Softshell til børn

Freds World by Green Cotton

Freds World

Kender I Freds World by Green Cotton?
De sidste år har jeg lagt mærke til mærket, som man selvfølgelig gør når man har det arbejde som jeg har ;0) Men jeg har ikke personlig erfaring med mærket endnu. Mine egne drenge har aldrig haft noget fra Freds World by Green Cotton.

 

Freds World er GOTS og Oeko-tex certificeret

 

Freds World by Green Cotton har kombineret certificeret økologisk bomuld og miljøvenlig produktion med en legende, moderigtig og meningsfuld børnetøjs kollektion. Børnetøj skal være moderigtigt og holdbart. Freds World by Green Cotton er designet med en skandinavisk tilgang til børns udvikling. Der er ingen prinser og prinsesser, men aktive børn med stor appetit på livet i praktisk men smart tøj.
Og når tøjet på toppen af ??dette er lavet af økologisk bomuld, er miljøvenlig og fri for skadelige kemikalier er det en endnu større fornøjelse for både forældre og børn.

Freds World er en verden af ??sjov, leg, farver og overvejelser for fremtiden. Bag Freds World står firmaet Green Cotton, der samtidig er et kvalitets- og miljømæssigt stempel for mærket.

Freds World by Green Cotton er GOTS certificeret – den stærkeste økologiske mærkning på markedet i dag. Regntøjet er Oeko-Tex certificeret og overtøjet er lavet af 40% genanvendt polyester.

 

Nyt mærke på SmartKids

Her på SS13 har vi for første gang fået Freds World by Green Cotton på SmartKids.dk og jeg har glædet mig meget til at vise jer det udvalg jeg har købt ind.
Jeg faldt selv pladask for mærket, da jeg skulle købe det ind og blev overrasket over de mange farver og flotte motiver.

Freds World

Find et stort udvalg af Freds World by Green Cotton hos SmartKids.dk
 

Stilen ville have været lige mig, da drengene var mindre. Blødt og rart børnetøj med plads til bevægelse og så i så mange dejlige farver. Synes mærket er primært til de små, men jeg har alligevel forelsket mig i lidt til Lucas.

De fede sweat knickers bliver perfekte til Lucas til sommer, hvor jeg ellers tit synes at shorts til drengene bliver i stiv denim eller lignende. Til gengæld kunne jeg ikke vælge farve, så det bliver både de blå, grønne og de grå med stjernerne.
Jeg kan heller ikke stå for t-shirts’ne med frøen på og selvom de måske egentlig er lidt mere barnlige i udtrykket end hvad jeg ellers ville have brugt til ham, så går de an ;0)

Vi kommer til at teste tøjet herunder igennem sommeren og vil løbende fortælle jer om vores oplevelse med mærket.
T-shirts’ne synes jeg umiddelbart er en anelse små i størrelse, så dem har jeg taget i str. 122 til Lucas selvom han er str. 116 i det meste andet.

Freds World

De fem dele jeg har valgt til Lucas fra Freds World by Green Cotton
 

Hvad synes I om Freds World by Green Cotton?
Kender I mærket og har I erfaringer med det? Del gerne i kommentarfeltet herunder ;0)

2 kommentarer

 • Trine Jakobsen

  Super lækkert mærke.
  Vi elsker især baby-bukserne Alfa. De er nærmest uundværlige. Lækre sommer/vinter, holder farven, kan tåle,at der bliver kravlet rundt i dem.. De er super smarte og ikke mindst behagelige for baby. Kan bruges i længere tid pga.den brede elastik omkring maven.
  Ellers rigtig fine prints. Er vild med frøen og tin-soldaten..
  Kun roser og varme anbefalinger om mærket herfra(-;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Maria

  Det ser sgu fedt ud. Dejlige farver og søde prints. Godt valgt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Softshell til børn