Vinderen af Ej sikke Lej sengetøj

Dagens Lucas – Kulör og Levi’s

Kulör

Lucas i: Kulör t-shirt  – 149,75 kr. // Smallstuff hvid basis t-shirt – 99,75 kr. //
Levi’s jeans  – TILBUD 419,75 kr. //
 

Et dagens af Lucas fra i fredags, hvor han pakkede sammen til legedag i børnehaven.
Hver måned – den sidste fredag i måneden – er det nemlig legetøjsdag. Den eneste dag man må have sit eget legetøj med, og Lucas ELSKER den dag :0)
I fredag valgte han at tage perler og perleplader med – Rent “drenget” ik’?
Men det er ret typisk for Lucas. I kan læse mere om Lucas lige her.

 

Kulör størrelser

 

T-shirten fra Kulör er en vi har modtaget til test af størrelser, som I kan læse meget mere om her: Kulör – størrelsesvejledning
Lucas har alle overdele fra Kulör i str. 122, hvor han normalt ellers kun er en str. 116. Jeans og bukser fra Kulör har han i str. 116. Kulör er et af de få mærker som jeg synes jeg stadig kan klæde begge drengene i. Det har en tilpas sej stil.
Lucas har typisk Kulör med trykket af det lille Kulör hoved på, som giver det et lidt mere barnligt udtryk end der hvor der bare står Kulör på.
Omvendt har Julius typisk trøjer og t-shirt hvor Kulör teksten bare står på ;0)

 

Husk Levi’s konkurrencen

 

Levi’s jeans’ne er også fra en test jeg har lavet her på bloggen, som I kan læse meget mere om her og også selv har mulighed for at vinde Levi’s børnetøj ;0) Vinderen af Levi’s konkurrencen findes i morgen, så du kan stadig nå at være med ;0)
Levi’s jeans til børn kan jeg varmt anbefale, selvom de ofte er noget dyrere end flere andre børnejeans. Men de holder – specielt på de udsatte knæ, hvis I oplever problemer med dette ;0)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Ej sikke Lej sengetøj