurrence 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Larsen

  Har ikke prøvet det til børnene endnu, men manden elsker dem:0) synes designet er fedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elva Møller Jensen

  Vi har fået nogle i gave. De er super fine og total lækker kvalitet. Vil vild gerne vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Hønning

  Bjørn Borg bokseshort om det er til dreng, pige, mand eller kvinde er ét fedt! Det er virkelig kvalitet og herhjemme er hele familien kæmpe fan! Farmand har altid haft svært ved at finde bokseshort der sidder godt selv efter flere timer siddende i en lastbil, hvor mange andre bokseshorts ofte kravler og kan klemme uheldige steder.. De har en rigtig god pasform og holder virkelig super godt og oven i købet super længe! Prisen er lidt i den høje ende, men virkelig det værd hvis man vil have undertøj der kan tåle at blive brugt! Vi har kun de bedste anbefalinger om deres produkt! 🙂 Vores datter Silke er endnu ikke nået at komme i et par, men det skal helt sikkert være hende der skal forkæles hvis vi er de heldige vindere.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Nielsen

  Bjørn Borg undertøj er bare det lækreste, mine piger har haft og har nogle par hver, det er ikke de eneste de har, da de jo er rimelig dyre 😉
  Men lækkert og lækre farver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia Kleine

  Vi har en del par til vores dreng, og det er simpelthen en fantastisk kvalitet. De holder farven utrolig godt, og tilmed får de ikke fnuller, som så meget andet børnetøj hurtigt får af at blive vasket. Pengene er godt givet ud:-) Det kunne da være dejligt at vinde, så der ligger nogle nye og fede styles og venter, til de gamle ikke kan passes længere:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  Kender ikke mærket til børn med kender det til voksne. 🙂 Jeg ville gerne vinde til min datter. hun synes det er smadder smart! Følger med begge steder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line lea

  har aldrig prøved der til børn men har et par selv.. de er vel imkring tre fire år.. og lever godt endnu. de har til med overlevd en graviditet. min mand er ikke så glad for den mandlige udgavrn.. så ved ikke helt om mn skal investere de sidste kr for at få bjørn borg til den eldate eller om man skal gå for de lidt billigere.. men nu har man da lige sjangsen til at måske vinde 😉 så settes liige undertøjet på standby til konkurrencen er over;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Rosendal Jensen

  Her må jeg også indrømme jeg syntes de var dyre indtil jeg gav mig for plageri ved den mellemste :-). Dog måtte jeg give mig, de holder bare bedre og efter brug i 4 år…. Kids str. Syntes jeg dog er noget små i størrelserne, så vil anbefale minimum 1 nr . Større end man plejer og så INGEN tørretumbler. Krydser for vi er heldige xxxx.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Vejlstrup

  Jeg elsker farverne og kvaliteten i det lækre Bjørn Borg undertøj.

  Jeg er med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • winnie drewsen

  min mand har haft fornøjelsen, og må sige de lever virkelig op til kravene herhjemme. skulle jeg være så heldi, er jeg sikker på, at både min datter og søn ville elske at få et par:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Eilsø

  Så lækker kvalitet 🙂 ville være super skønt at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  Har købt mærket til mine svugersønner og vil meget gerne vinde denne kvalitet til mine dejlige nevøer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frank Seemann

  Kender voksenudgaven – og den er go’ !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Har ikke prøvet det til pigen, men jeg vil da rigtig gerne. Jeg har selv haft det og været meget tilfreds, og hvis deres kvalitet er ligeså god som den til voksne – så er det et sikkert hit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Mandel

  Jeg ville elske at vinde til mine 2 børn på hhv. 5 år (dreng) og 8 år (pige). Jeg kender kvaliten fra bjørn borg voksen boksershorts til herre og hipsters til kvinder. – super kvalitet. Har tit overvejer dem til mine børn, bare aldrig fået gjort noget ved det.

