Ticket2Heaven - Blogger Event

Dagens Julius – HOUNd Pipe Jeans

HOUNd Pipe JeansHOUNdHOUNd

HOUNd Pipe Jeans (Gave) // HOUNd rød t-shirt (Gave) //
HOUNd hvid basis t-shirt  (Gave) // Fuzzies sneakers (Gave)//
 

HOUNd Pipe Jeans – Ny fed jeans 

Jeg skal indrømme at jeg ikke har været den vildeste fortaler for de straight jeans modeller som vi ligenu ser kommer mere og mere frem. Min fornemmelse har klart været at de lidt større drenge stadig var til udvendige knapper og twistede ben i deres jeans. Det er også stadig den tendens jeg kan se på salgstallene, så derfor har jeg måske nok været lidt tilbageholdende.

Men nu må jeg altså indrømme at de her nye jeans fra HOUNd, som er en model Pipe, simpelthen er nogle af de fedeste jeans Julius længe har haft. Morten fra HOUNd har ellers længe forsøgt at overtale mig til at de var de fedeste, men altså han er jo min sælger og det skal han jo sige. Men sorry Morten, jeg må sgu give dig ret.

På billedet vi har taget af dem på SmartKids.dk kommer de bare på ingen måde til deres ret og derfor håber jeg at I kan fornemme pasformen lidt bedre på mine billeder her af Julius med dem på.

Selvom det er en straight model med lige ben, så er der stadig masser af fede detaljer på. Lommerne sidder perfekt og giver stadig buksen den her seje effekt. Der er 3% elasthan i modellen, som gør at den er virkelig behagelig at have på.

HOUNd Pipe jeans fås i str. 8-16 år og koster 499,75 kr. I mine øjne alle pengene værd. Vi er helt sikker fans.
De fås i denne blå udgave og i en sort udgave. I kan se begge udgaver lige her.

Hold øje med bloggen – jeg har nemlig fået lov at udlodde 2 par til 2 heldige læsere ;0)

Hvad synes I om HOUNd Pipe Jeans? Vil jeres tweens drenge have de straight modeller eller er de stadig til dem med twistede ben? Hvad foretrækker I?

 

Vi har fået HOUNd Pipe Jeans af HOUNd for at skrive om modellen og lave en konkurrence hvor der udloddes 2 par jeans. Indlægget er dog udelukkende et udtryk for min oprigtige mening, og annoncøren har ikke indflydelse på min vurdering og ej heller holdning. 

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ticket2Heaven - Blogger Event