Hjælp mig - Del mig

Konkurrence – Freds World by Green Cotton

Konkurrencen er slut

Freds World

Find et stort udvalg af Freds World by Green Cotton hos SmartKids.dk
 

Som I kunne læse om i dette indlæg, er jeg selv ved at gøre mine egne erfaringer med Freds World by Green Cotton.
Jeg må indrømme at jeg allerede på nuværende tidspunkt er yderst imponeret over mærket, og jeg glæder mig rigtig meget til at fortælle jer meget mere om det ;0)

Indtil da har I selv mulighed for at vinde valgfrit tøj fra Freds World lige her. Jeg har nemlig fået lov at udlodde 3 valgfrie dele til en heldig læser her på bloggen. Måske er du den heldige vinder?

Vind Freds World by Green Cotton

Konkurrencen er slut

Freds World by Green Cotton har været så søde at sponsorere 3 valgfrie dele til en konkurrence her på bloggen, hvor 1 af jer heldige læsere kan vinde 3 valgfrie dele Freds World tøj fra SmartKids.dk

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: ?Like? Freds World på Facebook

3: Skrive en kommentar herunder med angivelse af de 3 dele på SmartKids.dk du ønsker dig og i hvilken størrelse. Du finder alt Freds World by Green Cotton lige her: Freds World på SmartKids.dk
Skriv også gerne hvem du vil glæde med tøjet. Det er selvfølgelig tilladt at vinde til sit eget barn, sin nevø, sit barnebarn eller hvem det måtte være ;0)

BEMÆRK – Kommentarer skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

4: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at ?like? dette indlæg på BlogLovin

Freds World by Green Cotton

Jeg finder de heldige vindere mandag d. 15. april  :0)

 

Præmien gælder kun til Freds World by Green Cotton på SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

 

137 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp mig - Del mig