  Kh. Rie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Kjeldsen

  Har aldrig prøvet det – men plejer at være super kvalitet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Nordentoft

  Har ikke prøvet kids, men det de laver til voksne har vi altid været glade ved. Begge drengene ville blive glade hvis vi vandt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Damgaard

  Min ene søn er meget bevidst om, hvordan han vil gå klædt – og jeg er ikke i tvivl om, at Bjørn Borg vil give vild jubel…
  Ingen af mine 4 børn har hidtil haft Bjørn Borg undertøj, men jeg synes da, at det er rasende smart 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia Hansen

  Hold da op en flot konkurrence, Bjørn Borg er jo super super kvalitet så det kunne vi godt tænke os at vinde 🙂 her er jo drenge ( tvillingerne på 4 år + en på 8 og en på 15 år så vi tar chancen selv om chancerne er små med så mange der deltager om den skønne præmie

  så nu er det bare om at krydse fingere og håbe på lidt held 🙂

  God Pinse

  kærlig hilsen
  Pia Hansen
  missangeldk@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Løntoft

  Super lækre farver, ikke prøvet endnu pga prisen 🙂
  mvh Heidi Løntoft

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Har faktisk ikke prøvet dem til min datter, men da hun har problemer med at hendes underbukser glider ind i numsen burde jeg måske prøve dette mærke…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Kirckhoff

  Har aldrig haft Björn Borg til ungerne, men både manden og jeg selv har. Hvis kvaliteten i Kids-kollektionen er ligeså god, så må der vist indkøbes lidt til husets små beboere også. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Bergen

  Uha de er så fede, det kunne vi godt bruge til en snarest ble fri dreng<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne sørensen

  Har desværre ikke prøvet dem endnu, men ser super lækre ud med dejlig knald på farver og mønstre…:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ingen erfaring med dette, men ville gerne prøve at eje et par, eller to.

  Jeg krydser fingre, og er med via. facebook.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sif Möller

  hov, læser først nu at min søn self er alt for lille endnu.. men så vil det være sejt til min venindes dreng på 5 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mitzi offenberg

  Björn Borg er altid god og flot smart og super hip min dejlige sønner ville elske at ku i klæde sig lidt flere af deres smarte underbukser så håber helt klart at vi er de heldige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig købt det pga prisen, da mine drenge “slider” meget på deres underhylere;-) – men jeg ville mægtig gerne prøve det til dem og se om det rent faktisk ku være prisen værd i forhold til holdbarheden kontra billige underbukser:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • suzane ditlev

  super lækkert undertøj, men har aldrig prøvet det til de små, så det ville være fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Vissing

  Har desværre aldrig prøvet det til børn, så vil meget gerne prøve det til mine unger. Krydser fingre.’

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Petersen

  Har aldrig haft deres undertøj, men det ser super fedt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Rantzau Bech

  Vi har aldrig haft Bjørn Borg til børnene, men er sikker på at det er super kvalitet. De to ældste synes i hvert fald, at det er fedt, og ville blive ellevilde, hvis vi var de heldige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sif Möller

  Har ingen erfaring med det, men nøj hvor ser det lækkert ud! Det vil være SÅ sejt til min søn, som meget snart til at bruge rigtigt undertøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Sørensen

  Det er klart noget af det bedste der er lavet til aktive børn, min datter har ikke så meget numse og alligevel bliver de siddende hvor de skal 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Aakerman

  Har aldrig prøvet det men ser rigtig fint ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan grønnebæk

  Har ikke erfaring med Bjørn Borg Kids, men hvis det er lige så godt, som det til voksne, kan det det kun være godt! :: )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Wiig

  Vi er vilde med Bjørn Borg boxershort herhjemme. Dem sønnike ejer er desværre ved at være lige det mindste 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Sommer

  Det ville da være lækkert at vinde til både Sofie og Claes wauw.
  Kender kun Björn borg til voksne og der er der bestemt ikke noget at klage over. Så det ville da være fedt at kunne få ungerne i sådan noget
  Og det er jo lækre farver må man sige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Pedersen

  Super lækker kvalitet og med en masse farver 🙂
  Har et par gange købt til de 2 store af mine unger men som du som du selv skriver ikke i store mængder da de jo ikke er helt billige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Wede

  Det er super super kvalitet, det er klart det fortrukne mærke her i huset, både til drengen og pigerne! Det ville være fantastisk at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F. Madsen

  Jeg har ikke prøvet det til børn, men det til voksne er vi meget glade for herhjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena

  Super lækker, og top smart men uha dyrt ville være fab at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kjerstine larsen

  vi har ikke selv prøvet det endnu, men syntes at det er super flot design og kunne da godt tænke mig bette manden fik det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Nielsen

  Vi har aldrig prøvet det mærke, men hvad jeg kan se fra designet så er det da nogle total lækre farver .

  så kunne da rigtig godt tænke mig at min datter kunne prøve det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille gormsen

  Altid lækker kvalitet!
  Ville være skønt at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test - Cost:Bart pige