Dagens mor - Militær print

Konkurrence – Ticket 2 Heaven regntøj

Konkurrencen er slut

Ticker 2 Heaven

Allerede da jeg købte Ticket 2 Heaven hjem til SmartKids.dk for over ½ år siden, faldt jeg pladask for dette regnsæt. Jeg viste sågar dette billede på Facebook, hvor sættet fik delte meninger.
Jeg er dog stadig fuldstændig tosset med det og takket være Ticket 2 Heaven så er Lucas nu den heldige ejer af sættet.

Ticket laver efter min mening det bedste regntøj til børnene, og vi har nu igennem mange år været ivrige brugere. Vi har også prøvet andre mærker, men alligevel ender vi altid med at have været gladest for Ticket 2 Heaven sættene.
En af de vigtigste detaljer er selvfølgelig at det holder til drengenes heftige brug, men også at det faktisk passer dem længe.
Det er en anelse stort i størrelsen, men jeg vil alligevel ikke råde til at gå ned i str. Køb den str. som barnet er, og du har et sæt som vil passe i lang tid.
Det gode er nemlig at elastikkerne ved ærmer og ben er så gode, at det ikke gør spor at sættet er en anelse stort i starten.

Det er nu 3 år siden at vi sidst har måtte købe regntøj til drengene, og godt nok har Lucas det sidste halve år brugt et aflagt sæt fra Julius som var lige overkanten rent størrelsesmæssigt. Men det siger noget om hvor godt Ticket regnsættene holder og hvor længe børnene rent faktisk kan passe det.

I år har Ticket 2 Heaven været så søde at sende nye regnsæt til drengene og også lovet at jeg må udlodde et valgfrit sæt til 2 heldige læsere herinde :0)

 

Lucas i Ticket 2 Heaven regntøj

Ticket 2 HeavenTicket 2 Heaven

Lucas har været så heldig at modtage det fine sæt med regnbuestriberne, som jeg jo længe har ventet på skulle komme ;0)
Har har fået sættet i str. 116 og det er som sagt en anelse stort uden på nogen måde at være for stort.
Sættet fås også i en pige udgave hvor bukserne er røde istedet for marineblå som her.

I alle regnsæt fra Ticket er der seler i de små størrelser optil str. 110. I de store størrelser er der alm. talje der kan justeres med indvendig elastik.
En anden smart detalje er navnemærkaterne indvendigt i tøjet – dejligt at man ikke skal lede efter et sted at notere barnets navn. Jeg er faktisk selv ret dårlig til at få skrevet navn i drengenes tøj, men på en eller anden måde får jeg altid skrevet i deres regnsæt fra Ticket :0)

Ticket 2 Heaven

 

Julius i Ticket 2 Heaven regntøj

Ticket 2 Heaven

Julius har regntøjet fra Ticket i str. 140, som også er den størrelse han er i de fleste andre mærker. Til ham har vi fået det her fine sæt med stjerne, som jeg egentlig synes er ret fint til ham selvom han er så stor. Ellers er vi faktisk gået lidt bort fra printet tøj.
Som I kan se er bukserne en anelse lange, men han har heller ikke støvler på.

Julius går i SFO efter skole, og selvom de ligger lige op ad hinanden – så er det faktisk alligevel nødvendigt at have to sæt regntøj. Da han startede i skole, syntes jeg det var lidt af en udskrivning med 2 regnsæt og tænkte at han da sagtens kunne nøjes med 1.
Men hurtigt blev jeg klogere og måtte indse at en dreng på 6 år da bestemt ikke kunne huske at tage sættet med i SFO efter skole hvis det regnede og omvendt. Så 2 sæt er altså et minimum for os at have.

Lucas skal jo i skole om ikke mindre end 2 måneder, hvor de i vores kommune starter i før-skole i SFO’en.
Derfor har drengene faktisk også fået et ekstra sæt udover de 2 som de viser frem her. Måske luksus, men altså virkelig rart når det pludselig regner og drengene ikke har regntøj der hvor de nu befinder sig ;0)

 

Vind Ticket 2 Heaven regntøj

Konkurrencen er slut

Ticket 2 Heaven har været så søde at sponsorere yderligere 2 sæt til en konkurrence her på bloggen, hvor 2 af jer heldige læsere kan vinde et valgfrit sæt fra SmartKids.dk

 

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: ?Like? Ticket 2 Heaven på Facebook

3: Skrive en kommentar herunder med angivelse af link til hvilket sæt regntøj på SmartKids.dk du ønsker dig og i hvilken størrelse. Du finder alle TTH regnsæt lige her: TTH regnsæt på SmartKids.dk
Skriv også gerne hvem du vil glæde med den. Det er selvfølgelig tilladt at vinde til sit eget barn, sin nevø, sit barnebarn eller hvem det måtte være ;0)

4: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at ?like? dette indlæg på BlogLovin

 

Jeg finder de heldige vindere mandag d. 11. marts  :0)

 

Præmien gælder kun til Ticket 2 Heaven regntøj på SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

244 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens mor - Militær print