Konkurrence - Hust & Claire vintagejeans

Test af Stjerne / Forkids – Del. 2

Stjerne

Lille Mathilde på 11 måneder og hendes mor har hjulpet mig med at teste Forkids og Stjerne børnetøj, ligesom lille Elliot der berettede om sine oplevelser lige her: Test Stjerne / Forkids – Del. 1
Her i Del. 2, fortæller Mathilde og hendes mor om deres oplevelser med tøjet.

 

Mathilde har testet følgende:

Stjerne

 

Mathilde tester Stjerne og Forkids

StjerneMathildes mor beretter:

Vi var så heldige at blive udvalgt til testere af mærkerne Stjerne og Forkids? et mærke jeg faktisk aldrig har hørt om før.

Min lille datter Mathilde på 11 måneder har hele julen testet et udvalg af Stjernes vinterkollektion. Tøj med sølv- og guldstjerner har passet fint til julemåneden. Og hun har i den grad gennemtestet det. Ramt af omgangssyge i tre uger har hvert stykke tøj rundet de første ti ture i vaskemaskinen og har klaret opgaven med bravour, vil jeg starte med at understrege. Det krymper ikke meget og farve og facon holder sig fine i vask. Tøjet har en god pasform, og der er klart lagt vægt på, at barnet skal have fri bevægelighed, samtidig med at design og kvalitet er i top.

Jeg er som udgangspunkt positivt overrasket over kvaliteten i forhold til prisen. Umiddelbart ligger prisen op ad de billigere mærker på markedet, som jeg har brugt flittigt til alle mine fire piger, men kvaliteten er meget bedre hos Stjerne. Velourstoffet bevarer den bløde kvalitet, syningerne holder og stjerneprintet på bluser og kjole kan sågar overleve en tur i tørretumbleren, når den trætte mor får dem kastet med derind i farten.

Jeg har dog en lille raptus omkring størrelsen. Mathilde blev iklædt en størrelse 86. Hun bruger 80-86, hvor 86 normalt er godt stort. Det er ikke tilfældet med Stjerne. Strømpebukserne kan hun lige præcis passe. Bodystocking og bluse passer også præcis i ærmer og længde, mens kjolen fra Forkids er nødt til at have et 10 cm opsmøg på ærmerne. Der mangler lige en rød tråd, synes jeg. Til gengæld er kjolen så tilpas kort, at Mathilde kan kravle i den uden at kravle ind i den og banke hovedet ned i gulvet. Det er sjældent en kjole har den egenskab, og derfor bruger vi den også flittigt.

Så alt i alt er både Mathilde og jeg godt tilfredse med Stjerne og Forkids? mærker der helt sikkert vil ende hjemme i vores klædeskab i fremtiden. Bemærk dog at Stjerne er en anelse lille i str. hvor Forkids er meget stort i størrelsen.

 

Glæd jer til snart at finde alle de dele lille Mathilde har testet + meget mere fra de to mærker på SmartKids.dk
Jeg håber I vil tage rigtig godt imod det ;0)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence - Hust & Claire vintagejeans