Dagens Lucas - Hummel & REBUS

Softshell til børn

Softshell

Se et stort udvalg af Softshell til børn LIGE HER

 

Der er kommet rigtig meget softshell overtøj på markedet til børn og selv har jeg også købt et stort udvalg hjem til Boozt.com fra flere mærker.

Funktionaliteten i en softshell kvalitet har ofte et vandsøjletryk over 3000 mm. Dvs. at softshell er vandtæt og vindtæt, og kan derfor sagtens bruges til udendørs leg, også i fugtigt vejr med f.eks. let regn.

Samtidig er softshell mere åndbart end f.eks. regntøj, da der ikke er tapede sømme. Materialet er blødt og strækbart, hvilket jo giver en høj grad af komfortabilitet. Derudover er softshell kraftigere og ofte med en blød fleece bagside, der gør det mere varmt at have på end f.eks. regntøj.

Sammenligner man softshell med de meget populære termosæt, så får man med softshell et funktionelt produkt (vand og vindtæt metervare), der samtidig har en væsentlig bedre holdbarhed.

 

Ej sikke lej softshell jakker

 

Personligt har jeg selv rigtig god erfaring med softshell jakker til drengene, men ellers har vi altid brugt termosæt i overgangs perioden. De sidste år har drengene haft Ej sikke Lej softshell jakker, som vi varmt kan anbefale. Jeg har tidligere skrevet om dem her på bloggen her, her og her.
De har været en perfekt jakke igennem foråret og sommeren, og vi har virkelig været glade for dem. De har klaret mere end jeg lige umiddelbart havde forestillet mig af softshell kvaliteten, som jeg ellers tidligere havde stemplet som ikke slidstærkt nok til f.eks. overtræksbukser.
Men hvorfor skulle det egentlig ikke være det?

Ej sikke Lej softshell

Ej sikke Lej softshell jakker 
 

I år har jeg ikke helt syntes om farverne på Ej sikke Lej softshell jakkerne, som kommer i 3 forskellige farver. De to af farverne er med print af ugler, og det synes jeg personligt Lucas er blevet for stor til. Den sidste farve er brun, og det er bare ikke en super god farve til lille blege Lucas :0)
Ej sikke Lej jakkerne går til str. 140 (de er små i str.), og da Julius nu er oppe og skal have en str. 140 eller mere – så har jeg til begge drenge desværre måtte finde et alternativ i år.

 

Hummel softshell

Mit alternativ er endt med – åhh ja – HUMMEL :0) Kommer nok ikke bag på jer der følger bloggen jævnligt, da jeg jo desværre er ret glad for Hummel.
Mine drenge er bare nået en alder, hvor Hummel bare passer enormt godt til dem begge.
Julius fordi han nu er så stor at han skal op i str. 10 år eller derover, og Hummel er et af de mærker der kommer op til str. 12 år. Lucas er str. 116 og snart 6 år gammel. Til ham er all-over print også tæt på at være slut, og her synes jeg Hummel formår at ramme lige det udtryk jeg ønsker at se ham i.

Hummel softshellHummel softshell

Find Hummel softshell LIGE HER
 

Hummel har lavet et ret fint program på softshell og der er nået både til de helt små og til de større børn. Der er også både jakker, overtræksbukser og heldragter.

Lucas har fået den flotte blå Softshell jakke fra Hummel og jeg overvejer stadig om jeg helt kan undvære softshell jakke til Julius eller om han bliver nødt til at eje den med de orange detaljer.

Både Julius og Lucas har været så heldige at modtage hver et par softshell bukser fra Hummel, som vi skal teste her i foråret. Men altså hvor bliver det forår da af?
Jeg har høje forventninger til bukserne efter vores tidligere erfaringer med softshell og jeg er vild med at overtøjet til de store går op i str. 12 år :0) For selvom man er over str. 10 år i tøj, så har man altså ofte brug for noget så simpelt som overtræksbukser i overgangsperioden. Min erfaring er at der er flere og flere børn der rent faktisk bruger en større størrelse end deres alder – og Julius er jo f.eks. kun 8 år og bruger str. 10-12 år i tøj og str. 37 i sko.

Har I erfaring med softshell?
Vil I overveje at bruge softshell som overgangs overtøj til jeres børn i stedet for f.eks. termotøj?

Indlægget indeholder affiliate links.

7 kommentarer

 • Har du nogen erfaring med hvor varmt det er? Fx i forhold til en fleece-jakke?

  Hilsen Anette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Altså der er jo i princippet ikke noget varme i en fleece – vinden går jo f.eks. direkte igennem en fleece ;0) Men ja et indvendigt lag med fleece kan være dejligt.
   Men softshell er mere en funktionel jakke end en fleece er, hvis du forstår. Den er vind og vandtæt. Mine egne drenge har haft softshell de sidste 3-4 år og bruger det i overgangsperioderne istedet for regntøj eller thermotøj.

   Håber det kan bruges – ellers spørg endelig igen ;0)

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Her har vi også været stor fan af Softshell dragter i overgangsperioden. Joshua har en molo hængende, som han nok stadig kan passe. Desuden har han en Hummel Softshell jakke som også er god til overgangsperioden. Den er fra sidste år og den kan han stadig passe 🙂
  Så jeg har kun shoppet enummer fleecetrøje til ham 🙂
  Jeg er enig i, at jeg syntes det er lidt synd at Hummel Softshell dragten ikke har en hue 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Kommer der ikke en kort softshell jakke i Hummel til pige Større ind 104 ??

  mvh Randi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth

  Jeg brugte en softshell-heldragt til min datter hele efteråret… Og jeg var helt sikkert så tilfreds at jeg har planer om at købe en ny til hende (lige så snart jeg har pengene)…

  Jeg havde egentligt overvejet Hummel’s – Men jeg synes det er træls den ingen hue har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Er helt vild med softshell til mine drenge og har købt jakker fra didriksons siden de kom frem i softshell, kan varmt anbefale det. Vi har dog også brugt temotøj med fleece især til Victor (6år) den store på 9 år brugte ikke sit temotøj sidste år, så må sige at det er han færdig med, men mon ikke han skal have et Hummel sæt i softshell, da han cykler til skole om foråret ( ved ikke lige hvornår det kommer)
  Tror begge drenge skal have Hummel jakke og bukser i softshell i år :0)
  Kh Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Baden

  Jeg har brugt en softsheel dragt til min datter da hun var helt lille. Genial synes jeg. Når de ligger i barnevognen har de ikke brug for en stor tyk flyverdragt. Men dejligt at have noget vindtæt og vandtæt på når man er ude og gå og lige skal op engang imellem.

  Personligt har jeg også selv softshell dragter og vil give dig helt ret i at de er meget komfortable ide der er stræk i.

  Termotøj har vi aldrig eget, ved ikke helt hvordan jeg skal bruge det..?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Lucas - Hummel & REBUS