Test af Stjerne / Forkids - Del. 1

Konkurrence – Hust & Claire vintagejeans

Hust & ClaireHust & Claire

Hust & Claire jeans til 399,75 kr. ? Find dem her
 

Hust & Claire vintagejeans

Hvis I er faste læsere her på bloggen, så har I måske lagt mærke til mine indlæg om Hust & Claire vintagejeans. Hvis ikke så kan I læse om dem lige her, her og her.
Herhjemme er vi virkelig blevet glad for de her jeans, og de er ikke bare nogle af drengenes foretrukne – men også i den grad moderens.

Jeg har fået lov til at udlodde et valgfrit par Hust & Claire vintagejeans til 2 heldige læsere. To af jer kan altså vinde lige det par I aller bedst kan lide ;0)

 

Vind Hust & Claire vintagejeans

Hust & Claire har været så søde at sponsorere 2 par vintagejeans til en konkurrence her på bloggen, hvor 2 af jer heldige læsere kan vinde et par valgfrie Hust & Claire vintagejeans fra SmartKids.dk

 

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: ?Like? Hust & Claire på Facebook

3: Skrive en kommentar herunder med angivelse af link til de Hust & Claire vintagejeans fra SmartKids.dk du ønsker dig og i hvilken størrelse. Du finder alle jeans lige her: Hust & Claire vintagejeans på SmartKids.dk
Skriv også gerne hvorfor det lige skal være dem og hvem du vil glæde med dem. Det er selvfølgelig tilladt at vinde til sit eget barn, sin nevø, sit barnebarn eller hvem det måtte være ;0)

BEMÆRK – Kommentarer skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

4: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at ?like? dette indlæg på BlogLovin

 

Jeg finder de heldige vindere onsdag d. 10. april  :0)

 

Præmien gælder kun til Hust & Claire vintagejeans på SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

97 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Stjerne / Forkids - Del. 1