Dagens Julius - Husk KOIN konkurrencen

Dagens Lucas – Neon fra Hummel

Hummel Hummel

Lucas i: Hummel t-shirt (kommer snart i butikkerne) // Name-it jeans (gave) //
 

Hummel og neon

Hummel har i deres forårskollektion, enkelte styles som rammer neon tendensen som man ligenu finder i både voksen- og børnemoden. Denne t-shirt er fra drop 2 af deres forårskollektion, som er lige på trapperne og som meget snart er i butikkerne. I kan se hele forårskollektionen fra Hummel i disse to indlæg: Hummel SS13 drop 1 og Hummel SS13 drop 2

Lucas har bl.a. fået denne fine t-shirt som har både neon orange og neon gul i striberne. Neon er måske mere til pigerne end til drengene, men jeg synes at t-shirten her gør det meget godt til drengene.
Vi elsker jo farver i børnetøjet herhjemme, så neon detaler er bestemt hilst velkommen hos os.
Indtil videre har det mest været i detaljerne i drengenes tøj, såsom stikningerne eller en neon detalje i trykket på tøjet.

På billederne har Lucas jeans på fra Name it, som generelt bare laver nogle super fantastiske jeans til børn, hvor der er tænkt på alle detaljer der er nødvendige på børnejeans. Priserne er fantastiske, og i min optik er de faktisk nogle af de bedste jeans til børn man kan finde – selvom prisen er så fantastisk ;0) Så Name it jeans vil jeg til enhver tid anbefale.

Neon trend – hot or not?

Jeg selv bruger neon meget til detaljerne også. Bruger f.eks. neon snørebånd i et par ellers klassiske sneakers, neon toppe under en sort chiffon skjorte, eller med mine United Nude sko med neon i striberne.

Hvordan har I det selv med neon trenden?
Er I gået all-in på neon? Bruger I det som mig også primært til detaljerne? Bruger i neon til jeres børn?

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

6 kommentarer

 • Pernille

  Tak Søde Christine ;0)
  Mht. Name it, så ja det er rigtigt at de fede modeller først starter lidt højere oppe. Faktisk starter meget af deres kids kollektion først i 98/104, men jeg mener du kan få lidt mere spændende jeans fra 92 og op ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Super fed trøje og den klæder Lucas super godt 🙂
  Er helt enig med dig i at Name it laver de bedste bukser. Pga. Vores spinkle dreng som nu heller ikke har ble på mere, er det faktisk nogen af de eneste jeans der sidder på ham, så han bare har lidt numse.
  Joshua har faktisk altid haft Name it jeans. Glæder mig dog til han går op i en 92 i bukser, da det er her de fede styles starter 🙂 Men der er nok lange udsigter da han lige er gået op i str. 86. Og han fylder så 3 år om 3 mdr 😉 Lille skid…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Synes den er fed! Ærgerligt den ikke fåes i baby str.
  Er vild med den blåstribede med neon vinkler på ærmerne fra drop 1 ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Ja den kunne nok godt have været i mindre størrelser også. Faktisk synes jeg det er ved at være på det sidste hvor Lucas med sin str. 116 kan have den type striber på mere ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Jeg bruger gerne neon i min søns garderobe..synes det er et friskt indslag til de mørke bukser,der er blevet brugt her i vinter og til sommer vil det se godt ud til de dejligt solbrune unger:)..og den hummel shirt kommer han helt sikkert til at eje;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Det er jeg glad for at høre, så er jeg ikke den eneste der kommer til at indføre lidt neon i drenge-garderoben ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Julius - Husk KOIN konkurrencen