Converse All Star i Leo-print

Dagens Lucas – Hust & Claire og Kulör

Hust & ClaireHust & Claire

Hust & Claire grønne vintagejeans // Kulör t-shirt //
Smallstuff hvid basis t-shirt // Joha uld strømper //

 

Hust & Claire vintagejeans

Så får I lige Lucas i et par Hust & Claire vintagejeans også, som jeg også tidligere har skrevet om lige her og her.
Vi er virkelig blevet glade for de her jeans, som fås i et væld af farver og i flere forskellige vaske. De er bløde og behagelige at have på til trods for at det er en helt almindelig regular jeans model.
Farverne de fås i er super fede fordi de skiller sig ud fra de ellers meget ens farver man kan få farvede jeans i. Farver man ellers ikke lige ser i alle andre mærker.
Stoffet er blødt og behageligt. På ingen måder stift denim, som jeg desværre oplever på mange børnejeans.

Som jeg også har skrevet om så mange gange før, så er det alfa og omega for os at børnetøjet vores drenge får på er behageligt og rart at have på. Specielt Lucas med hans meget sarte hud, har selv sagt fra med det samme noget ikke var behageligt at have på. Vi har i lange tider sværget til bløde velourbukser til ham, men nu er han ligesom nået en alder hvor velourbukser ikke er så pænt mere. Han har stadig en del, det er slet ikke det – men jeg fornemmer at Hust & Claire jeans kommer til at tage en del over herhjemme.

 

Kulör – noget om str. igen

Til de flotte grønne jeans har vi sat den Kulör t-shirt med korte ærmer som jeg fik lov at teste størrelse på. T-shirten er nu blevet vasket nogle gange, og jeg må altså indrømme at jeg synes den er krøbet helt ekstremt meget :0(
I kan se ham i t-shirten her også: Lucas i Kulör t-shirt

Lucas er normalt en str. 116 og Kulör t-shirten er i str. 122. Nu overvejer jeg faktisk om jeg i virkeligheden skulle have gået 2 str. op og taget str. 128 til ham.

Hvad siger I, ser den ikke en anelse lille ud allerede?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Converse All Star i Leo-print